ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • Ο υπουργός Υγείας κ.  Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε χθες τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας που εξαιρούν  τα super market, και τους ναούς από την υποχρεωτική σε άλλους χώρους προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test. Και βέβαια υπήρχαν αντιδράσεις από τους μικρομεσαίους και τα συνδικαλιστικά τους όργανα για τις εξαιρέσεις αυτές που πλήττουν κατά τους ίδιους τον υγιή ανταγωνισμό στον οποίο αδυνατούν να αντιληφθούν πως έχουν ηττηθεί εδώ,  καιρό αφού οι  ΜμΕ που αποτελούν για τους περισσότερους πολιτικούς την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας χάνουν συνεχώς πελάτες εξαιτίας τη μη ανταγωνιστικότητάς τους. Οι λόγοι δεν θα αναλυθούν εδώ αλλά ελπίζαμε πως μετά την χρεοκοπία της χώρας θα ήταν κατανοητοί σε όσους γέμιζαν τις πλατείες της "αγανάκτησης" την περίοδο 2010-2015 και "πέτυχαν" με τις επιλογές τους την ανάδειξη μιας αριστερής κυβέρνησης στην Εξουσία που έφερε τα capital control. Η ΝΔ αποδεδειγμένα έχει αποδείξει πως στέκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών αλλά προφανέστατα και δεν μπορεί να σταματήσει τον καπιταλισμό για να τους "σώσει". Ήδη για εμάς οι παρεμβάσεις που έχουν διαχρονικά γίνει υπέρ τους έχουν αρνητικό αποτέλεσμα σε μια οικονομία που βασίζεται σε επιχειρήσεις που δεν κατανοούν πως για να επιβιώσεις οικονομικά σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν μπορείς να σκέφτεσαι με λογικές ξεπερασμένες από την ίδια την ζωή. Ο καταναλωτής θα συνεχίσει να πηγαίνει όπου ωφελείται οικονομικά και σε εποχές κρίσεις δυστυχώς μπαίνει σε δεύτερη ή και τρίτη μοίρα ακόμα και η ποιότητα. Εάν και για εμάς επικαλούνται ποιότητα που δεν υπάρχει και αδυνατούν να κατανοήσουν πως οι εποχές άλλαξαν. 

  • Η εταιρία παραγωγής που ζήτησε τον χώρο στο "Χαλικάκι" είναι η GREEN PIXEL PRODUCTIONS και έχει εξαγοραστεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και Star ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Θα αναμένουμε την δικαστική όχληση που υποσχέθηκε η διοίκηση του δήμου μας που "εξαπατήθηκε" μη γνωρίζοντας τους "βέβηλους" σκοπούς χρήσης της αθλητικής εγκατάστασης τρόπος του λέγειν "ΧΑΛΙΚΑΚΙ" από την Πηγή Δεβετζή και τις παίκτριες του ριάλιτι. Το τρόπος του λέγειν γράφτηκε γιατί ως γνωστόν δεν υπάρχουν αποδυτήρια και τουαλέτες στον "Αθλητικό Κέντρο" και βέβαια η ιδιοκτησία του εναπόκεινται στη γνωστή "κατσαπλιάδικη συνταγή" μπαίνουμε μέσα και είναι δικό μας που ακολουθήθηκε διαχρονικά από όλες τις διοικήσεις του δήμου μας. Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί πως οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί δεν συνηθίζουν να χρησιμοποιούν χώρους χωρίς να έχει εξασφαλιστεί το όφελος για αυτόν που θα το παραχωρήσει. Το όφελος μπορεί να είναι δωρεάν διαφήμιση σε μια εκπομπή που την βλέπουν χιλιάδες τηλεθεατές ή και η ενοικίαση του χώρου όπως έχουν κάνει σε χώρους που έχει κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί για γυρίσματα. Και βέβαια όλες και όλοι γνωρίζουν πως δεν ήμασταν ΠΟΤΕ Βαρδινογιαννικοί ακόμα και όταν υπήρξαμε εργαζόμενοι στο Star Channel. 


  • H Σάσα Μπάστα στην "Φάρμα" που μάλλον τώρα θα είναι ανεπιθύμητη ενώ πριν ένα μήνα είχε παραστεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση του δήμου μας για τον μικρό "Γιαννάκη". 





Δεν υπάρχουν σχόλια: