ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Αφού μας διαπαιδαγώγησαν ως διοίκηση και σύσσωμοι οι  αιρετοί για το "έγκλημα" στο Χαλικάκι, και μας προέτρεψαν να μην βλέπουμε "The Bachelor",  κουβάλησαν και τους γκραφιτάδες για να μας περάσουν τον φασισμό τους . Αποφάνθηκαν,  καλά διαπαιδαγωγημένοι από τους Ακροδεξιούς και τους Σταλινοφασίστες της πόλης  , πως όλοι οι "μπάτσοι είναι καθάρματα". Και βέβαια κανένας διαχωρισμός αλλά ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ χαρακτηριστικό γνώρισμα των φασιστών ανεξαρτήτως χρώματος μαζί με την "λάσπη". Για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά μην αναμένεται καμία αντίδραση από τις "ευαίσθητες" της πόλης μας αφού στο όνομα των αστυνομικών "μεροκάματα" δεν βγαίνουν.Η ισοπέδωση και το "τσουβάλιασμα" άλλωστε είναι κάτι που χρησιμοποιούν οι φασίστες που διαχρονικά .Τους φταίνε τα ΜΜΕ επειδή υπηρετούν κατά αυτούς την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Υπηρετούν δηλαδή ό,τι κράτησε τον δυτικό κόσμο για πάνω από 70 χρόνια μακριά από παγκόσμιες συρράξεις και που προβάλει την λογική απέναντι στο "δόγμα" κάθε φασίστα. 
All cops are Bastards μας πληροφορούν οι γκραφιτάδες σε αυτό το "αριστούργημά" τους 


  • Μέσα στο 2022 θα στηθούν εθνικές κάλπες αφού κάποιοι μέσα στο κυβερνών κόμμα αποφάσισαν πως δεν πρέπει να γίνουν οι αναγκαίες για την χώρα μεταρρυθμίσεις αφού αυτοί έμειναν χωρίς κυβερνητική καρέκλα. 

  • Φανταστείτε να ζητήσει το άλσος Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" ο Snik για συναυλίες και οι φασίστες με τις φασίστριες να μην του το δώσουν επειδή είναι "σεξιστής" . Πάντως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μια δυναμική γυναίκα της εποχής μας δεν είδε στο πρόσωπό του έναν σεξιστή προφανώς επειδή δεν έχει την κατάλληλη "διαπαιδαγώγηση" που θα επιθυμούσαν όσοι στήνουν μπίζνες στο όνομα της προστασίας τάχα των γυναικών. 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι στα 35 μου θα ακούω τραπ μουσική...
Βέβαια αυτό δεν το κάνω γιατί μου αρέσει, αλλά γιατί αυτό το είδος μουσικής το ακούει οι νέες γενιές και θέλω να κατανοώ γιατί έχει τέτοια απήχηση στην νεολαία.
Είναι οι καλύτεροι διαφημιστες:
20 κορίτσια με μαγιό που μπορούν να διαλέξουν
Ακριβά αυτοκίνητα, ακριβά σπίτια,κότερα, ελικόπτερα μέχρι και χρυσά δόντια
Δεν μας εξηγούν ποιες είναι οι "πουτανες", αλλά όλοι οι τραπερ θέλουν να μοιράζουν τα πλούτη που έχουν η θα αποκτήσουν άμεσα με την μελλοντική τους "πριγκίπισσα"
Τα ναρκωτικά είναι το εργαλείο για άμεσο πλουτισμό
Εχθροί, όπλα και ξεκαθαρίσματα
Οι νέες γενιές ακούνε αυτό το είδος μουσικής γιατί αποτυπώνει μια πραγματικότητα με την οποία κάποιοι ταυτίζονται, κάποιοι την επιθυμούν και κάποιοι είναι δημιούργημα του συστήματος
Η εικόνα της γυναίκας ,η συμπεριφορά της γυναίκας και οι ανάγκες της άλλαξαν από την εποχή της γιαγιάς μου.Η συχνή λέξη " πουτανα" που ακούμε στα στοίχοι τους είναι το"όπλο" τους γιατί μερικές από μας έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις στα τελευταία χρόνια τα οποία δεν μπορούν να ικανοποιηθούν, χωρίς πολλά χρήματα.
Οι ανάγκες των γυναικών έχουν αλλάξει και μόνο εμείς οι γυναίκες μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα μας αποκτώντας οικονομική ανεξαρτησία, πνευματική ανεξαρτησία απο τα "θέλω" τους και"θέλω" μας και βέβαια πολιτική δύναμη.

Το καλύτερο σχόλιο στο YouTube ήταν της Shell και γράφει:
Shell
πριν από 4 έτη
Να παρεις Φερραρι Κ.Σνικ,μπορεις να μας ερθεις με καρτουλα ποντων και καθε τριτη η 97 V POWER σε τιμη κανονικης!
Ευχαριστουμε!

Food for thought:Folks αυτοί πουλάνε ένα προϊόν και έχουν επιτυχία.Γιατι;