ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "εξαπατημένοι" και οι "ηθικές" που θα αποκαταστήσουν το κύρος της πόλης!

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Οι "εξαπατημένοι" και οι "ηθικές" που θα αποκαταστήσουν το κύρος της πόλης!

 



Η Σοβιετία εξαπατήθηκε και παραχώρησε το γήπεδο "Χαλικάκι" σε μια Ολυμπιονίκη που συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό show που προσβάλει τα "χρηστά ήθη" της πόλης. 

Θα καταφύγουν οι "ενάρετοι" στη Δικαιοσύνη,  αφού εάν και αναπολούν τις εποχές που έριχναν τις "μάγισσες" στη φωτιά , και θα έλυναν συνοπτικά  το "θέμα", δυστυχώς για αυτούς δεν ζούμε στον Μεσαίωνα. 


Ούτε το "φτύσιμο" της κα Πηγή Δεβετζή δεν αξίζουν,  και  όσοι παρακολούθησαν  την σημερινή συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο  κατάλαβαν πως με τέτοιους αιρετούς η πόλη μας δεν έχει σωτηρία. 

Τουλάχιστον έχουν φαντασία και διάθεση να "παιδαγωγήσουν" όσες είναι λιγότερο υποκρίτριες και κατανοούν πως σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας τα τηλεοπτικά προγράμματα δεν λογοκρίνονται ούτε κινδυνεύουν από όσους ονειρεύονται αναβίωση της Σοβιετίας.

Πανηγυρίζουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ προφανώς επειδή θεωρούν πως το "κακό" απομακρύνθηκε από την πόλη μας . 

Και για αυτούς το κακό είναι η ίδια η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που προφανώς και δεν μπορούν να την υπηρετούν όσοι επιθυμούν να παίξουν τον ρόλο της "Ιεράς Εξετάσης" υποκρινόμενες και υποκρινόμενοι πως ενδιαφέρονται για τις νέες και τους νέους μας. 

Πάντως επί Γεωργίου Παπαδοπούλου τέτοια προγράμματα που "σκανδαλίζουν" θα τα είχαμε αποφύγει και κάποιοι νοσταλγοί ήρθαν σήμερα στο δημοτικό μας συμβούλιο να προστατέψουν γυναίκες που δεν το επιθυμούν γιατί ντρέπονται να μοιάσουν με τις μονίμως "εξαπατημένες". 

Το θέμα έχει συνέχεια από εμάς τουλάχιστον που δεν αναμένουμε αποφάσεις δικαστηρίων για να επιτελέσουμε το καθήκον μας που δεν είναι άλλο παρά η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

ΝΤΠ

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Το τρομακτικό σύμβολο της απόλυτης ομοιομορφίας

Είμαι εκ γενετής αναρχικό πνεύμα και μόνο στο άκουσμα:
ΜΗΝ ακούς Mad Clip,Snik,Sin Boy, dark metal,trip hop,jazz,funck,rock κλπ
ΜΗΝ διαβάζεις Les 120 journees de Sodome, Λολίτα,Η μεταμόρφωση,1984,Ο άρχοντας των μυγών,Ο τροπικός του καρκίνου κλπ
ΜΗΝ βλέπεις A clockworck orange,Το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι,120 μέρες στα Σόδομα,Το ψωνιστηρη,Natural borned killers,The house that Jack built κλπ
ΓΙΑΤΊ προωθούν την βία,την σεξουαλικότητα,τον σαδομαζοχισμό,την βλασφημία,τον βιασμό,την σεξουαλική υποταγής,το αιματοβαμμένο πορνό,την κακοποίησή
ΤΡΟΜΆΖΩ!!!!
Τέτοιες πρακτικές αντιπροσωπεύουν έναν αρρωστημένο πειρασμό για τόσους πολλούς "υπηρέτες του πνεύματος" που εμποδίζουν οποιαδήποτε ορθολογική προσέγγιση της πραγματικότητας.
Παντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν το θάρρος να Απορρίψουν και να Αποκηρύξουν μυθολογικές πεποιθησεις.

Η μοναδική ορθολογική τοποθέτηση ήταν της κα Τσατσουλη ότι αυτό που βλέπουμε είναι τα"τέκνα" του καπιταλιστικού συστήματος και όχι τα "τέκνα" του "φεμινιστικού κινήματος".

"It is most encouraging thing to hear a human voice when fifty thousand gramophones are playing the same tune" George Orwell