ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπάρχει τελικά ένα 25% μέσα στο ΚΙΝΑΛ που δεν έχει αυταπάτες

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Υπάρχει τελικά ένα 25% μέσα στο ΚΙΝΑΛ που δεν έχει αυταπάτες

 


Τα αποτελέσματα για ανάδειξη αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ κατέδειξαν πως υπάρχει ένα 25% που μπορείς να συνεννοηθείς ως κεντροδεξιός ή ακόμα και δεξιός σε πέντε βασικά πράγματα. 

Το υπόλοιπο και μεγαλύτερο ποσοστό πιστεύει ακόμα πως λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και βέβαια πως τα δημοψηφίσματα και η προσφυγή στον λαό σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι η ΛΥΣΗ για να σου πει ο πολίτης προς τα που να κατευθυνθείς! Και βέβαια μπορεί να "έφαγαν" τον Παπανδρέου για το δημοψήφισμα αλλά αυτό έγινε από τον Αλέξη Τσίπρα το 2015 και το 62% επέλεξε να βγει από την Ε.Ε θεωρώντας πως θα γλιτώσει τα μνημόνια και μη υπολογίζοντας την οικονομική καταστροφή που θα μας έκανε μια "ωραία" Βενεζουέλα! 

Με προσφυγή σε κάλπες για ένα σωρό ζητήματα ήδη θα ήμασταν εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ και θα γινόμασταν Βενεζουέλα χρόνια πριν. Άλλωστε και στους δύο αυτούς οργανισμούς μας έβαλε η ΝΔ χωρίς να ερωτηθούν οι πολίτες που η προσωπική μας εκτίμηση είναι πως ακόμα και σήμερα αρκετοί  ζορίζονται ακόμα και να δηλώνουν κομμάτι του δυτικού κόσμου και αναπολούν Σοβιετίες. 

Μπορεί να πανηγυρίζουν οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ για την σημερινή συμμετοχή αλλά στις κάλπες του 2023 θα φανεί πως ο Νίκος Ανδρουλάκης ή ο Γιώργος Παπανδρέου θα υπολείπονται κατά πολύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα που ήδη θα πρέπει να πανηγυρίζει αφού το 75% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ πιστεύουν όπως και εκείνος σε αυταπάτες! 

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε στο ΚΙΝΑΛ και στους οπαδούς να ξαναγυρίσουν στον πράσινο ήλιο και στο πραγματικό τους όνομα δηλαδή το ΠΑ.ΣΟ.Κ αφού ακόμη και σήμερα θεωρούν πως η χώρα μας έχει την λάθος γεωστρατηγική θέση σε έναν κόσμο που δεν συγχωρεί τα λάθη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: