ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Καλό μήνα και από εδώ και εμβολιαστείτε ο κορωνοϊός σκοτώνει. 
  • Γκρίνια από την αντιπολίτευση του δήμου για τις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου και κυρίως για τα χαμηλά τιμήματα με τα οποία ενοικιάστηκαν σε ιδιώτες τρεις πλατείες της πόλης για να γίνουν "Χριστουγεννιάτικα Χωριά". Ο ένας εκ των δύο εμπορικών συλλόγων της πόλης χαιρετίζει τις δράσεις ως θετικές και ο άλλος εμμένει στο να μάχεται το καπιταλιστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούμαστε όλες και όλοι τις τελευταίες δεκαετίες . Είναι πολλές οι δεκαετίες για να μην κατανοούν ακόμα πως τα σοσιαλιστικά πειράματα απέτυχαν και πως ο κομμουνισμός δεν δίνει ΛΥΣΕΙΣ. 

  • Στην κεντροδεξιά της πόλης οι ζυμώσεις συνεχίζονται και αναμένουν τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή για να βάλουν μπροστά τις μηχανές για τις κάλπες των δημοτικών του 2023. Θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ όταν οι ζυμώσεις οδηγήσουν σε κάτι θετικό αφού για εμάς ΜΟΝΟ η συνένωση όλων των κεντροδεξιών της πόλης μπορεί να δώσει κάτι θετικό για το μέλλον. 

  • Μπορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην τον ψήφισαν όλες και όλοι για να γίνει αρχηγός της ΝΔ το μακρινό 2016 αλλά σήμερα οι περισσότεροι βλέπουν πως δεν υπάρχει ενναλακτική διακυβέρνησης.

  • Ελληνική Λύση και τα νέα κόμματα στο χώρο της κεντροδεξιάς θεωρούν πως υπάρχει πολύς χώρος στα δεξιά της! Κάνουν λάθος αφού ένα ποσοστό της τάξεως του 10% είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα και εάν κατέβαιναν όλοι μαζί. Το 15% υπό τις παρούσες συνθήκες είναι ακατόρθωτο ας το κατανοήσουν μην χαλάνε και τζάμπα τα χρήματά τους για εκλογικούς αγώνες. 

  • Εξαφανίστηκαν Ποτάμι , Χρυσή Αυγή , Ένωση Κεντρώων από την πολιτική σκηνή όπως και όλοι όσοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν αντιμνημονιακούς σχηματισμούς. Κάποιοι με αφορμή την πανδημία ονειρεύονται πως θα ενώσουν όλους τους αντιεμβολιαστές. Ίδωμεν... 

  • Δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες για κάλπες του 2022 και κυρίως δεν θέλουν κάποιοι να αφήσουν την προσπάθεια στη μέση! Αυτά διαδίδουν από το Μέγαρο Μαξίμου και επιμένουν πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την θητεία της. Εμείς το θεωρούμε ολέθριο λάθος αφού εάν προσφύγει πρόωρα σε κάλπες η κυβέρνηση θα ενισχύσει τα ποσοστά της στις επαναληπτικές εκλογές αφού οι πρώτες όπως όλοι γνωρίζουμε θα γίνουν με απλή αναλογική. 
  •  Το Σαββατοκύριακο έχουμε ρεπορτάζ για το "αγαπημένο" μας θέμα και θα είναι από τις σπάνιες φορές που οι επισκέψεις του ΣΚ θα είναι αυξημένες σε σχέση με τις καθημερινές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: