ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Οι "Ράδιο Αρβύλα" έπεσαν από τα σύννεφα αλλά πήραν την σωστή απόφαση και απομάκρυναν από την ομάδα τους τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η ουσία της υπόθεσης ήταν και παραμένει πως και οι κρίνοντες κρίνονται. 

  • Αντίο στον Γιώργο Τράγκα που την τελευταία δεκαετία σπατάλησε το ανυπέρβλητο ταλέντο του παρασυρόμενος από το ρεύμα του λαϊκισμού και εκφράζοντας ακραίες απόψεις που παρέσυραν αφελείς. 

  • Δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορούμε χωρίς μάσκες για την πανδημία , για το μόνο που είμαι βέβαιος είναι πως εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να ρίχνουμε "μάσκες" όσων υποκριτικά ασχολούνται με τα κοινά για να λύσουν τα δικά τους οικονομικά προβλήματα. 

  • Δεν κινδυνεύει η ΝΔ από το ΚΙΝΑΛ και τον νέο αρχηγό του τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη. Και στις κάλπες του 2023 δεύτερη δύναμη θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και δεν θεωρούμε πως η αλλαγή αρχηγού θα έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις πολιτικές εξελίξεις. Όσοι και να γυρίσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΙΝΑΛ το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα παραμείνει στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αρκετά χρόνια ακόμα. Βλέπετε ο λαϊκισμός πουλάει τρελά σε περιόδους οικονομικής κρίσης. 

  • Στολισμένη η Ηλιούπολη στα κεντρικά της σημεία με παράπονα από όσους μένουν στα Αστυνομικά και την Αγία Μαρίνα για ελλιπή στολισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: