ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τιμητική διάκριση για τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης για την συμμετοχή του σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας του ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ. Π.Π.Δ.Κ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Τιμητική διάκριση για τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης για την συμμετοχή του σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας του ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ. Π.Π.Δ.Κ


Βράβευση εθελοντικών οργανώσεων πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα  στο "Σεράφειο" του δήμου Αθηναίων μια εκδήλωση που είχε αρκετούς συνδιοργανωτές ανάμεσα τους και το δραστήριο  ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ. Π.Π. Δ.Κ. Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ο  Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης αλλά και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Ηλιούπολης κος Παναγιώτης Κόκλας.  




Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκε η καλή φίλη του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτη Κόκλα , κα Άννα - Μαρία Σουνίου και πλήθος κόσμου από όσους εθελοντικά συνδράμουν το έργο της Πολιτικής Προστασίας. 


Θεωρούμε σημαντική την αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς από το  ΙΔΑΦΚ Π. ΔΚ.Π.Π. ΔΚ  (Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών Πανελλήνιο Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων) όσων ξοδεύουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να συμμετάσχουν σε εθελοντικές δράσεις και συνδράμουν το έργο των κρατικών φορέων που έχουν την συνολική ευθύνη αντιμετώπισης. 

Η παρουσία φορέων του κράτους στην εν λόγω εκδήλωση δίνει το μήνυμα πως όλοι μαζί και συντονισμένα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: