ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....



  • Εξαφανίστηκαν οι "Μεσσίες" για να εμφανιστούν και πάλι προεκλογικά το 2023 για να καταπολεμήσουν υβρίζοντας όσους τους "ξεγυμνώνουν" και επικαλούμενοι την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ την ώρα που οι ίδιοι αποκρύπτουν βασικά στοιχεία της δικής τους ζωής. Και βέβαια ο μόνος λόγος που το ιστολόγιο αυτό δεν κατεβάζει το "ξεγύμνωμα" με στοιχεία είναι πως δεν θα παίξει για ακόμη μια φορά το παιχνίδι όσων κρατούν διασπασμένη την κεντροδεξιά για λόγους που εμείς δεν κατανοούμε και ούτε μπαίνουμε στο "τρυπάκι" να ασχοληθούμε με σενάρια που αντικρούει η ίδια η λογική. Αντιμνημονιακοί , αντιεμβολιαστές αλλά πάντα διεφθαρμένοι ως το μεδούλι θα υπάρχουν πάντα και δικό μας χρέος είναι να ασχολούμαστε με τα σημαντικά και όχι με τα ασήμαντα και τα δήθεν καθημερινά που ΔΕΝ θα αλλάξουν εάν οι πολλοί δεν το αποφασίσουν. Και βέβαια κάποιοι έπεσαν από τα σύννεφα και πάλι με τον Αντιπρόεδρο του ΣτΕ που "ψάρευε" αγόρια και σνίφαρε κόκα εμείς πάντως όχι και ας όψεται ο νόμος Ευάγγελου Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα που δεν μας αφήνει ( ελπίζουμε όχι για πολύ καιρό ακόμα) να ξεμπροστιάσουμε δεκάδες τέτοιους που θεωρούν πως μπορούν να ασκούν άψογα τα καθήκοντά τους και πως όλες και όλοι εμείς πρέπει να αδιαφορούμε για τις ιδιαιτερότητές τους! Για τον Ράντο χρόνια πριν οι τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σας είχαν ενημερώσει αλλά πέρα βρέχει για μια Αστική Δημοκρατία που δεν προστατεύει τους θεσμούς της. 

  • Λάθος κάναμε και το παραδεχόμαστε και από εδώ δημόσια για τρεις ψήφους τις εκλογές στην Ηλιούπολη τις κέρδισε ο Γιώργος Παπανδρέου και όχι το φαβορί Νίκος Ανδρουλάκης που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ ή ΠΑ.ΣΟ.Κ ή όπως αλλιώς θα το πουν οι "σύντροφοι!

  • Εμείς πρώτη φορά ακούσαμε για το  ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ. Π.Π. ΔΚ από τον συνδημότη μας κ. Ηρακλή Τσιμέκα προεκλογικά το 2019 ο οποίος ήταν και εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος προγραμμάτων πρόληψης -οργάνωσης & Συντονισμού Διαχείρισης καθώς και υλοποίησης δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου. Στην χθεσινή εκδήλωση δεν δώσαμε το παρών και για τον λόγο αυτό δεν τον φωτογραφίσαμε (θεωρούμε πως θα ήταν σίγουρα εκεί) αφού εμείς προφανέστατα και δεν κάνουμε τέτοιου είδους διακρίσεις και "αποθανατίζουμε" εχθρούς , φίλους και "φίλους" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: