ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη



  • Νίκη Ανδρουλάκη στις χθεσινές εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ  και το καλύτερο δώρο για την σημερινή του εορτή. Περνάει στον δεύτερο γύρο των εκλογών με αντίπαλο τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και θεωρείται φαβορί για να γίνει ο νέος αρχηγός του κινήματος. Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι πολύ λογικός για να συνεχίσει να συμπορεύεται με όσους ακόμα και σήμερα αναζητούν λαϊκιστές που δεν έχουν κατανοήσει πως η αριστερά και οι ιδέες της είναι απόλυτα ξεπερασμένες. Σε κάθε περίπτωση η ΝΙΚΗ του Ανδρουλάκη θα πρέπει να προβληματίσει και την ηγεσία της ΝΔ η οποία δεν θα πρέπει να καταλάβει πως οι εναπομείναντες στο ΚΙΝΑΛ δεν έχουν καμία διάθεση συνεργασιών σε επίπεδο κομμάτων και να παλέψει για αυτοδυναμία στις κάλπες του 2023. Το δίδυμο Ανδρουλάκη- Τσίπρα δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ και είναι και οι δύο τους εξίσου Αντιαμερικανοί και αντιδεξιοί αφού δεν έχουν άλλωστε και τίποτα ουσιαστικό να προτείνουν. 270.000 προσήλθαν στις κάλπες και το μόνο παρήγορο από την χθεσινή διαδικασία είναι ένα 25% που στήριξε την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου που δεν τρέφει αυταπάτες και που δεν γνωρίζουμε τι θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο αλλά εκτιμούμε πως δεν θα στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου για να αποκτήσει ενδιαφέρον και ο δεύτερος γύρος των εκλογών! 

  • Άλλους τους ενοχλεί ο στολισμός της πόλης , άλλους τους ενοχλούν τα σκουπίδια που συναντάς εκτός κάδων παντού και βέβαια όλες και όλοι αυτοί στην πλειοψηφία τους ψήφισαν τον Γιώργο Χατζηδάκη για να τους λύσει τα της καθημερινότητας! Ψήφισαν δηλαδή κάποιον που πιστεύει όπως και αυτοί πως η ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία πρέπει να δοθεί στον δήμο μας με το σαθρό επιχείρημα πως θα την αξιοποιήσει! Ο Δήμος που επί 12 έτη πίστευε πως ο κομμουνισμός είναι λύση και που ακόμα και σήμερα χιλιάδες δημότες μας θεωρούν πως υπάρχει και άλλος δρόμος εκτός από τον καπιταλισμό! Ας κάνουν υπομονή με αυτούς που ψήφισαν έως το 2028 και βλέπουμε! Γιατί για να ψηφίσουν κάτι άλλο στις κάλπες του 2023 με τα σημερινά δεδομένα και να επικρατήσει δεν το βλέπουμε. 


  • Το εάν θα είναι δύο ή τρεις οι υποψηφιότητες από τον χώρο της κεντροδεξιάς στις κάλπες του 2023 δεν μας αφορά αφού δεν θα είναι ΜΙΑ,  για να είναι και εξασφαλισμένος ο δεύτερος γύρος των εκλογών. Σε κάθε περίπτωση όπως κάνουμε ΠΑΝΤΑ θα σας ανακοινώσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ την δική μας προτίμηση όπως κάναμε και στις κάλπες του 2014 και του 2019! Και βέβαια όπως κάναμε και το 2014 και το 2019 θα σας ενημερώσουμε για υποψήφιους που κατά την δική μας άποψη δεν θα πρέπει να εκλεγούν εάν και εφόσον "τολμήσουν"  βέβαια να είναι υποψήφιοι! Ελπίζουμε τέλος στις κάλπες του 2023 να μην επαναληφθούν κεντροδεξιές αστοχίες με υποψηφίους που ίσως θα εκλέγονταν πιο εύκολα εάν ήταν υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" παρά που γεμίζουν ψηφοδέλτια παρατάξεων που απηχούν απόψεις φιλελεύθερες. Εκτός και εάν δεν απηχούν και μέμφονται τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που έστειλε στην φυλακή τα χουντικά αποβράσματα ΙΣΟΒΙΑ. Και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις έχουν τέτοια κρούσματα 2 από αυτά έχουμε παίξει και 14 ακόμα ετοιμάζουμε να τους παίξουμε προεκλογικά εάν και εφόσον τους ξανακατεβάσουν! Πήξαμε στους καραβανάδες που αγάπησαν το πουλί της ΧΟΥΝΤΑΣ σε αυτή την πόλη και για τον λόγο αυτό είχαμε και κομμουνιστή δήμαρχο επί 12 συναπτά έτη! 

  • Παράπονα πως περίμεναν ώρα για να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ διαβάσαμε στο διαδίκτυο. Η συμμετοχή κάτι λιγότερο από 1500 άτομα προφανέστατα δεν τρομάζει κανέναν κάτι που θα φανεί και στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών όποτε και όταν στηθούν έως και τον Ιούλιο του 2023 όπου και μαθηματικά αυτή η κυβέρνηση εξαντλεί την θητεία της και πάει για την επόμενη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: