ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Συγκέντρωση τροφίμων για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS στη Βάρη - Δείξτε την αλληλεγγύη σας έμπρακτα βοηθώντας το έργο των παιδικών χωριών SOS

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Συγκέντρωση τροφίμων για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS στη Βάρη - Δείξτε την αλληλεγγύη σας έμπρακτα βοηθώντας το έργο των παιδικών χωριών SOS

Ο ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας που εδρεύει στην πόλη μας, και έχει ως ψυχή του στο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει την συνδημότισσά μας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου συγκεντρώνει τρόφιμα για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS στη Βάρη.

Όπως βλέπετε και στην ανακοίνωση του συλλόγου ( εικόνα κάτω)  η συλλογή των τροφίμων μακράς διαρκείας και καθαριστικών θα γίνει από τις 12/12/2021 έως και τις 16/12/2021 και για οποιαδήποτε απορίας σας μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 690781827,  ενώ τον συντονισμό της εν λόγω δράσης έχει η κα. Έφη Σταματογιαννοπούλου Κιν 6936851814


Στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook ( κάντε κλικ εδώ) μπορείτε  να ενημερώνεστε για τις δράσεις του και να συμμετέχετε ενεργά σε αυτές αφού πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που κινείται με βάση αρχές και αξίες και δεν είναι "επαγγελματίες αλληλέγγυοι" όπως συμβαίνει με αρκετές αντίστοιχες ομάδες. 

Φαίνεται πως η δράση του Συλλόγου ενοχλεί όσους με "επαγγελματισμό" ασχολούνται με ανάλογες δράσεις και διακινούν ιδεοληψίες ξεπερασμένες από την ίδια την ζωή. 

Πως να σχολιάσουμε εμείς το γεγονός πως για μια θετική δράση όπως αυτή με τη συλλογή τροφίμων για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS στη Βάρη υπήρξε ομάδα στο facebook που κατέβασε την ανάρτηση επειδή τάχα η δράση δεν αφορά την πόλη μας! 

Λες και η πόλη μας είναι απομονωμένη από την υπόλοιπη χώρα λες και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS στη Βάρη αποτελούν τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού που δεν είχαν την "τύχη" να ζουν εδώ για να μπορέσουν να γίνουν αποδεκτά από όσες με πρόσχημα την "αλληλεγγύη" επιχειρούν με τις δράσεις τους να ΔΙΧΑΣΟΥΝ την τοπική μας κοινωνία και όχι να την ενώσουν ακόμα και στις δράσεις αλληλεγγύης. 

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων θεωρούν αποκλειστικό τους πεδίο δράσης την "αλληλεγγύη" έχει καυτηριαστεί επαρκώς από αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ που δεν οφείλει ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ . 

Από εμάς ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Σύλλογο Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας που έχει την έδρα του στην πόλη μας και ελπίζουμε και στο μέλλον να φιλοξενήσουμε τις δράσεις του που δεν έχουν κανένα ψεγάδι και που προφανέστατα έχουν έναν και μοναδικό σκοπό . 

Και αυτός είναι η ΒΟΗΘΕΙΑ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ προς τον συνάνθρωπο χωρίς τοπικιστικούς περιορισμούς , ρατσιστικούς διαχωρισμούς και ηλίθιες ιδεοληψίες που δεν έχουν καμία θέση στην Αστική Δημοκρατία μας. 

Σας καλούμε τέλος στις 12/12./2021 το πρωί από τις 11:00 έως και τις 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Αλκαίου 1 στην Ηλιούπολη για να δείτε  χειροποίητες  Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και να γευτείτε σπιτικά γλυκά όλα φτιαγμένα με μεράκι από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. 




Για όσους δεν γνωρίζουν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS και το συγκεκριμένο στη Βάρη μπορούν κάνοντας κλικ εδώ να αντιληφθούν την σπουδαία και αξιέπαινη δουλειά που γίνεται. 

Για οποιαδήποτε απορία σας για την δράση συλλογής τροφίμων μακράς διαρκείας και καθαριστικών για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS στη Βάρη καλέστε τα παρακάτω τηλέφωνα 


Και μην ξεχνάτε πως μεγαλύτερη  πράξη ΑΓΑΠΗΣ  είναι η  ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ προσφορά προς τον συνάνθρωπο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: