ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Συναγερμός στην Μεγάλη Βρετανία: Μέλος της βασιλικής φρουράς και άλλοι 3 στρατιώτες, εθελοντές στην Ουκρανία [βίντεο]

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Συναγερμός στην Μεγάλη Βρετανία: Μέλος της βασιλικής φρουράς και άλλοι 3 στρατιώτες, εθελοντές στην Ουκρανία [βίντεο]


 Πηγή φωτογραφίας via youtube dailymail 09/03/2022


Χιλιάδες συρρέουν στην Ουκρανία για να πολεμήσουν εθελοντικά κατά της εισβολής των Ρωσικών δυνάμεων στη χώρα.Τέσσερις Βρετανοί στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένου ενός έφηβου μέλους της βασιλικής φρουράς φαίνεται ότι εγκατέλειψαν το νησί για να καταταγούν στον εθελοντικό στρατό που συγκροτείται στην Ουκρανία για να πολεμήσουν τις δυνάμεις εισβολής του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Daily Mail ένας 19χρονος μέλος της Φρουράς της Βασίλισσας, του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε για λόγους ασφαλείας, φέρεται να εγκατέλειψε τα τελετουργικά του καθήκοντα ως Φρουρός της Coldstream και εγγράφηκε στη Διεθνή Λεγεώνα ξένων εθελοντών μαχητών της Ουκρανίας.

Ο στρατιώτης φέρεται να έγραψε στους γονείς του πριν κλείσει ένα εισιτήριο απλής μετάβασης για την Πολωνία το Σαββατοκύριακο, με σκοπό να περάσει τα σύνορα με την Ουκρανία.

Η εξέλιξη σοκ έχει προκαλέσει πανικό στο υπουργείο Άμυνας, με τους αρχηγούς ασφαλείας να αγωνίζονται για να αναχαιτίσουν τον έφηβο σε περίπτωση που η Ρωσία προσπαθήσει να ισχυριστεί ότι η Βρετανία έχει μπει στον πόλεμο εάν βρεθούν ενεργοί στρατιώτες να πολεμούν στην πρώτη γραμμή.

Όταν ο Πούτιν ξεκίνησε τον βάναυσο πόλεμο του για να «αποστρατιωτικοποιήσει» και να «απο-ναζιστοποιήσει» την Ουκρανία, προειδοποίησε τις ξένες δυνάμεις που μπήκαν στον πειρασμό να παρέμβουν ότι «θα αντιμετωπίσουν συνέπειες μεγαλύτερες από όσες έχετε αντιμετωπίσει στην ιστορία».

Και σε μια ανατριχιαστική απειλή το Σαββατοκύριακο, η Μόσχα υποσχέθηκε να τιμωρήσει το Λονδίνο για την υποστήριξή του στο Κίεβο, προειδοποιώντας δυσοίωνα: «Η Ρωσία δεν θα ξεχάσει την επιθυμία της Βρετανίας να συνεργαστεί με υπερεθνικιστικές δυνάμεις στην Ουκρανία και την προμήθεια βρετανικών όπλων στο Κίεβο καθεστώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: