ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εικόνα δεν αλλάξει και φυσικά οι "χορηγοί" της διοίκησης φορτοεκφορτώνουν κανονικά αφού η δημοτική αστυνομία το Σάββατο έχει "ρεπό", πάει μόνο στη λαϊκή αγορά!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Η εικόνα δεν αλλάξει και φυσικά οι "χορηγοί" της διοίκησης φορτοεκφορτώνουν κανονικά αφού η δημοτική αστυνομία το Σάββατο έχει "ρεπό", πάει μόνο στη λαϊκή αγορά!


Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί σήμερα στις 7 και τέταρτο το πρωί από φίλο και αναγνώστη μας και δείχνει τι συμβαίνει πέριξ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. 

Παρόλο που έχουν τοποθετηθεί 7 πινακίδες σε ισάριθμες επιχειρήσεις supermarkets της πόλης μας για συγκεκριμένο ωράριο φορτοεκφόρτωσης δηλαδή από τις 7 το απόγευμα έως τις 7 το πρωί όπως βλέπετε στην φωτογραφία όλες οι άλλες επιχειρήσεις κάνουν φορτοεκφορτώσεις όλο το 24ωρο. 

Η δημοτική αστυνομία θα κάνει την εμφάνιση της στην μεγάλη λαϊκή αγορά του Σαββάτου για συγκεκριμένους λόγους και όχι φυσικά για να εξυπηρετήσει όλες και όλους εσάς που ταλαιπωρείστε από τους δρόμους που κλείνουν οι μεταφερόμενες λαϊκές αγορές που πλέον ευδοκιμούν μόνο στη χώρα μας αφού και στα βαλκάνια είναι σε σταθερούς και ελεγχόμενους από την αστυνομία χώρους. 

Εδώ τις έχουμε αφήσει στο "έλεος" της τοπικής αυτοδιοίκησης και το μόνο σωστό που συνέβη το τελευταίο διάστημα και με κυβέρνηση της ΝΔ είναι ένα νομοσχέδιο που στην ουσία σε πέντε έτη από σήμερα τις "καταργεί" με την λάθος λογική που λειτουργούν έως και σήμερα όπου σε αυτές ευδοκιμούν κάθε είδους συμφέροντα πολύ μακριά από τα δικά σας θέλω αλλά και από αυτά ενός δυτικού κράτους. 

Σε πέντε χρόνια από σήμερα αλλά και τμηματικά έως τότε οι λαϊκές αγορές δεν θα αποτελούν για τους εμπόρους "φορολογικούς παραδείσους" όλες και όλοι θα πληρώνουν με χρεωστική κάρτα και φυσικά θα φορολογούνται με βάση πραγματικά κέρδη και όχι πλασματικά. 

Σε κάθε περίπτωση το μικρότερο κακό είναι αυτό για την δημοτική αστυνομία της πόλης μας . Έχουμε ήδη εξασφαλίσει υλικό για την δράση τους μέρες που είναι "όλοι" στις εργασίες τους και σύντομα η διοίκηση θα κληθεί να αλλάξει αυτή την κακή εικόνα με αλλαγή που έχει στα σκαριά. 

Γιατί βέβαια και αυτοί ως δημόσιοι υπάλληλοι ελέγχονται από τους ανωτέρους τους για αυτό μην ξεσπάτε σε αυτούς εκτελούν ό,τι τους λένε ακόμα και εάν κάποιοι διαφωνούν με παραλογισμούς που δέχονται ως ΕΝΤΟΛΕΣ. 

Το κακό με αυτούς είναι πως είναι λίγοι και πως το ΣΕΔΗ δεν υποστηρίζει τα δικά τους δικαιώματα στο βαθμό που όλες και όλοι μας επιθυμούμε. Προφανέστατα επειδή το Δ.Σ του ΣΕΔΗ έχει άλλη αντίληψη για τον ρόλο τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: