ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αποδοκιμάστηκε ο Ιταλός καραγκιόζης που το έπαιζε και εθνικιστής ίνδαλμα εγχώριου "Ερμή" της πόλης μας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Αποδοκιμάστηκε ο Ιταλός καραγκιόζης που το έπαιζε και εθνικιστής ίνδαλμα εγχώριου "Ερμή" της πόλης μας

Ένας - ένας οι "μαϊμού" ψευτοπατριώτες και δήθεν εθνικιστές της Ε.Ε αποκαλύπτονται , και διασύρονται πρωτίστως από τους αφελείς που τους πίστεψαν. 

Και βέβαια ο καραγκιόζης Σαλβίνι δεν φταίει σε τίποτα , οι "μαϊμούδες" που τον ψήφισαν φταίνε που έφεραν και εθνικιστικά σύμβολα στα πέτα τους , πριν τους πέσουν στα χέρια των πραγματικών Ιταλών Εθνικιστών. 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ή για να ακριβολογούμε η βάρβαρη ρωσική εισβολή σε ένα κυρίαρχο κράτος , "ξεβράκωσε" πολλούς τζάμπα εθνικιστές που μπερδεύουν τον Στάλιν και τον Άρη Βελουχιώτη με πραγματικούς ήρωες όπως ο Στέπαν Μπαντέρα. 



Ο καραγκιόζης υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας που με μπλουζάκι του δικτάτορα Πούτιν. Και βέβαια περιχαρής όπως την δική μας Λουκρητία που τον έπιασε ο πόνος για τους Ομογενείς της Μαριούπολης θεωρώντας προφανώς πως είναι τίποτα ΦΑΣΙΣΤΕΣ όπως εκείνος. 

Για την Ιστορία να γράψουμε κάτι που ίσως δεν γνωρίζει η εγχώρια διανόηση πως εκατοντάδες Έλληνες ομογενείς της Μαριούπολης πολεμούν μαζί με την Ουκρανική Εθνοφρουρά τα ορφανά του Στάλιν και ευελπιστούμε και σύντομα του Πούτιν που εισέβαλλαν στην ανεξάρτητη χώρα τους. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: