ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι "κατσαπλιάδες" του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης που έχουν για ήρωες αυτούς που σκότωναν τους Έλληνες Εθνικιστές με κονσερβοκούτια ενδιαφέρονται για το πως θα πέσει πιο εύκολα η Ουκρανία στα χέρια του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Οι "κατσαπλιάδες" του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης που έχουν για ήρωες αυτούς που σκότωναν τους Έλληνες Εθνικιστές με κονσερβοκούτια ενδιαφέρονται για το πως θα πέσει πιο εύκολα η Ουκρανία στα χέρια του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν

 


Δεν θα ασχοληθούμε καν με την "είδηση" που μετέφερε στον τηλεοπτικό "αέρα" του Open ο φωτορεπόρτερ Δημήτρης Μεσσήνης. Εμείς απλώς αναρωτιόμαστε πως θεωρούν την αντίσταση ενός λαού που δέχεται εισβολή οι τάχα αντιστασιακοί,  που ατυχώς κάποιοι από αυτούς τιμήθηκαν κιόλας από το Ελληνικό κράτος επειδή συμμετείχαν στον εμφύλιο,  αφού και οι πέτρες πλέον γνωρίζουν την δράση του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής. Μηδαμινή αφού Χίτλερ και Στάλιν είχαν υπογράψει σύμφωνο μη επίθεσης και οι Έλληνες κομμουνιστές ανέμεναν τότε διαταγές από την "μαμά- Ρωσία" για να δράσουν! 

Σε κάθε περίπτωση ας επαναφέρει ο κος Αραμπατζής το θέμα με τα εκατομμύρια που έχουν ξοδευτεί για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης που μέχρι πρότινος δεν απασχολούσε καν  δικό του προσωπικό , και ας ανεβάσουν κάτι που να έχει σχέση με την δική τους "αντίσταση" κατά των Γερμανών κατακτητών , την περίοδο μάλιστα που ο ρόλος του ΚΚΕ και του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και η χρηματοδότησή του από την ΕΣΣΔ έχει έρθει στην επικαιρότητα μετά τον αποχαρακτηρισμό απόρρητων εγγράφων από την Ρωσική Ομοσπονδία. 

Να δούμε και τον προϋπολογισμό του νομικού προσώπου που ακόμα για το 2021 δεν έχει ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο και φυσικά για το 2020 το ποσό είναι δυσανάλογα μεγάλο για τις ανύπαρκτες δράσεις της δομής. 

 Εάν  χρειαστεί  ας πάνα καλύτερα σε έναν εισαγγελέα  να ανοίξουν και οι λογαριασμοί των μελών του Δ.Σ από την ημέρα δημιουργίας του έως και σήμερα,  γιατί προφανέστατα και δεν μπορεί να έχει πέσει τόσο χρήμα σε ένα Μουσείο που με την πρώτη νεροποντή μπάζει νερά από την οροφή του. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς που αναδείξαμε το θέμα έχουμε "σταματήσει" γιατί η τύχη του κτηρίου είναι δρομολογημένη και θα δώσει ένα τέλος σε μια ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ που είναι εμφανής ακόμα και από κάποιον που γνωρίζει ελάχιστα μαθηματικά ή ακόμα και καθόλου! 

Αυτά προς το παρόν και βέβαια την Ιστορία δεν θα την ξαναγράψουν οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ του Β΄Παγκοσμίου πολέμου,  για να χωρέσουν μέσα σε αυτήν και τους δικούς τους ανύπαρκτους αγώνες. 

Γιατί στο ερώτημά μας εάν ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας ήταν όντως μέλος της ΕΠΟΝ Λευκάδας δείχνουν ανήξεροι οι ντόπιοι κομμουνιστές αφού άλλωστε η δράση του στην πόλη μας τους χάρισε μια ολόκληρη 12ετία με κομμουνιστή δήμαρχο και πολλά έτη μετά με δημάρχους που φλέρταραν και φλερτάρουν με την ΕΑΜΙΚΗ αντίσταση ως γνήσιου απόγονοι του Άρη Βελουχιώτη με την διαφορά πως ο τελευταίος πλήρωσε με την ζωή του το γεγονός πως βρέθηκε στην λάθος πλευρά της Ιστορίας για την οποία μάλλον κάποιοι χρειάζονται άλλον μισό αιώνα για να καταλάβουν τα εγκληματικά λάθη τους. 


Και βέβαια τα πειστήρια που έχει δωρίσει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας για την συμμετοχή του στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα έπρεπε να είναι σε περίοπτη θέση σε ένα Μουσείο που φιλοδοξεί να μας μάθει την Ιστορία όπως βολεύει την ΑΡΙΣΤΕΡΗ θεώρηση των γεγονότων που αναμένουν τον λαό να ξυπνήσει και να αποτινάξει από τον σβέρκο του τον κατακτητή! Ποιος είναι αυτός; Σύμφωνα με την δική τους θεώρηση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ η Αστική μας Δημοκρατία για να επαναφέρουν τις ΛΑΪΚΕΣ "δημοκρατίες" και τους "πατερούληδες". 

Ο κομμουνισμός κατέρρευσε μέσα στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του , εδώ ακόμα τιμούμε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ με σφυροδρέπανα,  την ώρα που σε όλη την Ε.Ε έχουν καταδικαστεί τα εγκλήματα του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Και βέβαια έχουν και το θράσος να μιλάνε ΧΟΥΝΤΕΣ σε δυτικά κράτη ενώ κρυφοθαυμάζουν κάποιοι και φανερά τα επιτεύγματα του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν που ως πρώην μέλος της KGB είναι φυσικό να τον ενοχλεί ο Εθνικισμός . Το Τάγμα του Αζόφ και φυσικά ο Εθνικιστής Στέπαν Μπαντέρας που ήταν τόσο Ναζιστής ώστε φυλακίστηκε από αυτούς σε στρατόπεδο συγκέντρωσης της Γερμανίας για δύο έτη. Γιατί ο Εθνικιστής πολεμάει το ίδιο και τον κόκκινο και τον μαύρο ΦΑΣΙΣΜΟ δεν έχει αχρωματοψία και συμμαχεί και με τον ΔΙΑΒΟΛΟ προκειμένου να δει την πατρίδα του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. Και δημοκρατική στην ΕΣΣΔ δεν ήταν , η Ουκρανία απέκτησε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της όταν το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ηττήθηκε πρόσκαιρα το 1991 και επιθυμεί να σηκώσει και πάλι κεφάλι σε μια Ε.Ε που απλώς παρακολουθεί και αναμένει από το πιο δημοκρατικό κράτος του κόσμου τις ΗΠΑ να γράψει και πάλι την δική της ΛΑΜΠΡΗ ιστορία. 

Το Μουσείο Εθνικού Διχασμού όπως το έχουμε αποκαλέσει και στο παρελθόν έχει ως μοναδικό στόχο να παραποιεί την Ιστορία μας , και στην αίθουσα διαλέξεων του να ακούμε ασυναρτησίες για ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ,  ενώ σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσουμε και γυναίκες που "μάχονται" τάχα για τα δικαιώματα της γυναίκας , με ομιλήτρια κάποια που θεωρεί πως η μπούρκα είναι ένα αξεσουάρ που συνάδει με τον ΔΥΤΙΚΟ μας πολιτισμό! 

 ΥΓ: Και βέβαια η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα έπρεπε να στείλει , και θα στείλει δυτικό οπλισμό και όχι  τα απαρχαιωμένα καλάσνικοφ , παρόλο που και οι Ρώσοι με τέτοιας παλιάς τεχνολογίας όπλα πολεμούν αφήνοντας τον νεότερο οπλισμό τους για αργότερα! Και κυρίως Έλληνες μόνιμους αξιωματικούς που όπως μαθαίνουμε θέλουν να πολεμήσουν στο πλευρό των Ουκρανών, που δέχθηκαν την απαράδεκτη και ανήθικη ρωσική εισβολή. Άλλωστε και η δική μας χώρα γλίτωσε από τα δόντια της "ρωσικής αρκούδας" και των εδώ φερέφωνων της , που το 1981 τίμησε ως μη όφειλε η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου , επειδή οι σύμμαχοι μας όχι μόνο μας εξόπλισαν αλλά πολέμησαν και στο πλευρό μας για όσους αδαείς δεν το γνωρίζουν! Κρίμα που δεν ζει ο Ανδρέας Παπανδρέου να βροντοφωνάξει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο για να κραυγάζουν από κάτω οι κάθε λογής Κασιδιάρηδες που μάχονται και αυτή την Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλαδή σε απλά ελληνικά κάθε δημοκρατικό δυτικό κράτος που επέλεξε να ζει χωρίς ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: