ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έχει να απαντήσει κάτι για αυτό ο λαλίστατος Κώστας Βαξεβάνης γιατί το "φιλαράκι" του στις ΗΠΑ έχει ήδη συλληφθεί!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Έχει να απαντήσει κάτι για αυτό ο λαλίστατος Κώστας Βαξεβάνης γιατί το "φιλαράκι" του στις ΗΠΑ έχει ήδη συλληφθεί!



Στην κατοχή  του FBI υπάρχουν  ήδη έγγραφα,  και έχει  σαφή εικόνα για  τις δραστηριότητες του εν λόγω τηλεοπτικού παραγωγού και στη χώρα μας. Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Πούτιν χρηματοδοτούσε πολλά "σκουπίδια" και στη χώρα μας , που είναι και μέλη της ΕΣΗΕΑ , και παριστάνουν τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους. Το τραγικό είναι πως  η ΕΣΗΕΑ έχει βγάλει κατά καιρούς και ανακοινώσεις συμπαράστασης μάλλον επειδή δεν γνώριζε τίποτα για την HellasNet ή επειδή έχουν μάθει να κάνουν "ρεπορτάζ" αναπαράγοντας δελτία τύπου και ξέχασαν τι σημαίνει δημοσιογραφική έρευνα. 

Πολύ σύντομα θα έχουμε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και σε ελληνικές τράπεζες αφού προφανέστατα και κάποιοι ξέπλεναν ΜΑΥΡΟ χρήμα (ενδεχομένως και να συνεχίζουν)  προερχόμενο από την Ρωσία. 

Ελπίζουμε αυτή την φορά το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ να μην βγάλει αναξιόπιστο και το FBI,  του οποίου τα έγγραφα πριν λίγο καιρό "ερμήνευε" με τον δικό του τρόπο,  για να εμπλέξει πολιτικά πρόσωπα στο σκάνδαλο Novartis. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: