ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Αρκάς απάντησε στους Συριζοκνιτοναζί που αντέδρασαν στο σκίτσο του

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ο Αρκάς απάντησε στους Συριζοκνιτοναζί που αντέδρασαν στο σκίτσο του

 


Ωραία τους τα σκίτσαρε ο ΑΡΚΑΣ για τις αντιδράσεις των κόκκινων και των μαύρων ΦΑΣΙΣΤΩΝ που αρνούνται να δουν την ΒΑΡΒΑΡΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ στην Ουκρανία. 

Στην πόλη μας ελάχιστοι έχουν ΤΑΧΘΕΙ δημόσια κατά της Ρωσικής εισβολής με τους περισσότερους να ακροβατούν και να μην θέλουν να καταδείξουν ποιος είναι ο ΘΥΤΗΣ. Και αυτός είναι η Ρωσία του δικτάτορα Πούτιν που είναι άξιος διάδοχος αντίστοιχων αποβρασμάτων του παρελθόντος. 


Βέβαια το πρόβλημα στην πόλη μας το έχουμε εντοπίσει μόνο εμείς αφού τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ είτε αγνοούν τον πόλεμο στην γειτονιά μας! Ενώ κάποια άλλα θεωρώντας πως δημοσιογραφία είναι το να παραμένεις ΑΠΑΘΗΣ στα φρικτά εγκλήματα αρνούνται να καταδικάσουν την Ρωσική εισβολή. 

Ακόμα και το open του Ιβάν Σαββίδη κατάλαβε πως ο σανός δεν πουλάει σε μια χώρα που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά οι εγχώριοι κατσαπλιάδες εμμένουν στο να "ταίζουν" τους ελάχιστους αναγνώστες τους αριστερές ασυναρτησίες θεωρώντας προφανώς πως το πρόβλημα της Ουκρανίας δεν μας αφορά. 

Και βέβαια όσοι θεωρούν ευκαιρία αυτόν τον πόλεμο για να αποκομίσουν οφέλη για τις επιχειρήσεις τους θα μείνουν με την χαρά αφού το πακέτο μέτρο που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση και τα τσουχτερά πρόστιμα που ήδη επιβάλλει θα οδηγήσουν πολλούς επιχειρηματίες που θεωρούν την χώρα πρώην  "δημοκρατία"  της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ θα το πληρώσουν ακριβά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: