ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ασπόνδυλα με εργολαβίες από ρούβλια

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ασπόνδυλα με εργολαβίες από ρούβλια


Άξιος ο μισθός τους, ο κόσμος έχει μάτι και βλέπει και μαζί διαβάζει τι γράφεται και ακούει τι λέγεται από τα έμμισθα παπαγαλάκια των Καλπαζίδηδων, από τα ενεργούμενα της πουτινικής δημοσιογραφίας, από τους υπαλλήλους του ρώσικου χρήματοςΣτον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας των εργολάβων και των ενεργούμενων που αμείβονται παχυλότατα «για να κάνουν το άσπρο μαύρο», ώστε να αισθάνεται ασφαλής « ο μέγας ολιγάρχης», συνέβη και αυτό:

Οι εργολάβοι της κατευθυνόμενης παραπληροφόρησης, τα ασπόνδυλα της προκατασκευασμένης «είδησης» τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις αποφάσεις του διαιτητή Μανούχου στο ματς Ολυμπιακός – Άρης με τέτοιο ιταμό και προκλητικό τρόπο και ανάλογη γραφή, ώστε να βρεθούν οι ερυθρόλευκοι «κατηγορούμενοι» σε μια ακραία επίδειξη της λογικής «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι» ( όχι τον Καλπαζίδη, μην φοβάστε αυτός ζει και βασιλεύει).

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο καθοδηγούμενος από την ροή των ρουβλίων (ένεκα και ο «ιδιοκτήτης» του μέσου) εσμός των υπαλλήλων του ολιγάρχη παρουσίασε μια εντελώς στρεβλή εικόνα ενός αγώνα, στο τέλος του οποίου αν κάποιος μπορούσε να έχει παράπονα από την διαιτησία αυτός είναι μόνο ο Ολυμπιακός.

Κι εξηγούμαι: Το πέναλτι στο Γκάρι Ροντρίγκεζ δεν αμφισβητείται ούτε από πληρωμένο παπαγάλο κακής ποιότητας. Η θέση του Κουέστα στην εκτέλεση του ήταν σαφέστατη παράβαση του σχετικού κανονισμού για τη θέση των ποδιών του τερματοφύλακα (πρέπει να εφάπτονται με τη γραμμή της εστίας), ο γκολκίπερ του Άρη έκανε κανονική έξοδο πριν ο Ελ Αραμπί σουτάρει, βρέθηκε περισσότερο από ένα μέτρο μπροστά από τη γραμμή, χωρίς ο κ. Μανούχος να συγκινηθεί και να διατάξει την προβλεπόμενη επανάληψη.
  

Το «πέναλτι» στον Καμαρά (του Άρη) που καταλογίστηκε σε βάρος του Βάτσλικ ήταν περισσότερο μαϊμού και από ουρακοτάγκο, ο Μανούχος αγρός ηγόραζε, ευτυχώς τον έστειλε ο VAR να δει την τύφλα του και πήρε πίσω μια εγκληματική απόφαση του. Αντιλαμβάνεται ο καθένας τι θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε VAR.

Το πέναλτι στον Σισέ είναι ο ορισμός του κρατήματος εντός της μεγάλης περιοχής, ο αμυντικός του Άρη τον έχει πάρει αγκαλιά «σαν ερωτευμένος πιγκουίνος», τον κρατάει στο χώμα, δεν του επιτρέπει να κινηθεί προς τη μπάλα, στην ουσία τον σέρνει αγκαλιάζοντας τον για να τον ωθήσει μακριά από τη φάση.

Οι αιτιάσεις «είναι τηλεοπτικό πέναλτι» και άλλες τέτοιες εξυπνακίστικες προσεγγίσεις δεν ακουμπάνε κανένα, δόξα τω Θεώ η τηλεόραση είναι παρούσα, τα πλάνα πεντακάθαρα, τίποτε δεν ξέφυγε από τον VAR, ούτε το πέναλτι στον Σισέ.

Απέναντι σε αυτή την ξεκάθαρη κατάσταση και με τις επίμαχες φάσεις να έχουν καθολική αποδοχή ο βόθρος των εργολάβων και των παπαγάλων δεν μπορούσε παρά να ψάξει να βρει ένα τρόπο για να δικαιολογήσει το ρωσικό χρήμα που τον ζει πλουσιοπάροχα και … τον βρήκε!

Αδυνατώντας να αναφέρει το παραμικρό για τις φάσεις, αποφεύγοντας να ασκήσει ουσιαστική κριτική (πώς να γίνει αυτό σε περιπτώσεις κατάφωρης παραβίασης των κανόνων του παιχνιδιού) πέρασε σε άλλη φάση υπονόμευσης της νίκης του Ολυμπιακού.

Στα υπονοούμενα για τον διαιτητή και τον Άρη. Περιαυτολογώντας δήθεν για το αυτονόητο οι υπάλληλοι του ρωσικού χρήματος παρέθεσαν δήθεν «αποδείξεις» για τις αποφάσεις του Μανούχου και επιχείρησαν να συνδυάσουν την παρουσία του στους αγώνες του Ολυμπιακού με τις νίκες των ερυθρόλευκων, χωρίς ποτέ να τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω μία από αυτές.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι ίδιοι στα κείμενα τους την ημέρα του αγώνα αποθέωναν τον Μανούχο για την απόδοση του, στήριζαν τις αποφάσεις που έλαβε και βεβαίωναν πως και τα δύο πέναλτι που καταλόγισε ήταν σύμφωνα με τον κανονισμό! Για τέτοια συνέπεια λόγων μιλάμε!


  

Αμόλησαν, σαν σουπιές της Κριμαίας που είναι, το «μελάνι τους», το άφησαν να διαχυθεί, να συσκοτίσει μια πεντακάθαρη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και για ένα επιπλέον λόγο:

Ο στόχος; Να δικαιολογήσουν, μέσω της προφανούς αντίθεσης, τα όργια που έχουν γίνει φέτος υπέρ του ΠΑΟΚ, τους Διαμαντόπουλους και τους Φωτιάδες, τους Τζοβαραίους και τους Παπαπέτρου, το αίμα του ΠΑΣ Γιάννινα, του Απόλλωνα, του ΟΦΗ, του Ατρόμητου, όλες τις εγκληματικές αποφάσεις που πήραν διαιτητές-καμικάζι, με τις οποίες γέλασε ο κάθε πικραμένος και χάρι στις οποίες ο ΠΑΟΚ είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Δεν αναρωτήθηκαν ποτέ (για άλλα πληρώνονται) σε ποια θέση θα ήταν η αγαπημένη τους (και καλοπληρωμένη) ομάδα αν δεν είχε βάλει στο τσουβάλι της όλους αυτούς τους βαθμούς, αν τα αποτελέσματα της ήταν (όπως έπρεπε να είναι) κανονικά, αν δεν έτρεχε ποτάμι το αίμα των αντιπάλων στο χορτάρι της Τούμπας, αν δεν παρακολουθούσε έκπληκτη η ποδοσφαιρική οικογένεια να ακυρώνεται κανονικό γκολ για να γυρίσει η φάση πίσω και να δοθεί μαϊμού πέναλτι και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός.

Άξιος ο μισθός τους, ο κόσμος έχει μάτι και βλέπει και μαζί διαβάζει τι γράφεται και ακούει τι λέγεται από τα έμμισθα παπαγαλάκια των Καλπαζίδηδων, από τα ενεργούμενα της πουτινικής δημοσιογραφίας, από τους υπαλλήλους του ρώσικου χρήματος.

Με την ευκαιρία λοιπόν να τους ειδοποιήσουμε (ευγενική προσφορά) για κάτι που θα έρθει: οι έρευνες, λεβέντες, έφτασαν και στην Ελλάδα! Το χρήμα που διακινήθηκε θα ανακαλυφτεί, οι δωρητές και οι αποδέκτες των δωρεών θα αποκαλυφθούν, οι οδοί του χρήματος στις σακούλες θα περιγραφούν αναλυτικά και το χρώμα του θα κάνει πολλούς να χάσουν το δικό τους χρώμα.

Έως τότε ό,τι και να πείτε, ό,τι και να κατασκευάσετε, ό,τι και να επινοήσετε αυτοθαυμαζόμενοι στον παραμορφωτικό καθρέφτη της ρώσικης ολιγαρχίας δεν αγγίζει κανένα, αποκαλύπτει απλώς πόσο ενεργούμενα είστε, πόσο ασπόνδυλα έχετε καταντήσει.

Σε μια μέρα που θα έπρεπε να έχετε λουφάξει γιατί ανακαλύφθηκε και δεύτερο συνεργείο «δολοφονιών» στη Θεσσαλονίκη προερχόμενο από τους οπαδούς της αγαπημένης σας ομάδας εκτιμήσατε πως υπάρχει περιθώριο να κάνετε τη μέρα νύχτα, σε μια διατεταγμένη υπηρεσία από εκείνες που έχετε μάθει να φέρνετε σε πέρας σέρνοντας, έρποντας και γλείφοντας.

Με τις υγείες σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: