ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "ορθόδοξος" στρατός του Πούτιν εισβάλλει σε ένα ανεξάρτητο κράτος έχοντας στα απαρχαιωμένα άρματα μάχης του την σημαία που τους ταιριάζει αυτή των μπολσεβίκων

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ο "ορθόδοξος" στρατός του Πούτιν εισβάλλει σε ένα ανεξάρτητο κράτος έχοντας στα απαρχαιωμένα άρματα μάχης του την σημαία που τους ταιριάζει αυτή των μπολσεβίκων

 

Δεν υπάρχει Εθνικιστής στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως που να μην τάσσεται κατά της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία αφού ο Πούτιν ως πρώην πράκτορας της KGB έχει τόση σχέση με τον καπιταλισμό και την Δύση όσο είχε ο Στάλιν με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δηλαδή ΚΑΜΙΑ. 

Οι ντόπιοι "Κασιδιάρηδες" που αγνοούν ακόμα και την ιστορία της πόλης μας αφού φυσικά και δεν έχουν σχέση με τον εθνικισμό και τον εθνικιστικό χώρο να δούμε πως θα δικαιολογήσουν πως οι κατσαπλιάδες του Πούτιν ύψωσαν στα σαράβαλά τους την σημαία της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ! 

Ας μην ανησυχούν στα σκουπίδια της Ιστορίας θα πάνε και πάλι μαζί με τα αδελφάκια τους τους Ναζί και πάντα θα χάνουν από τάγματα όπως αυτό του Αζόφ που ρωσόφιλα ΜΜΕ σας παραμυθιάζουν πως έχουν σχέση με τους Ναζί! 

Είναι τόσο άθλιοι που σας αποκρύπτουν πως ο Εθνικιστής ήρωας Στέπαν Μπαντέρας έμεινε φυλακισμένος για πάνω από δύο χρόνια σε Ναζιστικό στρατόπεδο κατοχής και είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι ούτε η χώρα μας αλλά και καμία άλλη της Ευρώπης δεν έχει βγάλει παρόμοιο. 

Πολέμησε Πολωνούς, Γερμανούς και Σοβιετικούς και πάντα ήθελε την πατρίδα του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ και αυτός δεν ήταν Κολοκοτρώνης να πεθάνει ως υπασπιστής του Γερμανού Βασιλιά Όθωνα για να μην μας πρήζουν και κάποιοι που αγνοούν και την δική μας Ιστορία για τάχα προσκυνημένους δίνοντας μας ως παράδειγμα τον ΑΠΟΛΥΤΑ προσκυνημένο σε ξένα συμφέροντα ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης. 

Ας διαβάσουν τι είχε υπογράψει το 1825 ο Στρατηλάτης την ΥΠΟΤΑΓΗ μας δηλαδή στην Βρετανική τότε Αυτοκρατορία και ας μην μας πρήζουν με στρατιωτικούς που ήξεραν μόνο να πολεμάνε και δεν είχαν καμία σχέση με πολιτική άρα όσα έμαθαν τα έμαθαν όταν υπηρέτησαν σε κανονικούς στρατούς όπως ο Βρετανικός και για τον λόγο αυτό και με την βοήθεια των συμμάχων μας απελευθερωθήκαμε μετά από 4 αιώνες! 

Διαβάστε ιστορία και αναζητείστε τις πηγές άλλωστε τα έγγραφα υπάρχουν εάν και στην περίπτωση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη δεν έκρυψε και ποτέ τι ήταν. Επάγγελμα πολεμιστής από τους κλέφτες στην υπηρεσία των ξένων δυνάμεων που τον φυλάκισαν κιόλας αφού η οργάνωση κράτους με τις δικές του ένοπλες ομάδες να συνεχίζουν το πλιάτσικο και να απειλούν το πολιτικό προσωπικό δεν γίνονταν. 

Ο Βασιλιάς Όθωνας τον έκανε υπασπιστή του αναγνωρίζοντάς του το δικαίωμα να συμμετάσχει και αυτός σε ένα κράτος που ακόμη και σήμερα παραμένει δέσμιο ιδεοληψιών που το οδήγησαν στα σημερινά του χάλια. 

Όχι 200 χρόνια μετά είμαστε το ίδιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με όσο ήμασταν και πριν 100 χρόνια και αυτό είναι και το μόνο σημείο που συμφωνούμε με τους κομμουνιστές που δεν αντιλαμβάνονται πως οι πολλοί δεν επιθυμούν να ζήσουν στον κόσμο που αυτοί ονειρεύονται και υλοποίησαν με τα γνωστά αποτελέσματα μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και βέβαια μετά την Οκτωβριανή "επανάσταση" που έδιωξαν τον Τσάρο για να εγκαταστήσουν καινούργιο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. 

Η Ρωσία δεν το έχει με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν αποτελεί κομμάτι του ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου και φυσικά θα παραμείνει για πάντα αναπολώντας την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής την οποία βλέπουμε να εισβάλλει σε ένα κράτος που έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ να είναι μέρος του δυτικού κόσμου. 

Εδώ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ , ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ, και λοιποί λένε μπουρδολογίες πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες μη θέλοντας να κατανοήσουν ακόμα και σήμερα πως ή θα αποτελεί κομμάτι της ΔΥΣΗΣ ή θα καταστεί κομμάτι της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ της Ανατολής. 

Όσοι ονειρεύονται Πούτιν ή Ερντογάν ας καταλάβουν πως εδώ είναι ΔΥΣΗ και ας πάνε να υπηρετήσουν ΛΑΟΥΣ κατώτερους πολιτισμικά που δεν έχουν και δεν θα έχουν ΠΟΤΕ θέση σε έναν δυτικό κόσμο που μπορεί να ανέχεται τις ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ τους αλλά δεν θα τους εντάξει ποτέ στους κόλπους του αφού ΔΕΝ τους είχε και ορθώς καμία εμπιστοσύνη. 

Κράτη παρίες στο πλευρό της Ρωσίας και δυστυχώς και κράτη τα οποία ανήκουν τάχα στο ΔΥΤΙΚΟ κόσμο αλλά εφαρμόζουν διαχρονικά τις πρακτικές της βάρβαρης Ανατολής. 

Ανάμεσα στα προβλήματα του δυτικού κόσμου και το μεγαλύτερο τμήμα της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας με αυτή της Ρωσίας να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο σε εμετικές δηλώσεις του Πατριάρχη της. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: