ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στην Ηλιούπολη ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος αλλά ας μην ονειρεύονται εκλογές οι Συριζαίοι της πόλης

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Στην Ηλιούπολη ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος αλλά ας μην ονειρεύονται εκλογές οι Συριζαίοι της πόλης

Την πόλη μας επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος και συγκεκριμένα μίλησε στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης πριν λίγα λεπτά. 

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας,  ας μην ετοιμάζονται για κάλπες οι Συριζαίοι της πόλης άλλωστε δεν θα έχουν και κανένα νόημα αφού θα ηττηθούν και πάλι. 

Τα "αυτιά" και τα "μάτια" μας δεν έλειπαν και από αυτή την εκδήλωση που ως τοπικό ΜΜΕ δεν παραβρεθήκαμε γιατί μας χωρίζουν ακόμα πολλά από τον πρώην Κνίτη και νυν υπουργό της ΝΔ! 

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως σε αντίθεση με άλλους υπουργούς της ΝΔ που έχουν πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ο κος Θεοδωρικάκος ασχολείται στο να μοιράζει λουλούδια στις αστυνομικίνες την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 

Δεν λέμε επικοινωνιακά καλή η κίνησή του αλλά δεν βλέπουμε να τον βοηθάει στις κάλπες του 2023 όπου θα κατέλθει για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής του Νοτίου Τομέα. 

Του ευχόμαστε καλή τύχη στο δύσκολο έργο που θα έχει να υπερκεράσει στελέχη που μεγάλωσαν μέσα στη φιλελεύθερη παράταξη όταν ο ίδιος έδινε μάχες για να μας πείσει να γίνουμε κομμουνιστές! 

Στην εκδήλωση δεν παρέστη η κα Τσατσούλη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης εάν και πρώην σύντροφος του στον κοινό τους αγώνα για  να μας κάνουν Σοβιετία! 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη της ΝΔ που δεν τα χωρίζουν και πολλά με το κομμουνιστικό παρελθόν του υπουργού Εσωτερικών που με την πολιτική που ακολουθεί δεν δημιουργεί μια σύγχρονη δυτική αστυνομία αλλά μια αστυνομία σοβιετικού τύπου , ξεπερασμένη εδώ και καιρό από τις νέες μορφές εγκληματικότητας. 

Μάλιστα χρειάζεται και αλλαγή οπλισμού κάτι για το οποίο όπως μαθαίνουμε έχει φροντίσει να συμβεί ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Άμυνας αγνοώντας εισηγήσεις συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ που νοσταλγούν εξοπλισμό παντελώς ξεπερασμένο έχοντας ιδεοληψίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: