ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Αριστερός σανός" από τις "Είμαι Εδώ" που μας ενημερώνουν πως έχουμε σεξιστική κυβέρνηση! - Τι να κάνουμε εμείς δεν θέλουμε τις γυναίκες μας με μπούρκες

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

"Αριστερός σανός" από τις "Είμαι Εδώ" που μας ενημερώνουν πως έχουμε σεξιστική κυβέρνηση! - Τι να κάνουμε εμείς δεν θέλουμε τις γυναίκες μας με μπούρκες

"Απεργούν" και διαδηλώνουν από την συλλογικότητα "Είμαι Εδώ" ενάντια στην κυβέρνηση του σεξισμού και των πλούσιων (εκ) βιαστών! 

Και ορθώς πράττουν αφού θεωρούν πως πείθουν κάποιους αφελείς.  Το δικό μας θέμα για να τους κάνουμε για ακόμα μια φορά δωρεάν "διαφήμιση" είναι για ποιο λόγο ο δήμος Ηλιούπολης που έχει αγκαλιάσει την συλλογικότητα της παραχωρεί για ΔΕΥΥΕΡΗ φορά ΔΩΡΕΑΝ δημοτικό χώρο ,για να ακουστούν και πάλι ασυναρτησίες που προσβάλλουν όχι απλώς μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά τον ίδιο τον δυτικό μας πολιτισμό. 

Η συμμετοχή της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος με τις γνωστές τις θέσεις , είναι προφανέστατα όχι τιμή για την ημέρα της γυναίκας αλλά μάλλον μας ακούγεται ως φάρσα ! Εμπαίζουν χωρίς αιδώ όσες ακόμη τις ακολουθούν στον ολισθηρό και επικίνδυνο για το δημόσιο συμφέρον δρόμο που έχουν επιλέξει. 


Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης  Ελλάδος τον Ιούνιο του 2020 διαμαρτύρονταν για το ΚΛΕΙΣΙΜΟ παράνομου τζαμιού με τον παραπάνω χυδαίο τρόπο,  που φυσικά δεν προσβάλει μόνο την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή μας,  αλλά και όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. 

Ακόμα και τους αγνωστικιστές,  πόσο μάλλον όσους ακόμα πιστεύουν σε οιοδήποτε χριστιανικό δόγμα. 

Εάν θέλει η μουσουλμανική κοινότητα να ενδιαφερθεί για να δικαιώματα της γυναίκας στον δυτικό κόσμο,  να το κάνει πρώτα στα μουσουλμανικά κράτη όπου οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ζώα , και φυσικά εμάς δεν μας ενδιαφέρει καν η Θρησκεία τους , αλλά το γεγονός πως θεωρούν πως  η  Σαρία είναι  ανώτερη από τους νόμους ενός κράτους. 

Και μάλιστα την διδάσκουν εν έτει 2022 , ζώντας προφανέστατα τον δικό τους διαρκή ΜΕΣΑΙΩΝΑ. 

Το τι πρεσβεύει ο μουσουλμανισμός και η θρησκεία τους  για τις γυναίκες δεν είναι κάτι που εμείς  φανταζόμαστε,  αλλά μια πραγματικότητα σε ένα σωρό μουσουλμανικά κράτη, και φυσικά αποτελεί ντροπή για τον Δήμο Ηλιούπολης να μην ελέγχει σε ποιους παραδίδει ΔΩΡΕΑΝ δημοτικούς - δημόσιους χώρους για να πραγματοποιούν εκδηλώσεις. 

Για όσους δεν εμπιστεύονται εμάς , που κάνουμε πάνω από 25 χρόνια ρεπορτάζ και θεωρούν πως "στοχοποιούμε" ή "τρομοκρατούμε" τις "αθώες" κορασίδες της συλλογικότητας διαβάστε αναλυτικά και το ρεπορτάζ από την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και φυσικά για να γνωρίζετε το παράνομο τζαμί έκλεισε,  αφού οι Μουσουλμάνοι της Ελλάδος έχουν πλέον τον δικό τους μεγάλο λατρευτικό χώρο. Και έχουν επειδή ζουν σε ένα δημοκρατικό δυτικό κράτος και όχι σε ένα κράτος παρία όπως π.χ το Πακιστάν , η Τσετσενία, το Αφγανιστάν κ.ο.κ 

Διαβάστε για όσους βαριέστε να κάνετε κλικ πιο πάνω και να δείτε όλο το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος που μάλλον θεωρεί την Ελλάδα κράτος - παρία όπου ο καθένας κάνει όπου θέλει έναν λατρευτικό χώρο , και διδάσκει πράγματα που δεν συνάδουν  με τον ΔΥΤΙΚΟ μας ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ για τον οποίο εμείς είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ δεν ξέρουμε εάν οι ίδιοι είναι υπερήφανοι για τον δικό τους! 


Θα επανέλθουμε στο θέμα αφού προφανέστατα και η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας μας παρουσιάζει μια κατάσταση πως τάχα τελούν και υπό διωγμό στη χώρα μας , κάτι που φυσικά προσβάλλει όλες και όλους μας,  και όχι την παρούσα κυβέρνηση. 

Οι μπούργκες υποβιβάζουν τις γυναίκες,  και δεν είναι το μέλλον , αλλά ένα παρελθόν που ο ΔΥΤΙΚΟΣ μας πολιτισμός έχει λύσει και νομοθετικά σε πλειάδα δυτικών κρατών και σύντομα και στη χώρα μας. 

Βαριόμαστε ειλικρινά και να ασχολούμαστε με ένα χθες που δεν κατανοεί πως το αύριο είναι ήδη ΕΔΩ και δεν μπορεί να αλλάξει. Τώρα πως αυτές που θα σας σώσουν τάχα  από την πατριαρχία σας φέρνουν μια γυναίκα που λατρεύει να φοράει μπούργκα , και ήταν υποψήφια για ευρωβουλευτής αφού Ελληνίδα είναι , δεν το γνωρίζουμε και ούτε και μας αφορά . 


Η κα Στάμου είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος και όπως ίσως δεν γνωρίζετε ο Αιγύπτιος σύζυγός της είναι ο πρόεδρος της Ένωσης! Αυτός που βλέπει κυβερνητικά γουρούνια,  επειδή δεν του κάνουν το χατίρι να αφήσουν να λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ ένα ΤΖΑΜΙ στον Πειραιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: