ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, και πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" , προσχώρησε στην παράταξη του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. Η ανακοίνωση έγινε μέσω facebook ,ενώ έως αυτή την ώρα δεν είχαμε δελτίο τύπου από την παράταξη για το καλωσόρισμα στον νέο τους σύντροφο. Φανταζόμαστε πως είναι δύσκολο να  διαφημίσεις σε όσους κεντροδεξιούς σε εμπιστεύθηκαν στις κάλπες του 2019 μία τέτοια προσθήκη,  ή απλώς βαρέθηκα να μπουν στην διαδικασία. 
  • Εμείς μπορούμε να σας ενημερώσουμε για την δική μας στάση και όχι για αυτήν που θα τηρήσει το οιοδήποτε μέλος του ΔΣ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στις κάλπες του 2023. Ούτε ελέγχουμε κάποιους αλλά ούτε μας ελέγχουν ο καθένας πράττει αυτό που η συνείδησή του του επιβάλλει και συμφωνεί με τις Ιδέες του. 

  • Δεν πρόκειται ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Γεωργάκης να διασπάσει την παράταξη του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη τουλάχιστον έως και τις κάλπες του 2023 θα πάνε μαζί. 

  • Εάν συνεχίσουν έτσι στα κεντροδεξιά το 9% της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης του 2019 θα γίνει και πάλι διψήφιο αφού προφανέστατα και εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να πολεμάμε μόνοι μας υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους απείρως πιο ΗΘΙΚΟΥΣ από τα αποβράσματα που ακούσαμε πως θέλουν να κατέβουν υποψήφιοι με κεντροδεξιές παρατάξεις. Μετά τους φιλοχουντικούς ετοιμάζουν τώρα να μας λανσάρουν και Σταλινοφασίστες που υβρίζουν χυδαία όχι μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα από τη ΝΔ αλλά σύσσωμη την παράταξη που την συγχέουν με τους Ναζί που η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου οδήγησε στις φυλακές και με καθυστέρηση η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε με τα χίλια ζόρια! 

  • Η Ελληνική Λύση δεν θα κατεβάσει υποψήφιους δημάρχους στις περισσότερες πόλεις της χώρας στις δημοτικές εκλογές του 2023 αλλά θα δώσει στήριξη σε μερικούς που θεωρεί πως είναι πιο κοντά σε όσα αυτή πρεσβεύει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: