ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μας απάντηση στις αστειότητες του κ. Παναγιώτη Κόκλα - Φυσικά και δεν επιθυμούμε την παραίτηση ενός δραστήριου Αντιδημάρχου που υπηρετεί όμως την λάθος συνταγή (UPDATE)

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Η δική μας απάντηση στις αστειότητες του κ. Παναγιώτη Κόκλα - Φυσικά και δεν επιθυμούμε την παραίτηση ενός δραστήριου Αντιδημάρχου που υπηρετεί όμως την λάθος συνταγή (UPDATE)


Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει το αυξημένο ΚΟΣΤΟΣ για ένδυση των μόλις 9 δημοτικών μας αστυνομικών, ο κος Κόκλας προσπάθησε να εμπλέξει τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη που προφανέστατα και δεν εμπλέκεται σε τέτοια θέματα , και που έχει ΔΗΜΟΣΙΑ δηλώσει πως θα λάβει ΜΕΤΡΑ για να περιορίσει τις σπατάλες στους ΟΤΑ, κάνοντας τις διαδικασίες πιο διαφανείς και περισσότερο προσαρμοσμένες στην οικονομική κατάσταση της χώρας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:  Όπως όλες και όλοι μπορείτε να δείτε επί δημαρχίας κ. Βασίλη Βαλασόπουλου είχε δοθεί για ένδυση και υπόδηση των δημοτικών αστυνομικών το ποσό των 8.983 ευρώ , δείτε εδώ  


Και βέβαια και το 2020 η διοίκηση σας κ. Κόκλα ,  εννοώ του κ. Γιώργου Χατζηδάκη που και  εσείς συμμετέχετε,  ξόδεψε άλλα 19.769 ευρώ για να ντύσει τους δημοτικούς μας αστυνομικούς. Όπως μπορούν να δουν όλες και όλοι κάνοντας κλικ εδώ 

Εάν εσείς θεωρείται λογικά τα ποσά αυτά ή εάν κάποιοι αφελείς θεωρούν πως ένας Αντιδήμαρχος όπως εσείς , που δεν είσαστε μέλος του κόμματος της ΝΔ μπορεί να έχει φιλικές σχέσεις με τον "ακροδεξιό" κατά τους τωρινούς σας συντρόφους κ.  Μάκη Βορίδη , μάλλον έχετε μπερδέψει σε μια δημοτική παράταξη ανήκετε πλέον , αφού αυτή που σας ανέδειξε και με αυτή με την οποία  τελικά γίνατε δημοτικός σύμβουλος φυσικά και δεν συμφωνεί με τα περιττά έξοδα , που δεν είναι μόνο αυτά . Δεν θα κάναμε άλλωστε ένα "προσβλητικό" όπως χαρακτηρίζατε άρθρο για 26.000 ψωροευρώ , την στιγμή που η δημοτική αστυνομία μας στοιχίζει σε μηνιαία βάση πολλαπλάσια . 

Τέλος ο κ. Μάκης Βορίδης συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου που κατήργησε την δημοτική αστυνομία την περίοδο 2013,  δεν έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας , και προφανέστατα μετά από το ξεπέρασμα της πανδημίας και αυτού του φρικτού πολέμου  η χώρα μας δεν θα μπορεί ατυχώς για πολλούς  να διατηρήσει υπηρεσίες και δομές υπό κρατικό-δημοτικό  έλεγχο,  γιατί οι δημοτικοί υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας δεν είναι εθελοντές όπως εσείς , θέλουν να ζήσουν. 

Και δεν θα ζήσουν,  όταν αντί να αμείβονται καλύτερα ( εξαρτάται από την κυβέρνηση αυτό και όχι από εσάς) βλέπουν  να γίνονται  αρνητικό θέμα για καταστάσεις που η ίδιοι δεν φταίνε! Και με τέτοιες πρακτικές η κατάργησή τους είναι ΘΕΜΑ χρόνου, αφού λεφτά δεν υπάρχουν και αυτό το γνωρίζει και ο τελευταίος υπάλληλος του δήμου μας.

 Γνωρίζει πως σε μερικά χρόνια ΙΔΙΩΤΕΣ θα έχουν πολλές από τις δομές, εξαιτίας της κακοδιαχείρισης των αιρετών. Γιατί προφανώς και τις περισσότερες ευθύνες και σπατάλες έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν οι αιρετοί και όχι οι 300 της Βουλής κάτι που αναγνωρίζουν πλέον οι περισσότεροι βλέποντας την μεγάλη εικόνα. Και αυτή είναι πως οι τοπικοί άρχοντες έχουν αποτύχει ΠΑΝΤΟΥ στο να διαχειριστούν ακόμα και τα πιο απλά θέματα.    

Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι από όλα αυτά έχει φτάσει στην κατοχή των δημοτικών αστυνομικών μας , ούτε αυταπάτη έχουμε πως όσο έχουν την δουλειά τους,  θα βγουν και θα μιλήσουν δημόσια για αυτό.

Είμαστε όμως ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιοι πως όταν χάσουν τις δουλειές τους, θα κατανοήσουν καλύτερα πως όσα εμείς γράφουμε είναι προς το δικό τους όφελος , και όχι όσα πράττετε εσείς και η διοίκηση που μετέχετε. 



Η πρόσφατη απόφαση για ένδυση και υπόδηση των δημοτικών μας αστυνομικών



Δεν είναι ηλίθιοι ,βλέπουν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, με τις 7 πινακίδες που βάλατε ως διοίκηση σε 7 επιχειρήσεις της πόλης για συγκεκριμένες ώρες φορτοεκφόρτωσης, και στις δικές τους πλάτες πέφτει η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ των δικών σας παράλογων και "παράνομων" ( τα εισαγωγικά μέχρι και εκπέσουν και δικαστικά) αποφάσεων με τις viral πλέον πινακίδες που αργά αλλά σίγουρα θα παραμένουν εκεί να μας θυμίζουν πως επί δημαρχίας Γιώργου Χατζηδάκη οι δημότες μας έζησαν και αυτόν τον παραλογισμό. 

Δεν φανταζόμαστε καν ,πως θα είσαστε υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στις κάλπες του 2023 αλλά εάν το αποτολμήσετε φυσικά δεν θα σας ευχηθούμε και καλή επιτυχία όπως φανταζόμαστε και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ στην πόλη μας, που είδαν κάποιον από μια κεντροδεξιά παράταξη να συνεργεί με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους, γιατί φυσικά και η διοίκηση στην οποία μετέχετε έχει ιδεολογικές αγκυλώσεις κάτι που φυσικά αναδεικνύουν ακόμα και τοπικά ΜΜΕ που δεν έχουν την δική μας ξεκάθαρη θέση ,σε ό,τι αφορά την πόλη. 

Φυσικά και θέλουμε οι γυναίκες της δημοτικής αστυνομίας μας  να φοράνε και γόβες σε εκδηλώσεις , η δική σας διοίκηση παρέχει το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ΔΩΡΕΑΝ σε συλλογικότητες του facebook  που φέρνουν ως  ομιλήτριες "θηλυκότητες" που τους αρέσει  να φοράνε οι γυναίκες μουσουλμανική μαντήλα. 

Δεν ήταν , και δεν είναι το θέμα μας οι γόβες ,και τα εθνόσημα , ήταν και θα παραμένει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως και οι ίδιοι δεν έχουν όφελος από τέτοιους διαγωνισμούς , με τον ίδιο πάντα προμηθευτή και με τις τιμές που μπορεί ο κάθε δημότης να δει  αναλυτικά στα url που έχουμε ανεβάσει και να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. 

Όπως αντιλαμβάνεστε εμείς ως δεξιό τοπικό ΜΜΕ, προφανέστατα και θέλουμε να παραμείνετε στην θέση του Αντιδημάρχου γιατί ήμασταν και θα παραμείνουμε ΔΕΞΙΟΙ.

Τι μεμπτό να σας προσάψουμε αφού οι διαγωνισμοί γίνονται για λίγο καιρό ακόμα, με συγκεκριμένο τρόπο, έτσι ώστε όλα να είναι δυστυχώς για εσάς ΟΡΑΤΑ, ακόμα και στον τελευταίο δημότη; 




Και δεν τελειώσαμε εδώ, σε αυτά τα ευτελή ποσά ,έχουμε ουσιαστικές ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ για τον τρόπο λειτουργίας και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αστυνομίας , που φυσικά δεν θα έχει ποτέ στο δυναμικό της 25 ή και παραπάνω άτομα όπως οι ιδεοληψίες της διοίκησης σας επιθυμεί. 

Σας το υπογράφουμε πως ακόμα και με Κουτσούμπα πρωθυπουργό δεν θα υπάρχουν λεφτόδενδρα για να πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι. 

Ειλικρινά θα προτιμούσαμε να δώσετε από 2.000 ευρώ σε κάθε δημοτικό αστυνομικό της πόλης μας,  είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουροι πως καλύτερο εξοπλισμό θα εξασφάλιζε και προφανέστατα αυτό δεν γίνεται αφού ακόμα η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει ξεμπλέξει με το χάος που βρήκε στους ΟΤΑ αλλά να είσαστε απόλυτα σίγουρος κ. Κόκλα  πως ο "τσεκουράτος" υπουργός θα τα καταφέρει να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο σώμα δημοτικής αστυνομίας που στο άμεσο μέλλον θα έχει λιγότερες αρμοδιότητες , καλύτερη εκπαίδευση και θα οπλοφορεί έτσι ώστε να μην πέφτει θύμα του κάθε "αγανακτισμένου" 

Εάν δεν προχωρήσει σε αυτή την εξέλιξη ,ας το γνωρίζουν  από τώρα οι εργαζόμενοι της δημοτικής αστυνομίας  πως θα έχουν  δυσάρεστες καταστάσεις όπως συνέβη και το 2013 , όπου η τότε κυβέρνηση αναγκάστηκε να τους καταργήσει, αφού να καταργήσει προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ θα ήταν άκρως επικίνδυνο σε μια κοινωνία που ξεχύθηκε στις πλατείες των "αγανακτισμένων" παρασυρμένοι από όσους σήμερα διοικούν και τον δήμο μας. 

ΥΓ: Δεν πιστεύουμε στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ προσφορά ως τοπικό ΜΜΕ κ. Κόκλα , θέλουμε επαγγελματίες σε κάθε  θέση ευθύνης , και θεωρούμε πως κανένας πλέον δεν πείθεται πως θα μας σώσουν εθελοντές ή ακόμα και "Μεσσίες". 

Αυτό βέβαια είναι η δική μας εκτίμηση, μέλλει να επιβεβαιωθεί και στις κάλπες του 2023, και μπορείτε να ποντάρετε πως στις προηγούμενες δεν πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας όσον αφορά τον δεύτερο γύρο. Στον πρώτο βέβαια γύρο που σας αφορά κ. Κόκλα ,  τα πήγαμε περίφημα , αλλά η "δουλειά" μας έμεινε μισή ,και σήμερα εκατοντάδες τότε επικριτές μας , μας γράφουν και ΛΙΓΑ ΓΡΑΦΑΤΕ! 

Σ.Μ 




Και βέβαια δώσαμε για κλάδεμα και κόψιμο ψηλών δένδρων μόλις 13.894 ευρώ , προφανώς επειδή θεωρεί η διοίκηση  πως υπάρχει ιδιώτης που θα δουλέψει για τόσο μικρό κέρδος,  την στιγμή που ένας απλώς "ράφτης" μας έχει πάρει περί τα 40.000 ευρώ! Γιατί φυσικά και για τα ψιλά εμείς δεν ασχολούμαστε θα δείτε και άλλα εντάλματα πληρωμών παρόλο που κάποιοι θεωρούν πως είσαστε τίποτα ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ και δεν μπορείτε με μια απλή βόλτα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Ηλιούπολης να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει. 

Ευτυχώς που έστω μία δημοτική παράταξη παρακολουθεί την πορεία του προϋπολογισμού και μας ενημερώνει και εμάς που πλέον δεν έχουμε και πολύ κουράγιο να αναπαράγουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ αδιαφορία ακόμα και των εργαζομένων του δήμου μας και του σωματείου τους για όσα λυπηρά συμβαίνουν. Από αυτούς θα λείψουν και στο τέλος αυτοί θα μείνουν χωρίς δουλειές ας καταλάβουν επιτέλους πως η ΑΠΑΞΙΩΣΗ τους δεν οφείλεται σε κανένα ρεπορτάζ αλλά σε εντολές που εκτελούν πιστά οι διοικήσεις των δήμων μη έχοντας ενναλακτική. Τώρα άμα τους πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες εμείς δεν φταίμε. Εμείς απλώς τους λέμε τι έρχεται και πως δεν μπορούν παρά να το καθυστερήσουν άμα οι ίδιοι βγουν μπροστά και καταγγέλλουν ΔΗΜΟΣΙΑ όσα γνωρίζουν. Ο κόσμος αλλάζει με την δική μας συμμετοχή και εάν οι περισσότεροι στρίψουν το ΤΙΜΟΝΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αυτό θα στρίψει και θα πετάξει τους "κακούς καπιταλιστές" όπως εμείς έξω από το σκάφος! Τώρα εάν νομίζουμε εμείς πως το καράβι χωρίς εμάς θα βουλιάξει είναι δική μας πεποίθηση αυτοί ως κομμουνιστές δεν έχουν άλλον ΔΡΟΜΟ παρά να αναδεικνύουν ποιος και με ποιον τρόπο ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ τις δομές γιατί εμείς διοίκηση δεν ασκήσαμε και δεν επιθυμούμε να ασκήσουμε αφού χωρίς να λέμε σε κανέναν ΨΕΜΑΤΑ θα του προχωρούσαμε στην πλήρη ιδιωτικοποίηση όλων των δομών του δήμου. 

Το θέμα είναι πως κάποιοι που επιθυμούν ακριβώς το παίζουν πως τάχα νοιάζονται να σώσουν εργαζόμενους που ο "τσεκουράτος" διατήρησε για ακόμα δύο μήνες στις θέσεις τους αλλά δεν μονιμοποίησε γιατί δεν μπορεί και αυτός τουλάχιστον είναι της δικής μας λογικής και δεν θέλει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: