ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αφού την γλιτώσαμε και δεν ήρθε ευτυχώς ο χιονιάς ας μαζέψει ο δήμος το αλάτι του για να μπορεί να περνάει και ο κόσμος - Ποιοι παρκάρουν σε θέσεις για ΑμεΑ αφού η δημοτική αστυνομία είναι "απασχολημένη" με άλλες δραστηριότητες!

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Αφού την γλιτώσαμε και δεν ήρθε ευτυχώς ο χιονιάς ας μαζέψει ο δήμος το αλάτι του για να μπορεί να περνάει και ο κόσμος - Ποιοι παρκάρουν σε θέσεις για ΑμεΑ αφού η δημοτική αστυνομία είναι "απασχολημένη" με άλλες δραστηριότητες!


Ο Θεός ή η Φύση (για όσους δεν πιστεύουν) μας βοήθησε και δεν εγκλωβιστήκαμε και πάλι στα σπίτια μας. Ο δήμος Ηλιούπολης ας μαζέψει λοιπόν το αλάτι του ( που θα έπαιρναν οι πολίτες για να το ρίχνουν στις εισόδους των σπιτιών τους) ώστε να μπορούν να κυκλοφορήσουν οι δημότες μας πέριξ του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως , ιδίως μητέρες με καροτσάκια και ΑμεΑ.

Ευχαριστούμε τον φίλο και αναγνώστη, για τις φωτογραφίες που μας έστειλε, και ευελπιστούμε πως το αλάτι θα μαζευτεί σύντομα ,και δεν θα το πάρει καμία βροχή.

Άλλωστε εμείς το πληρώνουμε ,όσοι τουλάχιστον φορολογούμαστε στην Ελλάδα ακόμα, και δεν έχουμε την πολυτέλεια και βεβαίως  την οικονομική άνεση ,να μεταφέρουμε τα κινητά και ακίνητα μας,   σε "φορολογικούς παραδείσους" ,για να το παίζουμε μετά και "υπερπατριώτες" . Να φωνάζουμε για επιστροφή της Ελλάδος στην δραχμή που θα έκανε τους φτωχούς , φτωχότερους και φυσικά τους πλούσιους,  μεγιστάνες! Όλοι αυτοί που συγχρωτίστηκαν με τους Ναζί στις πλατείες των βολεμένων και τάχα αγανακτισμένων παρακαλάνε σήμερα να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και υιοθετούν άκριτα τις ασυναρτησίες μιας αντιπολίτευσης που δεν έχει λύση σε κανένα από τα προβλήματά μας αλλά γκρινιάζει ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε άλματα στο ΚΕΝΟ. 


Κρίμα κ. Βαρδινογιάννη που το "πούλεν" σου ο κ. Τσίπρας δεν σε άκουσε το 2015, να μας πάει στη δραχμή για να συνεχίσεις την προπαγάνδα μέσω του τηλεοπτικού σου σταθμού,  τότε είχες έναν (Star) σήμερα  έχει δύο αφού αγόρασες και του μακαρίτη Κοντομηνά (alpha),  και ετοιμάζεσαι εν μέσω του πολέμου στη "γειτονιά" μας , να αρχίσεις πάλι να τροφοδοτείς τις "πλατείες των αγανακτισμένων" για να γίνεις εσύ πλουσιότερος και εμείς φτωχότεροι ,με την διαφορά πως δύσκολα πλέον ο λαός θα ανατρέψει μια κυβέρνηση ,που παλεύει με τόσες αντιξοότητες για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. 

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί με το πάρκιν και τις θέσεις ΑμεΑ έξω από την εκκλησία, ελλείψει παρουσίας της δημοτικής μας αστυνομίας Ηλιούπολης , η εικόνα καθημερινά είναι η παρακάτω , παρά τα ευχολόγια και τα ψεύτικα  λόγια του αρμόδιου Αντιδημάρχου,  για τις τάχα  "υπεράνθρωπες" προσπάθειες των εργαζομένων. Άμα είχαμε καμία 10αρια ακόμα για να βουλιάξουμε οικονομικά ως κράτος ίσως η εικόνα ήταν καλύτερη. Η δική μας θέση ήταν και παραμένει πως η δημοτική αστυνομία δεν εξυπηρετεί παρά μόνο ψηφοθηρικούς λόγους των εκάστοτε διοικούντων του δήμου μας και δεν μας έλειψε καθόλου όταν η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου την κατήργησε. Άλλωστε η χώρα μας διαθέτει ικανό αριθμό εκπαιδευμένων και οπλισμένων αστυνομικών , διαθέτει και τροχαία και φυσικά δεν αναμένει από παντελώς ανεκπαίδευτους να φέρουν εις πέρας την ρύθμιση του κυκλοφοριακού μιας πόλης. Άμα θέλει κλητήρες ο εκάστοτε αντιδήμαρχος και η εκάστοτε διοίκηση έχει αρκετούς. Περί τους 700 δημοτικούς υπαλλήλους πληρώνουμε, ιδιωτική εταιρία έχουμε βάλει να μας προσέχει για τις ληστείες τα βράδια δεν έχουμε την ανάγκη της δημοτικής αστυνομίας για να έχουν θέση αντιδημάρχου ( στην δική μας περίπτωση ευτυχώς χωρίς μισθό) όσοι θεωρούν πως θα σώσουν την πόλη υπηρετώντας την ξεπερασμένη συνταγή κρατισμού. Σε λίγο καιρό και να μου το θυμηθείτε θα προσλάβουν ανθρώπους να τους φυλάνε αφού προφανέστατα και ο δημότης μας δεν είναι ΙΘΑΓΕΝΗΣ και καταλαβαίνει περισσότερα από όσα κάποιοι νομίζουν. 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: