ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό στην σκιά ενός πολέμου στον οποίο θα ηττηθεί για ακόμα μια φορά η απόλυτη βαρβαρότητα της Ανατολής

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό στην σκιά ενός πολέμου στον οποίο θα ηττηθεί για ακόμα μια φορά η απόλυτη βαρβαρότητα της Ανατολής



  • Η πόλη ζει το δικό της "καρναβάλι" και ήταν αναμενόμενο πως οι πολλοί δεν θα αντιλαμβάνονταν ποιος είναι ο επιτιθέμενος και ποιος ο αμυνόμενος στην Ουκρανία. Οι Νεοταξίτες φταίνε για τα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ στην πόλη μας,  και φυσικά θεωρούν το Τάγμα Αζόφ του Ουκρανικού στρατού ,  παραστρατιωτική οργάνωση ενώ βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ουκρανία και θεωρείται από τα πιο αξιόμαχα τάγματά του. Θετικό το γεγονός πως ο δήμος μας στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στον δοκιμαζόμενο από την ρωσική εισβολή Ουκρανικό λαό , ο οποίος σε πείσμα των οπαδών του Πούτιν δεν είναι μόνος του στρατιωτικά.  Εθνικιστές Βρετανοί , Έλληνες , Σλοβάκοι, ακόμα και Αμερικανοί βρίσκονται ήδη εκεί ως "εθελοντές" πολεμώντας για ακόμα μια φορά στη σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ . Το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ μας μαζί με το site ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ  είναι σε επαφή με τους Έλληνες εθνικιστές που βρίσκονται εκεί και σε αντίθεση με τους ΤΖΑΜΠΑ μάγκες του εγχώριου "πατριωτικού χώρου" πολεμάνε υπέρ ενός λαού που έχει απαντήσει εδώ και χρόνια στα ψευτοδιλήμματα των εγχώριων "μπατριωτών"  και καταδικάζει και τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και τον ΜΑΥΡΟ τασσόμενο με τις δυνάμεις του ΚΑΛΟΥ που δεν μπορεί να βρίσκονται παρά μόνο στον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Θα στεναχωρηθούν πάρα πολύ όσοι θεωρούν πως οι Ουκρανοί είναι το "εύκολο θύμα" σε έναν πόλεμο που θα διαρκέσει όσο υπάρχουν σφαίρες ΔΥΤΙΚΕΣ σε έναν λαό που δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψει στην απόλυτη ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. Έτσι και στην πράξη αποδεικνύεται πως ό,τι πιο πατριωτικό και εθνικιστικό εξακολουθεί και συστεγάζεται στην ΓΑΛΑΖΙΑ πολυκατοικία ενώ χιλιάδες ψηφοφόροι των "πατριωτών" μετακινούνται προς το κόμμα που μέσα στη Βουλή είδε ποιοι πολεμάνε για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της πατρίδας του και άκουσε και τους "ενδοιασμούς" όσων εδώ και χρόνια σας πούλαγαν εθνικισμό ενώ ήταν και παραμένουν μπολσεβίκοι με μαύρες μπλούζες. Ακόμα και από τον αναρχικό χώρο είναι λιγότερο πατριώτες αλλά αυτά σε άλλη ανάρτηση που ίσως σοκάρει όσους αγνοούν παντελώς την Ιστορία του Ουκρανικού λαού και έχουν ακόμα αυταπάτες για αναβίωση της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ που κυβερνιέται από πράκτορες της KGB που βέβαια ούτε θέλουν αλλά ούτε μπορούν να αντιληφθούν τις ΑΞΙΕΣ του δυτικού κόσμου. 
  • Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε οπτικοακουστικό υλικό από διάφορα σημεία της πόλης γιατί κάποιοι μάλλον μας θεωρούν αφελείς. 
  • Πιθανή η κάθοδος του πρώην δημάρχου κ.  Γιάννη Αναγνώστου στις κάλπες του 2023 εάν η ΝΔ θελήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις πολλές υποψηφιότητες που στερούν από τις κεντροδεξιές παρατάξεις την είσοδο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών από το 2010. Τελευταίος κεντροδεξιός υποψήφιος που πέρασε στον δεύτερο γύρο ήταν ο Γιάννης Αναγνώστου όπως είναι είναι και ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας από το 1974 έως και σήμερα! Ο κος Γιάννης Αναγνώστου δεν ήταν υποψήφιος στις κάλπες του 2019 αφήνοντας χώρο στους "νέους" να οδηγήσουν για ακόμη μια φορά την κεντροδεξιά σε μια ΗΤΤΑ! Οι διαφορές μας με τον μετριοπαθή κ. Γιάννη Αναγνώστου έχουν καταγραφεί θεωρούμε πως αδικήθηκε από την επιλογή συνεργατών και προδόθηκε από όσους ανέδειξε κατά την διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας. Σε κάθε περίπτωση και επειδή υπάρχει κλίμα στο να αφεθούν οι ανούσιες κόντρες του παρελθόντος στην άκρη καλούμε όσους θέλουν να απαλλαγούν από την σημερινή διοίκηση να βάλουν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και με τον τρόπο αυτό θα ευνοηθούν και οι ίδιοι και κυρίως δεν θα προδώσουν την πλειοψηφία των νεοδημοκρατών στην πόλη μας που επιθυμούν μια παράταξη με ΣΑΦΗ και ξεκάθαρες επιλογές για τα θέματα της πόλης που θα συνάδουν με τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ που διαχρονικά υπηρετεί το κόμμα της ΝΔ. Το πάνω από κόμματα και χρώματα οδηγεί σε αδιέξοδα ακόμα και σε δήμους που υπάρχει συναίνεση στα βασικά εδώ υπάρχει ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΜΥΘΟΙ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ! 
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ο στρατός μας να συμμετέχει σε καμία μάχη που δεν αφορά την χώρα μας αφού διαχρονικά η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είχε και έχει ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ θέσεις. Ήταν με τον Χίτλερ όσο αυτός ήταν φιλαράκι με τον Στάλιν, δεν την αφορούσε η Νότιος Κορέα αφού ο Κιμ για αυτούς είναι μεγάλος ηγέτης και φυσικά φλέρταραν με όλους τους δικτάτορες της Μέσης Ανατολής . Καντάφι και λοιπά αποβράσματα όπως ο Άσαντ που έσπευσε τα ταχθεί στο πλευρό της Ρωσίας και του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν αφού δεν έχουν και τίποτα να χωρίσουν,  και οι ΔΥΟ φασίστες είναι που βρίσκονται στις θέσεις τους επειδή φυλακίζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. 
  • Καμία ανακοίνωση από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας για την Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία μην τυχόν και στεναχωρήσουν τους φασίστες υποψηφίους που ετοιμάζουν να κατεβάσουν στις κάλπες του 2023 σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες. Ένας από αυτούς μας ανεβάζει σε καθημερινή βάση τα επιτεύγματα του Πούτιν θεωρώντας τον προφανώς "τσάρο" που τρομάζει την Δύση! 

  • Ο Ερντογάν και η Τουρκία κάνει τα γνωστά της "παζάρια" αλλά ας μην έχει κανείς αυταπάτες πως όταν χρειαστεί δεν θα βρεθεί στη σωστή πλευρά της Ιστορίας δηλαδή με τους νικητές δυτικούς αφού άλλωστε ίσως και ο δικός της στρατός ταξιδέψει τελικά προς την Ουκρανία για να αντιμετωπίσει τον ρωσικό . Όσοι αναμένουν ΝΙΚΗ του δεύτερου θα απογοητευθούν και πάλι μισό αιώνα μας έπρηζαν με την ΕΣΣΔ που την έριξαν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι μας χωρίς να ρίξουν ούτε σφαίρα. Με τον ανώτερο πολιτισμό μας κερδίσαμε όσους επί μισό αιώνα έμειναν σε όλους τους τομείς πίσω και την ώρα που  η Δύση έτρεχε με "FERRARI" αυτοί "έτρεχαν" με Lada και Υugo! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: