ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ξεφτιλισμένη στολή του σοβιετικού στρατιώτη δεν μπορεί παρά να προκαλεί ΕΜΕΤΟ σε κάθε Εθνικιστή ανά την υφήλιο

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Η ξεφτιλισμένη στολή του σοβιετικού στρατιώτη δεν μπορεί παρά να προκαλεί ΕΜΕΤΟ σε κάθε Εθνικιστή ανά την υφήλιο

 


Ο "περήφανος" σοβιετικός πράκτορας της φωτογραφίας μας είναι ο "ορθόδοξος" Βλαδίμηρος Πούτιν. Ένας κατάσκοπος της KGB που υπηρέτησε τον πιο ΣΤΥΓΝΗ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ τυραννία,  δηλαδή τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. 

Και όμως για κάποιους ΗΛΙΘΙΟΥΣ , που καμώνονται τους πατριώτες,  και κάποιοι ακόμα και τους Εθνικιστές ( εδώ γελάμε) αυτός ο Ρώσος πράκτορας ενός κράτους - παρία αποτελεί πρότυπο ηγέτη! 

Ανάλογου διαμετρήματος με τον "πατερούλη" Στάλιν και ένα σωρό άλλα αποβράσματα της Ιστορίας που γέννησε ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. 

Για τους απανταχού ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ η στολή αυτή , και ό,τι συμβολίζει αποτελεί την συνέχιση του ΑΓΩΝΑ μας , για έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ κομμουνιστική τυραννία. 

"Θα πολεμήσουμε σε θάλασσες και ωκεανούς, θα πολεμήσουμε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους αιθέρες, θα υπερασπίσουμε το νησί μας, ό,τι και να μας κοστίσει, θα πολεμήσουμε στους διαδρόμους προσγείωσης, θα πολεμήσουμε στα χωράφια και στους δρόμους, θα πολεμήσουμε στους λόφους. Δεν θα παραδοθούμε ποτέ!»

Ουίνστον Λέοναρντ Σπένσερ-Τσώρτσιλ




Δεν υπάρχουν σχόλια: