ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....


  • Οι ομάδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γνωστές εδώ και καιρό στους αναγνώστες μας. Για όσους μπήκαν στην παρέα μας πρόσφατα θα πρέπει να γνωρίζουν πως ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ δίνουμε περισσότερο βάση στους Νεοδημοκράτες και σε θέματα που έχουν πολιτικό χαρακτήρα αφού για εμάς οι ΛΥΣΕΙΣ θα έρθουν από την κεντρική διοίκηση και όχι από μια τοπική αυτοδιοίκηση της οποίας το πολιτικό προσωπικό είναι αρκετά κλικ πιο κάτω από αυτό που απαρτίζει ακόμα και τα πολιτικά γραφεία πολιτευτών της ελληνικής επαρχίας. Ο λαϊκισμός δεν μας αρέσει από όπου και εάν προέρχεται και για τον λόγο αυτό αναρτούμε τις περισσότερες από τις αναρτήσεις μας σε ΟΜΑΔΕΣ που απευθύνονται στα μέλη και τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Για τους κακοπροαίρετους που βρίσκουν πάντα λόγο για να μας διαβάσουν, να ξεκαθαρίσουμε πως  εμείς επιλέγουμε από τις 15 περίπου ομάδες που μας "ανέχονται",  τι θα αναρτήσουμε και με ποια συχνότητα. Εδώ να ευχαριστήσουμε και δημόσια την ομάδα Φίλων Άδωνι Γεωργιάδη Adonistas αλλά και αυτή των "ΦΙΛΟΙ  Νίκου Ρωμανού & ΝΔ" αλλά και αυτή των ΦΙΛΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ & ΝΔ για το γεγονός πως μας αφήνουν να διαδίδουμε τις ειδήσεις μας μέσω των δικών τους μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

  • Κανένα ψήφισμα δεν είδαμε από τις τόσες συλλογικότητες της πόλης ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ της Ρωσικής Εισβολής στην Ουκρανία. Επίσης δεν είδαμε και δελτία τύπου από δημοτικές παρατάξεις και βέβαια ο δήμος μας δεν έχει ακόμα μαζέψει είδη πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό όπως είχε πράξει παλιότερα για τον σερβικό κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ για την γενοκτονία που επιχειρούσε το φασιστικό καθεστώς της Σερβίας εις βάρος του αλβανικού στοιχείου και γενικότερα όλων των μουσουλμάνων του Κοσόβου. Η σφαγή στην Σεμπρένιτσα συγκίνησε την διεθνή κοινότητα όμως παρόλα αυτά οι τότε άρχοντες μας συγκινήθηκαν μόνο από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στο οποίο και η χώρα μας συμμετείχε , συμμετέχει και όπως φαίνεται θα συμμετέχει και στο μέλλον. 

  • "Ανήκομεν εις την Δύσιν" είχε πει από βήματος της Βουλής ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρυτής της ΝΔ για να συμπληρώσει σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας και σημερινός  πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης πως : "Είμαστε και εμείς Δύση . Ανήκουμε στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στην διεθνή νομιμότητα" 

  • Έχουμε ξεκαθαρίσει πως το ιστολόγιο αυτό προβάλλει όσες και όσους γουστάρει αυτό δεν αφορά μόνο τις δημοτικές παρατάξεις , τις επιχειρήσεις αλλά ακόμα και δράσεις που εμείς κρίνουμε ( ίσως κάνουμε και λάθος) πως είναι άξιες να προβληθούν σε ένα τοπικό ΜΜΕ με συγκεκριμένη ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την χώρα μας και την πόλη μας . Για εμάς "επαγγελματισμός" δεν σημαίνει η φιλοξενία απόψεων που εμείς ως τοπικό ΜΜΕ θεωρούμε καταστροφικές για την πόλη ή την χώρα μας. Για τον λόγο αυτό και σχολιάζουμε ακόμα και δελτία τύπου παρατάξεων αφού για εμάς η απλή αναπαραγωγή δελτίων τύπου δεν αποτελεί "ενημέρωση" και ούτε θεωρούμε πως ο δημότης μας έχει τις γνώσεις για να αντιληφθεί ποιοι του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ποιοι όχι. Για τον λόγο αυτό και μας εξέπληξε ευχάριστα που μετά το κράξιμο θυμήθηκαν κάποιοι και τον ουκρανικό λαό με καθυστέρηση την ώρα που παραχωρούν δομές του δήμου σε συλλογικότητες με προσανατολισμό που εκτρέφει την μεγαλομανία δικτατόρων και οι δράσεις τους έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όσα εμείς θεωρούμε καλά για την πόλη μας και την χώρα μας. Το να το παίζεις "αλληλέγγυος" εκεί που πέφτουν να μεροκάματα ή να το παίζεις "φιλάνθρωπος" σε όσους και με δική σου ευθύνη βομβαρδίζονται είναι τουλάχιστον αηδιαστικό! 

  • Λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία αφήνουμε για αργότερα υλικό που αφορά παραλείψεις υπαλλήλων του δήμου μας που εργάζονται σε διάφορες δομές. Άλλωστε πλέον με τα κινητά οι φωτογραφίες αποδεικνύονται πότε τραβήχτηκαν αφού αναγράφουν ημερομηνία και ώρα επομένως γιατί να τα "πετάξουμε" τώρα που έχουμε ένα σωρό θέματα να παρουσιάσουμε και που ο δυτικός κόσμος δίνει την μεγαλύτερή του ΜΑΧΗ απέναντι σε έναν τύραννο που εάν δεν ανακοπεί θα οδηγήσει σε μεγάλες περιπέτειες και τον λαό του αλλά απειλεί ευθέως και την παγκόσμια ειρήνη απειλώντας ακόμα και κράτη μέλη του ΝΑΤΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: