ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών και της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης με θέμα την Προστασία του Υμηττού από την κλιματική αλλαγή

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών και της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης με θέμα την Προστασία του Υμηττού από την κλιματική αλλαγή


Οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες της πόλης μας γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του δημοτικού αναψυκτήριου επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά πως η ΝΔ παραμένει η μόνη φιλελεύθερη παράταξη που έχει ολοκληρωμένο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την προστασία του βουνού μας και του περιβάλλοντος από το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. 

Οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών κύριοι Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Γιάννης Καλλιάνος στις ομιλίες τους επισήμαιναν τις δράσεις του κυβερνώντος κόμματος για τα θέματα αυτά ,και βέβαια ο αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώμας ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο ΣΠΑΥ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί σύμβουλοι , ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Κόκλας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τους δημοτικούς του συμβούλους , ενώ από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" παρέστη η δημοτική σύμβουλος κ. Άντα Καραχάλιου αφού ένα πρόβλημα όχι σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν άφησε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης να δώσει ο ίδιος το παρών στην εν λόγω εκδήλωση. 


Ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Στάθης Ευσταθόπουλος αλλά και ο πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Μίλτος Μπαντής κατάφεραν να διοργανώσουν μια ιδιαίτερα επιτυχή εκδήλωση μετά από καιρό αφού λόγο της πανδημίας τέτοιες συγκεντρώσεις είχαν σταματήσει να γίνονται για να μειωθεί η εξάπλωσή της. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιάννης Αναγνώστου, η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Αττικής κα Μαρία Κουρή αλλά και ο πρόεδρος του ΕΝΑΚ κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος. 

Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε τους κεντροδεξιούς  υποψηφίους δημάρχους όμορων δήμων καθώς και μέλη της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα αφού ήταν τόσοι πολλοί που σίγουρα θα ξεχάσουμε κάποιον ενώ την εκδήλωση κάλυψαν τουλάχιστον τέσσερα τοπικά ΜΜΕ και ήδη φωτογραφίες της μπορείτε να δείτε εκτός από εδώ και διάφορα άλλα ΜΜΕ με σημείο αναφοράς τα Νότια Προάστια . 







Κάποια από τα κεντροδεξιά στελέχη αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης πέρασαν για έναν καφέ Ή ποτό από το κατάστημα της πόλης μας "Ο Λούκουμος" (Λεωφόρος Ειρήνης 12)  όπου ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μας κέρδισε με τις καίριες παρεμβάσεις του που απασχολούν την συντριπτική πλειοψηφία των κεντροδεξιών της πόλης μας. 

Και το κύριο ερώτημα που τέθηκε είναι γιατί σε μια πόλη όπου η ΝΔ ήταν και παραμένει πρώτη πολιτική δύναμη από το 1974 έως και σήμερα είχαμε μόλις για τέσσερα χρόνια ένα κεντροδεξιό δήμαρχο τον κ. Γιάννη Αναγνώστου και ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο! 

Τόσες ήττες , τόσες πίκρες για τους κεντροδεξιούς της πόλης μας και βέβαια στην πολιτική όπως και στη ζωή δυστυχώς η Ιστορία καταγράφει και είναι "καλή" μόνο με τους ΝΙΚΗΤΕΣ! 











Οι  φωτογραφίςε από τον "Λούκουμο"(δείτε παρακάτω)  βγήκαν όταν αρκετοί  από την κεντροδεξιά παρέα είχαν αποχωρήσει,  ήμασταν παρόντες  σε αυτή την ευχάριστη συζήτηση που βέβαια μας άφησε αισιόδοξους μόνο όσον αφορά το σκέλος για νέα ΝΙΚΗ της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές αλλά εδώ για τα τοπικά και τα της κεντροδεξιάς φύγαμε πάλι με την πικρή γεύση πως η ΕΝΩΣΗ των κεντροδεξιών δεν είναι κοντά , και εμείς τουλάχιστον δεν επιθυμούμε να σας γράφουμε ΨΕΜΑΤΑ ή να σας δημιουργούμε ελπίδες που δεν έχουν άλλωστε και βάση. 




Καφεδάκι από αύριο κιόλας σε πλαστικό και δρόμο ή εάν έχουμε χρόνο και καθιστοί εμείς οι κεντροδεξιοί οπωσδήποτε και στον "Λούκουμο" εμείς και "πονεμένοι" και με την πορεία του Παναθηναϊκού ειδικά στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια βρήκαμε έναν φίλο με ΓΑΛΑΖΙΑ κομματικά αισθήματα και ΠΡΑΣΙΝΑ οπαδικά . 

Ευχόμαστε γρήγορα ΝΙΚΕΣ και κυρίως κύπελλο στο ποδόσφαιρο για τον Παναθηναϊκό μας , θεωρούμε βέβαιη την επικράτηση της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές και εκεί που δεν είμαστε ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ εάν και θα το επιθυμούσαμε είναι στα τοπικά και στις δημοτικές εκλογές του 2023 όπου άκρη εμείς δεν βγάζουμε και εάν δεν πάμε με δύο υποψήφιους θα επιδιώξομε και πάμε και με τρίτο! 

Να υιοθετεί τουλάχιστον ΜΙΑ από τις δικές μας θέσεις σε όλα τα σοβαρά για την πόλη ζητήματα γιατί είναι βέβαια πλέον πως την δική μας ατζέντα είναι πιο πιθανό να την δούμε να υλοποιείται από κάποιον που δεν ανήκει καν στο κόμμα της ΝΔ παρά από όσους ανήκουν αλλά εκφέρουν και μέσα στα δημοτικά μας συμβούλια ΚΑΘΑΡΑ αριστερές απόψεις! 

Αυτά προς το παρόν και μην ξεχνάτε πως υπάρχει και ο "Λούκουμος" για όσους στεναχωριόμαστε για την χρόνια κατάντια με τις πολλές κεντροδεξιές υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές αλλά και για όσους στεναχωρούμε αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ τις πιο πολλές φορές στενοχωρεί με τις αναρτήσεις μας. 

Πρόθεση δεν έχουμε , όφελος μας θα ήταν να τα πηγαίναμε καλά με όλους αλλά έτσι θα χάναμε μια διαφορετικότητα που δεν την διαπραγματευόμαστε με ΤΙΠΟΤΑ άλλωστε δεν οφείλουμε σε κανέναν και ΤΙΠΟΤΑ και δεν μας παίρνει πλέον και η ηλικία να αλλάξουμε όσα διαχρονικά πιστεύουμε για αυτή την πόλη. 

Σίγουρα έχουμε αδικήσει κάποιους που ανήκαν σε άλλη παράταξη αφού εμείς δεν επιζητούμε ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από το να δημιουργήσουμε για τις γενιές που έρχονται μια ΔΕΞΙΑ πόλη που δεν θα έχει καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ για το που ανήκει η ΧΩΡΑ μας γεωστρατηγικά και θα τιμάει πραγματικούς ήρωες και όχι τα "φαντάσματα" της Αριστεράς που πέτυχαν εάν και ηττήθηκαν στρατιωτικά να κυριαρχήσουν για δεκαετίες ιδεολογικά και να οδηγήσουν την χώρα μας σε χρεοκοπία!  

ΥΓ: Και άλλες φωτογραφίες  αύριο από την εκδήλωση , γιατί είμαστε βέβαιοι πως πολλοί στεναχωρήθηκαν που εξακολουθούν και υπάρχουν τόσοι κεντροδεξιοί σε μια πόλη που κάποιοι θεωρούν αριστερή! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: