ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • 12 χρόνια μετά το έγκλημα στην Marfin οι "αλληλέγγυοι" δεν είχαν ποστάρισμα να σπαταλήσουν για όσα δημιούργησε ο λαϊκισμός τους. Την επόμενη φορά που οι νεκροί θα είναι περισσότεροι ας ελπίσουμε οι δράστες να συλληφθούν εάν όχι από τις δικές μας υπηρεσίες από όσους δρουν σε ελληνικό έδαφος και μπορούμε και γράφουμε και εμείς εδώ και καμία ΑΛΗΘΕΙΑ. 

  • Κάποιοι εμμένουν στην ενίσχυση του τοπικού αστυνομικού τμήματος με προσωπικό. Το κάνουν επειδή είναι λάτρεις της νομιμότητας ή επειδή νιώθουν ασφαλείς με τις δράσεις του; 

  • Κάποιοι εάν και δεν είναι χριστιανοί εξακολουθούν και πιστεύουν στα "θαύματα". Καλό είναι να πιστεύεις κάπου και πραγματικά δυστυχής όποιος έχει χάσει την ελπίδα του. 

  • Κάποιοι "επαγγελματίες" "οικολόγοι" θεώρησαν βέβηλους όσους πήγαν χθες στο δημοτικό μας αναψυκτήριο για να συζητήσουν για θέματα που έως πρότινος ανήκαν στην ατζέντα της Αριστεράς. Αυτής που έχει καταδικάσει την πόλη μας στα σημερινά της χάλια και αναμένει από μια Αστική σήραγγα πως θα μας σώσει από ένα κυκλοφοριακό πρόβλημα που φυσικά και δεν θα λυθεί εάν δεν δημιουργηθεί περιφερειακός δρόμος μέσα στη ζώνη του Υμηττού. Άλλωστε ούτε δένδρα δεν θα κοπούν για να συμβεί αυτό αφού με τόσες "συλλογικότητες" και εθελοντικές ομάδες το μόνο που επιβιώνει στο δάσος είναι η ΑΠΕΡΑΝΤΗ υποκρισία τους. 

  • Όχι δεν γνωρίζουμε εάν τα άτομα χθες ήταν 100 , 120 ή 200 δεν τα μετρήσαμε και ούτε βέβαια θα ήμασταν ευχαριστημένοι εάν ήταν ακόμα και 1000. Άλλωστε οι ψηφοφόροι μόνο της ΝΔ στην πόλη μας ξεπερνούν τις 13.000 και ήμαστε σίγουροι πως δεν θα μειωθούν στο ελάχιστο και στις κάλπες του 2023. Άλλωστε 'ενναλακτική για την χώρα δεν υπάρχει κάτι που έχουν καταλάβει καλά ακόμα και όσοι δεν τους πολυαρέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη .

  • Σε κάθε κόμμα ή δημοτική παράταξη ο επικεφαλής παίζει σημαντικό ρόλο. Ας το έχουν αυτό στα υπόψιν τους όσοι θεωρούν πως τελικά αποφασίσουν να "εκτεθούν" στις δημοτικές κάλπες του 2023. Να σας φουσκώσουμε τα μυαλά πως μπορεί να τα "βρουν" οι κεντροδεξιοί της πόλης και να κατέβουν όλοι μαζί δεν θα το κάνουμε αφού για εμάς η ατζέντα που έχουν είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ λάθος και κινούνται στη λογική του πάνω από κόμματα και χρώματα που για εμάς είναι η "λογική" της απόλυτης ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Όποιοι δεν βλέπουν πως το "καράβι- δήμος" πρέπει προς κάπου να κατευθυνθεί και τραβάει άλλος δεξιά και άλλος αριστερά θα πρέπει να καταλάβουν έστω και στο παρά πέντε πως οι  μ@λ@κες  που ψηφίζαν  κεντροδεξιό  και να τους έβγαινε  ΑΝΤΑΡΣΥΑ όσο πάνε και λιγοστεύουν. 

  • Άνετα μπορεί να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος ένας με σύμβουλο του το πουλί της χούντας και να πιάσει και το 3% . Αυτό που δεν θα συμβεί για δεκαετίες ή και ποτέ είναι αυτός να γίνει δήμαρχος της πόλης μας στον δεύτερο κρίσιμο γύρο. Και το λέμε αυτό γιατί εμείς δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως πολλοί αναζητούν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και σίγουρα χάνουν τον χρόνο τους συμμετέχοντας σε ένα φιλελεύθερο κόμμα που έκλεισε τους ηγέτες των ξεφτιλισμένων καραβανάδων ΙΣΟΒΙΑ στη φυλακή. Και το έπραξε ένας κεντροδεξιός ο οποίος νομιμοποίησε το ΚΚΕ για να το εξευτελίσει και να αποδείξει σε όλες και όλους μας πως όσοι ΑΙΩΝΕΣ και να περάσουν στην Ελλάδα δεν θα έχουν την τύχη να κερδίσουν ποτέ εκλογές . Η χώρα ανήκει στη Δύση είναι μέλος του ΝΑΤΟ κάτι που κατάλαβαν πολύ καλά και οι Συριζαίοι που συγκυβέρνησαν με τους "ακροδεξιούς" του Καμμένου που όσον αφορά τον λαϊκισμό δεν είχαν και τίποτα να χωρίσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: