ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Αναθεώρηση στην επιλογή του τι προβάλλετε και τι όχι από εδώ μέσα γίνεται όσο και και εάν ακούγεται παράξενο στους αδαείς όχι από την ιδεοληψία του ιδρυτή αυτού του ιστολογίου αλλά με απόλυτα δημοκρατικά μέσα. Μια ολιγομελής ομάδα που άλλωστε ασχολείται για να υπάρχει αυτό το μικρό τοπικό ΜΜΕ αποφασίζει κάθε φορά με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Το να αλλάξει ιδεολογικό προσανατολισμό αυτό το ιστολόγιο δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ΠΟΤΕ όμως το να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ έως θανάτου έναν ακτιβιστή που δεν είναι ΔΕΞΙΟΣ αλλά ανήκει στον επονομαζόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο δεν πρέπει να προβληματίσει ΚΑΝΕΝΑΝ. Γιατί ανάμεσα σε έναν καπιταλισμό που δεν λειτουργεί ΣΩΣΤΑ και σύμφωνα με τις βασικές του αρχές προτιμούσαμε πάντα στη ζωή μας να τασσόμαστε στο πλευρό όσων πιστεύουν ακόμα και πως η Ελλάδα μπορεί να πάψει να είναι προτεκτοράτο όσων την βοήθησαν χωρίς να της δώσουν ποτέ λευκή επιταγή στο να κάνει ό,τι μ@λ@κί@ της γουστάρει! Έτσι απεχθανόμαστε τους φασίστες , τους ρουφιάνους και τους Skroutz περισσότερο από τους δήθεν πατριώτες που οδήγησαν την πατρίδα στην Μικρασιατική καταστροφή και τον διεθνή εξευτελισμό της. Δεν μας πέταξαν οι Τούρκοι στη θάλασσα ( άλλωστε δεν θα το κατάφερναν) εάν προηγουμένως ξεφτιλισμένοι καραβανάδες δεν έθεταν σε κίνδυνο τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας που φυσικά και δεν αλλάζει όταν ένα τσούρμο επίορκων αστυνομικών κυνηγά ακτιβιστές για να δικαιολογήσει τα μεροκάματά τους! Έτσι εξηγείται η στάση μας για μουσικά ρεύματα, συλλογικότητες χωρίς εισαγωγικά και όλους αυτούς που παλεύουν για μια καλύτερη κοινωνία έστω και με "λάθος" τρόπο. Οι κοινωνίες δεν αλλάζουν χωρίς την χρήση ΒΙΑΣ και το να θεωρεί κάποιος πως η Αστική μας Δημοκρατία δεν κινδυνεύει είναι μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ την οποία εμείς δεν είχαμε και δεν θα έχουμε και στο μέλλον. Ανάμεσα σε μια σάπια Δικαιοσύνη και ένα κίνημα που μάχεται τους εμπόρους ναρκωτικών με ονοματεπώνυμο δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να ταχθούμε με ανθρώπους που έτσι και αλλιώς μας ενώνουν παλιοί κοινοί αγώνες τότε που η "τύχη" μας είχε φέρει να παλεύουμε για την ίδια ιδεολογία. 

  • Τις επόμενες μέρες θα έχουμε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για ένα θέμα που συζητιέται για δεκαετίες στην πόλη μας και που υπάρχει πλήρη εξέλιξη σε κατεύθυνση για εμάς ΜΗ θετική. 


  • Ωραία τα δελτία τύπου, ακόμα καλύτερες οι δράσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα για τους πολλούς που ακόμα αποζητούν στο πως θα ξαναγυρίσει η χώρα στις μέρες άκρατου λαϊκισμού που για όλα έφταιγαν οι "κακοί¨ ξένοι και όχι η δική μας λάθος συνταγή που ήταν και δυστυχώς παραμένει να ζούμε πάνω από τις οικονομικές μας δυνάμεις! 


  • Δεν ξέρουμε εάν ένας Σταύρος μπορεί να αλλάξει έστω μισό πράγμα προς θετική κατεύθυνση , ξέρουμε όμως πως η παρούσα διοίκηση δεν μπορεί να εξακολουθήσει να ακολουθεί την πεπατημένη περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα από ό,τι έχει συμβεί με όλες τις διοικήσεις που εφάρμοσαν την ίδια λάθος πολιτική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: