ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κοντά στην ένταξη της στην δημοτική παράταξη "ΗλιουΌλοιΜαζί - ΕΝΑΚ" η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κα Χριστίνα Σερέτη

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Κοντά στην ένταξη της στην δημοτική παράταξη "ΗλιουΌλοιΜαζί - ΕΝΑΚ" η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κα Χριστίνα Σερέτη


 Οι φήμες είχαν φτάσει εδώ και καιρό στο τοπικό μας ΜΜΕ και φυσικά το ψάξαμε όσο μπορούσαμε αφού επίσημες ανακοινώσεις ακόμα δεν έχουν γίνει. 

Ο λόγος για την δεύτερη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στις κάλπες του 2019 με 1.042 ψήφους,  που οδεύει προς την διοικούσα παράταξη "ΗλιουΌλοιΜαζί - ΕΝΑΚ" ακολουθώντας αρκετούς ήδη "συντρόφους" του που έχουν κάνει ήδη την ίδια διαδρομή. 

Και βέβαια πρέπει να είναι κάποιος αφελής ή πορωμένος για να μην αντιλαμβάνεται πως οι ψήφοι όχι μόνο σε δημοτικές εκλογές αλλά και σε εθνικές είναι προσωπικοί. Γιατί και εμείς ΝΔ ψηφίζουμε αλλά φυσικά επιλέγουμε όσους θεωρούμε σύμφωνα με τα δικά μας πάντα κριτήρια δεξιούς δεν θα ψηφίζαμε ΠΟΤΕ π.χ για βουλευτή κάποιον που η πορεία του μας έχει δείξει πως ήρθε στη ΝΔ για την καρέκλα και ελάχιστα συμφωνεί με όσα φωνάζει αυτό το κόμμα από την δεκαετία του 1950! 

Γιατί το κόμμα μπορεί να άλλαξε αλλά τις εκλογές τις κέρδισε και το 2019 με το σύνθημα μη γίνουμε Βενεζουέλα! 

Με το καινούργιο που πάει να λανσάρει θα χάσει την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ που έχει έως και σήμερα αλλά αυτά δεν αφορούν το συγκεκριμένο άρθρο. 

Εάν τελικά γίνει και αυτή η προσθήκη στην διοικούσα παράταξη μιλάμε για μια σημαντική ενίσχυση και βέβαια όσοι την απαξιώνουν θα κλαίνε και πάλι σαν τις πουτ@νες στις δημοτικές κάλπες του 2023! 

Δεν υπάρχει χρόνο για να παίζουν το π0@λί τους οι διάφοροι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης το πράγμα οδεύει προς νέα επικράτηση κεντροαριστερού δημάρχου και φυσικά οι πιθανότητες να εκλεγεί και πάλι δήμαρχος ο κος Χατζηδάκης αυξάνονται αφού η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και επιλέγεις με βάση αυτό που υπάρχει και όχι με βάση κάτι που δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Εάν έως το τέλος του έτους δεν υπάρξει έστω ένωση των δύο κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων ή άλλη κεντροδεξιά υποψηφιότητα εμείς που δεν αναμένουμε "θαύματα" δεν είμαστε προφανέστατα διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε την ίδια ήπια γραμμή έναντι όσων έχουν βαλθεί να μας πείσουν πως για το καλό της πόλης πρέπει να πάμε από έναν κακό δήμαρχο σε έναν ακόμα χειρότερο! 

Γιατί εάν δεν κατανοεί κάποιος πως δεν είναι δυνατόν να απαιτεί πως πρέπει να υποχωρήσει αυτός με τις περισσότερες ψήφους για εάν λαϊκιστή που μας θυμίζει κάθε τρεις και λίγο πόσο καιροσκόπος είναι εμείς φυσικά και δεν έχουμε τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ όσων θεωρούν πως με υβριστές της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ παράταξης που πήρε τις ορθότερες αποφάσεις για αυτή την χώρα μπορούσε να συμπορευτούμε. 

Δεν γεννηθήκαμε για να υποστηρίξουμε μια παράταξη που τιμάει τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς και φυσικά εμείς δεν έχουμε κανένα όφελος από το να είμαστε σε μια ΝΔ που δεν θα έχει ως υπουργούς της τους Άδωνι Γεωργιάδη , Κώστα Σκρέκα, Μάκη Βορίδη και Θάνο Πλεύρη. 

Είμαστε σε αυτή την παράταξη θεωρώντας πως ανήκουμε εις την Δύση και επειδή θεωρούμε πως η Ελλάδα "αναπνέει" επειδή έχει δύο "πνεύμονες" τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία δεν θεωρούμε κανένα άλλο κράτος σύμμαχο της χώρας μας και φυσικά δεν είμαστε υπέρ του να αποκτήσει η Ε.Ε δικό της στρατό γιατί άλλωστε δεν έχει και πολλά κοινά ούτε κάποιες Αξίες να υπερασπίσει. 

Σε αυτή την ήπειρο έχουν γεννηθεί οι μεγαλύτεροι δικτάτορες δεν μπορεί η Ε.Ε να κάνει μαθήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε κανέναν και ούτε μπορεί να στηρίζει στα λόγια την Ουκρανία και από την άλλη να χρηματοδοτεί τον πόλεμο ενός δικτάτορα. 

Ελπίζουμε στο συνέδριο του κόμματος να μην τολμήσουν τα ΠΟΥΤΙΝΟΣΚΥΛΑ της ΝΔ να αναφερθούν στο θέμα της ρωσικής εισβολής άλλωστε για εμάς αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την παράταξη η παρουσία τους σε ένα συνέδριο την στιγμή που οι δικές τους λάθος επιλογές οδήγησαν στο να φανεί για ακόμη μια φορά η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ενός λαού που πολεμάει τον εθνικισμό γιατί δεν είχε την τύχη να είναι ποτέ ένα Έθνος αλλά ένα μάζεμα βαρβάρων! 

Σε κάθε περίπτωση όσοι αναμένουν να τελειώσει αυτός ο πόλεμος και να αρθούν και οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα αναμένουν πολλά χρόνια ακόμα , η Δύση δεν θα αυτοκτονήσει για να έχουν λόγο ύπαρξης τα τσιράκια της Μέρκελ σε μια Ε.Ε που ζέχνει από φασισμό και που στοχοποιεί εδώ και χρόνια κράτη όπως η Πολωνία επειδή δεν είναι διατεθειμένη να ξαναζήσει την ρωσική βαρβαρότητα στο πετσί της. 

Όσο για τους "αδελφούς" Σέβρους οι αμερικανικές βόμβες τελικά ήταν λίγες το 1999 ευελπιστούμε την επόμενη φορά να είναι περισσότερες αφού δεν κατανοούν πως οι εθνικές εκκαθαρίσεις κατά αλλοθρήσκων δεν είναι μαγκιά και οι ίδιοι και ο στρατός τους αποτελούν το απόλυτο τίποτα ακόμα και για κράτη όπως η Αλβανία! 

Ας μην προκαλούν την τύχη τους λοιπόν και ας προχωρήσουν επιλέγοντας την σωστή πλευρά της Ιστορίας 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: