ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανεβάζει στροφές η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" εν όψει δημοτικών εκλογών 2023 - Καταψήφισε τον προϋπολογισμό του δήμου μας για το 2023

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ανεβάζει στροφές η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" εν όψει δημοτικών εκλογών 2023 - Καταψήφισε τον προϋπολογισμό του δήμου μας για το 2023

 


Όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές η δημοτική ομάδα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και ο επικεφαλής της κος Τάσος Ευσταθίου ανεβάζουν τους αντιπολιτευτικούς τόνους και χθες καταψήφισαν και τον προϋπολογισμό του δήμου μας για το 2023 και το τεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις προβλέψεις και τα κονδύλια για έργα μέσα στο προσεχές έτος. 

Σε μια αποστροφή του λόγου του χθες ο κος Τάσος Ευσταθίου προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Σεφτελή του είπε: "Λέτε πως σας  κατηγορούν πως όλα είναι γκρίζα και σκοτεινά σε αυτή την πόλη αλλά το κακό είναι πως σας λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ"

Ως τοπικό ΜΜΕ κρίνουμε θετικά την αλλαγή αυτή στάσης από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αφού για εμάς καμία αλλαγή προς το καλύτερο για την πόλη μας δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΡΗΞΕΙΣ. 

Το να τα έχουμε καλά με όλους είναι μια συνταγή που μπορεί να δημιουργεί φιλίες παντού και καλά λόγια αλλά δεν θα αλλάξει την εικόνα της πόλης. 

Αυτό ( και δεν αφορά την παράταξη του κ. Ευσταθίου μόνο ) που εμάς μας δημιουργεί προβληματισμό είναι πως στα βασικά θέματα ( Δημόσια Περιουσία , ΚΥΤ Υμηττού , μη ιδιωτικοποιήσεις δομών του δήμου, και διαδημοτικό κοιμητήριο στον Υμηττό) ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις έχουν ταυτόσημη ΑΠΟΨΗ. 

Δηλαδή 

Να διεκδικήσουμε την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ έτσι ώστε αυτή να αποδοθεί στο δήμο μας ( Κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί εκτός και μας δώσουν 1-2 ακίνητα μετά από χρόνια)

Όλοι θέλουν να φύγει το ΚΥΤ Υμηττού που όμως είναι αναγκαίο για την ηλεκτροδότηση της πόλης μας. 

Δεν θέλουν διαδημοτικό Κοιμητήριο στον Υμηττό αλλά η μόνη ενναλακτική αυτή του κ. Αραμπατζή για επέκταση του υπάρχοντος και ανέφικτη είναι και δεν λύνει το πρόβλημα. 

Και τέλος η μη ιδιωτικοποίηση δομών όπως η καθαριότητα και το Πράσινο θα παρατείνει την υπάρχουσα κακή κατάσταση αφού όλοι γνωρίζουν πως το χρεοκοπημένο Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει καμία δυνατότητα να διπλασιάσει τον αριθμό των εργαζομένων ( γιατί για αυτό πρόκειται σε τομείς όπως η καθαριότητα και το Πράσινο με τόσους θα έχουμε ίσως άλλη εικόνα) των ΟΤΑ και ήδη η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις αθρόες προσλήψεις στον Δημόσιο τομέα οδηγεί την χώρα μας σε νέα χρεοκοπία και φυσικά νέα μνημόνια. 



Σε κάθε περίπτωση όλες οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν 8 μήνες να αλλάξουν αφού όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές η "ΔΙΑΠΛΟΚΗ" μεγαλώνει και θα έχουν απέναντί τους όσους ( και είναι πολλοί) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη γιατί θα ξεβολευτούν. 

Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο από εάν μετριοπαθή πολιτικό να κάνει ΡΗΞΕΙΣ στεναχωρώντας αρκετούς αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς οι εκλογικές μάχες δεν κερδίζονται εάν δεν απαξιώσεις τους πολιτικούς αντιπάλους και δεν "κυλιστείς" στην λάσπη στην κυριολεξία της πολιτικής! 

Ας πάρει παράδειγμα από ό,τι συμβαίνει ήδη στην κεντρική πολιτική σκηνή όπου για ακόμη μια φορά η ΝΔ στην προσπάθειά της να κρατηθεί για τέσσερα ακόμη χρόνια στην Εξουσία θα παρουσιάσει την αντιπολίτευση ως ΑΝΙΚΑΝΗ και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ! 

Δεν τους πιστεύουμε εάν και Νεοδημοκράτες αλλά θα επιλέξουμε το λιγότερο κακό παρόλο που είμαστε μετά την διακυβέρνησή τους πεπεισμένοι πως δεν θα μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εάν έρχονταν και πάλι στην εξουσία ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! 

Άλλωστε είχαν τον χρόνο ( 4,5 χρόνια ) να το πράξουν όταν ήταν κυβέρνηση και δεν το έκαναν επειδή και αυτοί πιστεύουν στις ίδιες συμμαχίες με εμάς ( Ε.Ε και ΝΑΤΟ) ανεξάρτητα τι λένε στους "συντρόφους" τους για να δικαιολογήσουν τις ατελείωτες κυβιστήσεις τους. 

Για να πάει λοιπόν η Ηλιούπολη Μπροστά πρέπει να γίνουν ΡΗΞΕΙΣ αρχίζοντας από το ποιος φταίει περισσότερο που η κεντροδεξιά στην πόλη μας είναι διασπασμένη. 

Γιατί όσοι ασχολούμαστε φταίμε ( και εμείς στο μερίδιο που μας αναλογεί)  αφού είμαστε ανίκανοι να πιέσουμε καταστάσεις έτσι ώστε να μην πάμε με δύο ή και περισσότερους υποψήφιους κεντροδεξιούς δημάρχους αλλά με ΕΝΑΝ! 

Εάν η κεντροδεξιά ηττηθεί και σε αυτές τις δημοτικές κάλπες στην πόλη μας δεν ξέρουμε γιατί θα πρέπει να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με έναν αγώνα που είναι από πριν "σημαδεμένος". 

Χρέος όλων των κεντροδεξιών είναι να αναδειχθεί ποιοι τον έχουν σημαδέψει έτσι ώστε ο Νεοδημοκράτης και η Νεοδημοκράτισσα να έχει σαφή εικόνα για τους διασπαστές της παράταξης και το μερίδιο που τους αναλογεί. 

Δεν έχουμε την πολυτέλεια την στιγμή που οι περισσότεροι συνομιλούν και έχουν καλές σχέσεις με τους πολιτικούς τους αντιπάλους να μην μιλιούνται μεταξύ τους! 

Όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές και όσο δεν ενωνόμαστε για να περάσουμε στον δεύτερο γύρο η κριτική μας θα επικεντρωθεί στην ανικανότητά μας να συνυπάρξουμε και ας μας κατηγορήσουν όσοι μένουν εκτός και πετροβολούν για εσωστρέφεια! 

Το εάν δεν κάνει ο Τάσος και ο Γαβριήλ είναι ευπρόσδεκτη κριτική εάν συνοδεύεται με ΠΡΟΤΑΣΗ για το ποιος κάνει και κυρίως ΓΙΑΤΙ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: