ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ωραίο το σχόλιο του συνδημότη μας κ. Γιώργου Παπαμώκου

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Ωραίο το σχόλιο του συνδημότη μας κ. Γιώργου Παπαμώκου

 


Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις το site παρουσιάζει τις απόψεις που εκφράστηκαν στο διαδημοτικό συμβούλιο Ελληνικού - Αργυρούπολης - Ηλιούπολης και το σχόλιο του κ. Παπαμώκου που μας αρέσει προφανέστατα και δεν έχει αιχμή από την άψογη παρουσίαση του ρεπορτάζ.

Άλλωστε πολλοί θεωρούν εφικτό το να φύγει το ΚΥΤ Υμηττού και αδιαφορούν παντελώς για τις συνέπειες. Μια σειρά διακοπών ρεύματος μέσα στην γιορτινή περίοδο του υπερφορτωμένου και χαμηλής τάσης ΚΥΤ θα ήταν θεωρούμε μια καλή "απάντηση" σε όσους θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα. 

Ανάμεσα σε αυτούς ατυχώς και οι επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων που θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα μάχονταν για την αναβάθμιση του ΚΥΤ Υμηττού σε 400αρι με παράλληλη υπογειοποίησή του όπως και για το διαδημοτικό κοιμητήριο στον Υμηττό από έκταση που θα μας παραχωρούσε η ΔΕΔΔΗΕ. 

Σε κάθε περίπτωση η ακτινοβολία από το ΚΥΤ δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία των δημοτών μας αφού εάν ήταν προφανέστατα και 20 χρόνια τώρα "πεθαίνουμε" κοιτώντας και μη κάνοντας τίποτα πέρα από ανόητα ψηφίσματα που καταδεικνύουν είτε το χαμηλό νοητικό επίπεδο αυτοδιοικητικών είτε τον υπέρμετρο λαϊκισμό τους. 

Και προφανέστατα άτομα που μπήκαν χωρίς δικό τους σπίτι και έμεναν στο ενοίκιο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και σήμερα διαθέτουν και εξοχικό προφανέστατα πανέξυπνοι είναι απλώς με ανάλογα ψηφίσματα τρολάρουν τους "ψεκασμένους". 

Ατυχώς για αυτούς το παραμύθι αυτό όπως και το αντίστοιχο της δημόσιας περιουσίας δεν έχει πλέον ψωμί και δεν βγάζει μεροκάματα! 

Τώρα τα μεροκάματα τα βγάζει η "αλληλεγγύη" και η εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου σε κάθε της μορφή και κυρίως το δόγμα "βοήθα με φτωχέ μου να μην σου μοιάσω". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: