ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Η έκπληξη θα ήταν εάν η παράταξη του κ. Αραμπατζή έλεγε και καμία κεντροδεξιά θέση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και όχι η ευκαιριακή εφημερίδα που τύπωσε και διανέμουν τα μέλη της. Αυτό θα ήταν έκπληξη κ. Κάνδηλα να μην ακούμε μέσα στα δημοτικά συμβούλια μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ άποψη για όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης και να περιμένουμε πως θα μας "σώσει" ο κάθε κόκκινος ή μαύρος φασίστας! Γιατί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν γκρεμίζεται με γλύψιμο των εργαζομένων της που έτσι και αλλιώς γνωρίζουν ποιον θα ψηφίσουν. Αυτόν που τους παρέχει καλύτερες συνθήκες εργασίας και περισσότερες υπερωρίες.


  • Δεν ξέρουμε εάν είναι οι Χριστουγεννιάτικες άδειες των υπαλλήλων ή σαμποτάζ προς την διοίκηση πάντως η πόλη εν μέσω εκδηλώσεων είναι πιο βρώμικη από ποτέ. 


  • Ανακαλύψαμε το πιο όμορφα στολισμένο κτήριο της πόλης μας αλλά επειδή ο ιδιώτης ανήκει σε αυτούς που σέβονται τα προσωπικά δεδομένα και έχει κόλλημα με αυτά σκεφτήκαμε πως θα "μπλέκαμε" από το να το φωτογραφίσουμε εάν και σύμφωνα με τον νόμο η λήψη φωτογραφιών σε δημόσιους χώρους είναι νόμιμη . Το θέμα είναι πως θα τον πείθαμε πως το στολισμένο μπαλκόνι του ανήκει σε αυτούς και δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία. Πάντως μπράβο του να τον πάρουν στο δήμο να τους δίνει ιδέες με τον στολισμό της πόλης το έχει κάνει τέλειο. 



  • Ο διαγωνισμός για την καλύτερη στολισμένη βιτρίνα τι έγινε; Μετακόμισε μάλλον στον Άλιμο όπου όπως μας ενημέρωσε ο εκεί δήμαρχος κος Ανδρέας Κονδύλης εκτός από αυτόν τον διαγωνισμό σκέφτονται και άλλον με την καλύτερα στολισμένη οικία εν όψει των εορτών! 


  • Εάν γράφαμε για το καλύτερα στολισμένο μαγαζί της πόλης σίγουρα όσοι αρέσκονται στο να ανακαλύπτουν την δήθεν δικής μας διαφθορά θα μας κατηγορούσαν για έμμεση διαφήμιση. Πάντως το κατάστημα πάει ιδιαίτερα καλά εάν και είναι στην πόλη μας και ίσως μετά τα δύο OPAP PLAY της πόλης μας έχει τζίρους που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητοι από τους ανταγωνιστές τους. Δεν είναι βέβαια ο στολισμός που συμβάλλει καθοριστικά σε αυτό αλλά οι προσιτές τιμές του σε μια περίοδο που κανείς δεν σέβεται το μισοάδειο πορτοφόλι μας και που "εξαφανίζονται" μέσα σε λίγες μέρες δώρα , μισθοί και βοηθήματα που μοίρασε  η κυβέρνηση ενόψει βουλευτικών εκλογών!

  • Θετική η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βόρειο Ήπειρο ή Νότια Αλβανία για να μην μας κακοχαρακτηρίσετε εάν και ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Η Εθνική μειονότητα στην Βόρεια Ήπειρο κράτησε τον ελληνισμό στην ΨΥΧΗ της σε μια δύσκολη περίοδο όπου η κομμουνιστική θηριωδία του Χότζα έδιωκε τους εθνικιστές εκεί. Για τον λόγο αυτό και με ένα 2% που κέρδισε ο Κυριάκος μετά από αυτή του την επίσκεψη τα συριζοτρόλ θα αρχίσουν πάλι να μας μιλάνε για έλλειμμα δημοκρατίας μαζί με τα "αδελφάκια" τους από το ΠΑ.ΣΟ.Κ  λες και δεν γνωρίζουν οι πολλοί πόσο καθεστωτικοί είναι. Μαθαίνουμε πως μετά το Qatargate θα έχουμε και Russiagate άρα ο πρωθυπουργός "καθάρισε" και από την εσωκομματική του αντιπολίτευση και κύριο μέλημά του είναι πως θα καλύψει το 3%-4% που θα του λείπει τελικά για την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Μέχρι και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μάθαμε πως έστειλαν μήνυμα στα ΜΜΕ που ελέγχουν να ρίξουν τους αντιπολιτευτικούς τόνους και να μην συμβάλλουν στην εντύπωση πως πάμε για κυβέρνηση συνεργασίας σε επίπεδο κομμάτων. Πρόθυμοι βουλευτές να αλλάξουν κόμμα υπήρχαν και υπάρχουν πάρα πολλοί και βλέπουμε πολλούς αρχηγούς κομμάτων που είχαν ποντάρει πως με ένα μικρό ποσοστό θα λάβουν θέσεις και αξιώματα να είναι σε πανικό αφού δεν μπορούν να εμποδίσουν όσους ήδη έχουν αποφασίσει πως η ΝΔ είναι καλύτερη από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλουν να επιστρέψει η χώρα στην εποχή του Τσίπρα και των capilal control. Δεν ξέρουμε εάν τελικά θα τους βγει αλλά βλέπουμε πως ήδη έχει εξαφανιστεί από μεγάλα ΜΜΕ το θέμα των υποκλοπών ενώ τα δημοσιεύματα για την Εύα Καϊλή αλλά ακόμα και για τον κ. Παύλο Πολάκη πληθαίνουν! Ο ίδιος απαντάει για εμάς πειστικά αλλά προφανέστατα και όταν δεν σε παίζουν οι δυνατοί παίχτες απλώς δεν υπάρχεις! 

  • Όσοι αναμένουν από εμάς πως δεν θα ψηφίζουμε πάντα κεντροδεξιά και μας βλέπουν βολικούς στο να ψηφίσουμε και κάτι άλλο χάνουν απλώς τον ΧΡΟΝΟ τους! 

  • Εάν φεύγουν από τώρα οι συνδημότες μας για καφέ - ποτό και διασκέδαση εκτός δήμου φανταστείτε τι έχει να γίνει σε μερικά χρόνια όταν η επένδυση στο Ελληνικό θα έχει δώσει τα πρώτα δείγματά της. Εδώ ένα Mall έγινε δίπλα μας και δεν πέφτει καρφίτσα τώρα στις γιορτές φανταστείτε τι έχει να γίνε με τα εμπορικά κέντρα της επένδυσης και βέβαια με το casino. Γιατί όσο πιο φτωχός είναι κάποιος και όσο πιο απλήρωτες είναι οι δουλειές που κάνει τόσο περισσότερο αναζητεί την "τύχη" του φτωχαίνοντας περισσότερο. Γιατί όποιος παίζει καθημερινά χάνει και όποιος πίνει μεθάει. Όσοι λοιπόν τζογάρετε κάντε το με μέτρο ειδάλλως θα καταστραφείτε !  

  • Σε λιγότερο από ένα χρόνο έχουμε δημοτικές εκλογές και ήδη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κινούνται για να καταφέρουν να εισέλθουν στο δημοτικό συμβούλιο. Κάποιοι "πονηροί" θεωρούν πως θα επιλέξουν το σωστό "άλογο" και θα εκλεγούν με 150 - 200 ψήφους τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις προβλέψεις τους αλλά συνήθως όσοι ποντάρουν σε καζαμίες αποτυγχάνουν! 

  • Οι ευχές για τις γιορτές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα παίζουν εδώ όσο υπάρχουμε για όσους αναρωτήθηκαν γιατί τις παίζουμε. Μα γιατί είμαστε ΔΕΞΙΟΙ και γιατί η κριτική μας έχει να κάνει με τα κακώς κείμενα του δικού μας χώρου που πρέπει να διορθωθούν έως ότου να είναι γαλάζια σε ποσοστό άνω του 50% όλη η Ελλάδα! Με ένα προεδρικό σύστημα αλά Γαλλία ή ΗΠΑ το ζήτημα θα είχε λυθεί εδώ και χρόνια αλλά κάποιοι ανόητοι πιστεύουν ακόμα σε ΑΡΙΣΤΕΡΑ και την κυριαρχία της εδώ. Ιδεολογικά μπορεί να κάνουν περισσότερο θόρυβο αλλά με βάση την διεθνή εικόνα θα κάνουν την μία κωλοτούμπα μετά την άλλη αφού η επικράτηση του καπιταλισμού είναι σχεδόν απόλυτη. Κάτι Ρωσίες , Κίνες και Βόρειες Κορέες απομένουν αλλά όχι για πολύ καιρό ακόμα. Η γείτονα Τουρκία οδεύει προς την Δύση σε απόλυτο βαθμό και εξάρτηση αφού ο Ερντογάν διανύει τις τελευταίες μέρες του ως σουλτάνος. Δεν θα είναι καλή εξέλιξη για εμάς αλλά για αυτούς αφού τα οφέλη τους θα είναι μεγάλα! 

  • Κράτησαν τον κ. Φλώρο έναν ακόμα χρόνο αρχηγό ΓΕΕΘΑ σε μια ακόμα αψυχολόγητη κίνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

  • Θα βγει η απόφαση σήμερα για το κύκλωμα μαστροπείας στην Ηλιούπολη και αναμένουμε όσους σας πούλαγαν ψέματα για πάνω από δύο χρόνια να βγουν να καταδικάσουν την Ελληνική Δικαιοσύνη πως δεν δίκασε σύμφωνα με τις δικές τους ιδεοληψίες αλλά με τα στοιχεία που αποδομήθηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων. Άμα κάνεις ερωτικές ταινίες και θυμάσαι να καταγγείλεις τον πατέρα σου ως βιαστή μετά από μια δεκαετία αυτά παθαίνεις. Βιασμοί που δεν αποδείχθηκαν στην ακροαματική διαδικασία και που όσοι γνώριζαν την καταγγέλλουσα μέσα από το σχολικό της περιβάλλον ή το φιλικό δεν πίστεψαν ποτέ. Κακή εικόνα και η παρουσία δημοτικής παράταξης της πόλης μας έξω από τα δικαστήρια σήμερα αφού εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση Χρυσής Αυγής και η πρόταση του εισαγγελέα εύκολα θα γίνει δεκτή από δικαστές και ενόρκους. Υπάρχει και η περίπτωση τα βίντεο που έπαιξαν στις δικαστικές αίθουσες να ήταν προϊόν μοντάζ αλλά η συνήγορος της "παθούσας" έδωσε άλλη εκδοχή για αυτά και την "έκαψε"! ΜΚΟ που ασχολείτε με τέτοια ζητήματα είναι καλό να ελεγχθεί αφού μάθαμε πως μαζεύει χρήματα που ποτέ δεν δίνονται για στήριξη των "θυμάτων" αλλά πάνε για πολυτελή διαβίωση μελών τους. Μιλάμε για μεγάλη ΜΚΟ που διαφημίζεται και σε ορισμένα ΜΜΕ της άκρας Αριστεράς και η οποία είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών όχι μόνο για οικονομικά αδικήματα. Διαβάσατε και για τον κ. Δημητρά που αγαπούσε πρόσφυγες και μετανάστες και βέβαια υπάρχει  άφθονο υλικό που θα βγει στα ΜΜΕ μέσα στις γιορτές για πολλές ΜΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: