ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Συλλογικότητα Αλληλεγγύης και Επικοινωνίας Ηλιούπολης αγκαλιά με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Η Συλλογικότητα Αλληλεγγύης και Επικοινωνίας Ηλιούπολης αγκαλιά με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

 


Όταν πριν καιρό δίναμε χρώμα και κόμμα σε Συλλογικότητα της πόλης μας κάποιοι αφελείς ή αμετανόητοι μας έλεγαν πως η αλληλεγγύη δεν έχει κόμμα και χρώμα! 

Έτσι θα σας πουν και προεκλογικά αλλά δυστυχώς τα πάντα έχουν κόμμα και χρώμα. Έτσι σήμερα τον συμπαθή κατά τα άλλα κ. Θεοχαρόπουλο τον διαβάσαμε να μας ομιλεί για συντρόφισσες και συντρόφους ( όχι πως δεν "έβγαζε μάτι" δηλαδή η κομματική τους προέλευση) και να διαφημίζει την από κοινού διανομή γευμάτων από επιχειρήσεις της πόλης μας σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλιούπολης και την εν λόγω συλλογικότητα. 

Η πολιτική αλλαγή μέσα στο 2023 δεν θα τους κάτσει , ο κόσμος κινείται προς τα ΔΕΞΙΑ και δεν πρόκειται η χώρα μας να αποτελέσει εξαίρεση

Ακόμα και ο Κυριάκος Βελόπουλος θα δει θέσεις ευθύνης αφού και από κοινού να κατέβαιναν σε έναν συνδυασμό ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ οι ψήφοι δεν θα τους έφταναν για να σχηματίσουν κυβέρνηση. 

Τρέξτε να στηρίξετε εσείς οι τάχα δεξιοί,  δράσεις της Συλλογικότητας που ονειρεύεται να μας φορτώσει τον νυν δήμαρχο για ακόμα μια πενταετία στο τιμόνι του δήμου! Και φυσικά ουδείς ΔΕΞΙΟΣ θα ξεγελαστεί να τους ψηφίσει,  άδικα συνδράμουν την διοίκηση όσοι ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ!

Θα ηττηθούν ακόμα και εάν είχαν να αντιμετωπίσουν στον δεύτερο γύρο τον κ.  Γαβριήλ Αραμπατζή. Η μόνη τους ελπίδα είναι να περάσει η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης στον δεύτερο γύρο,  και ο κόσμος να φοβηθεί μην καταρρεύσουν τα πάντα στον δήμο όπως την 12ετία Κιντή και τους ξαναψηφίσει. 

Το ενδεχόμενο αυτό έχει όσες πιθανότητες έχει κάποιος να κερδίσει το ΤΖΟΚΕΡ! 

Έτσι για ακόμα μια φορά δικαιωθήκαμε για μια ακόμα συλλογικότητα της πόλης μας , ενώ φυσικά την καχυποψία με την οποία αντιμετωπίζουμε συλλόγους και λοιπούς "ενεργούς" πολίτες με σωματεία Γονέων και άλλα εύηχα δεν μπορέσαμε να την περάσουμε στους επικεφαλής των  δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας,   και έτσι τους βλέπουν να συνδράμουν ΧΩΡΙΣ να αντιδρούν επί 12 χρόνια τώρα μια κεντροαριστερή διοίκηση,  που είπε να καβαλήσει το ρεύμα που θέλει το νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ να είναι οι "Θεοχαρόπουλοι" που έχουν περάσει από ΔΗΜΑΡ - ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ίσως κάποιοι αργότερα μας τους κουβαλήσουν και στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη αφού είπαμε η "αλληλεγγύη" είναι πάνω από κόμματα και χρώματα όπως και ο σανός που σας πουλάνε,  για όσους ακόμα δεν έχει κατανοήσει πως ουδείς θέλει να σώσει τον διπλανό του εάν πρώτα ο ίδιος δεν έχει σωθεί!

Σύντροφοι και συντρόφισσες λοιπόν,  ευτυχώς που θα ηττηθείτε ξανά στις κάλπες,  για να μην συζητάμε ακόμα τα αυτονόητα. Δηλαδή εάν ο καπιταλισμός είναι καλός ή είναι προτιμότερη η ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 


Να διαφημίσουμε και τις μερίδες τους μην μας περάσουν για τίποτα κατσαπλιάδες! 


100 το σύνολο για να μην λένε πως δεν τους παρακολουθούμε! Φανταστείτε να έκανε ανάλογη δράση η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης με κάποια συλλογικότητα  και να μάζευε μόλις εκατό γεύματα τι θα έγραφαν οι "φιλάνθρωποι" ! Θα διαφημίζαμε και την τοπική επιχείρηση αλλά δεν την γνωρίζουμε! 


Μερικές φωτογραφίες από το προφίλ του υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλου από την σημερινή επίσκεψή του στην πόλη μας και το τραπέζωμα μετά  με τους συντρόφους και τις συντρόφισσές του σε κάποια από τις πολλές επιχειρήσεις εστίασης της πόλης μας. 






Ο Αριστίνδην σύνεδρος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και δήμαρχος της πόλης μας κος Γιώργος Χατζηδάκης έλειπε από την παρέα αλλά τον αντικατέστησαν επάξια ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Απόστολος Στασινόπουλος και ο πρώην σύμβουλος του κος Θάνος Κατσώνης που παραιτήθηκε πριν μερικές μέρες για να είναι υποψήφιος και πάλι με την παράταξη του δημάρχου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! 

Το 2018 βέβαια ο κος Κατσώνης ήταν συντονιστής της τοπικής οργάνωσης Ηλιούπολης της ΛΑΕ ( Παναγιώτης Λαφαζάνης) αλλά εντάξει τι ΣΥΡΙΖΑ , τι ΛΑΕ , τι Βαρουφάκης από κοινού πήγαν να μας "σώσουν" και να σχίσουν τα μνημόνια το 2015 αλλά το μετάνιωσαν μόλις πήραν καρέκλες. 

Όταν τις έχασαν άρχισαν πάλι με άλλους σχηματισμούς και με ξεκάθαρα ρωσοφιλικές θέσεις να επιθυμούν πάλι να μας "ξανασώσουν". Για τον λόγο αυτό θα παραμείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην χειρότερη θα "φτιαχτεί" και ο τηλεπωλητής επιστολών του Ιησού κος Κυριάκος Βελόπουλος! 

ΥΓ: Τελικά ο δήμαρχος και αριστίνδην σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ,  δεν έλειπε από το τραπέζωμα και  άδικα ανησυχήσαμε😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆



Να διαφημίσουμε και το μαγαζί "Ταβέρνα ο Χιώτης"  μην θεωρηθεί πως κάνουμε και μισές δουλειές ή πως δεν θέλουμε να προβάλλουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας. 

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλιούπολης - Δήμος και Συλλογικότητα ένωσαν δυνάμεις και το αποτέλεσμα ήταν 100 μερίδες φαγητού για συνδημότες μας που τους διέλυσαν τα μνημόνια. Εάν περιμένετε από αυτούς να σας σώσουν μην το σκέφτεστε καν ΨΗΦΙΣΤΕ και με τα δύο χέρια Κυριάκο Μητσοτάκη! 





Καλή φωτογραφία η τελευταία με τον υβριστή μας , συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου μας ,και την βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και συνδημότισσά μας πλέον κα Ραλλία Χρηστίδου. Γιατί η αλληλεγγύη είναι το όπλο τους σε "ενοχλητικές" διαδικτυακές παρουσίες όπως η δικιά μας! 

Τώρα εάν θα πετύχουν και τίποτα με την αλληλεγγύη τους όσον αφορά εμάς δεν το γνωρίζουμε άλλωστε είμαστε για όλους δύσκολος "στόχος"! 

Τουλάχιστον άμα έσχιζαν τα μνημόνια θα μας γλίτωναν και από τα χρέη αλλά οι "ωραίοι" έχουν χρέη δεν λένε;

Ελπίζουμε πάλι να μην το παίξουν "γιατροί" εάν και το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας για την ψυχική μας υγεία πριν μερικά χρόνια μας είχε συγκινήσει! 

Δεν είναι και λίγο να ενδιαφέρεται η κρατικοδίαιτη υπάλληλος του πρώην ΟΑΕΔ και πλέον ΔΥΠΑ για την υγεία του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη , ούτε βέβαια μας άφησε ασυγκίνητους η προσπάθεια του υμνητή δικτατόρων σκουπιδιάρη του δήμου μας εάν έχουμε την "βούλα" της ΕΣΗΕΑ για να μας "μαζέψει"! 

Έχουν να ασχοληθούν με μεγάλα ψάρια εκεί στην ΕΣΗΕΑ (Καϊλή και Σπυράκη) με εμάς τους "παλιοχαρακτήρες" θα ασχοληθούν που αναδεικνύαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ με κρυφές κάμερες! 

Αλλά λύσσαξαν να τις καταργήσουν από εμάς για να τις χρησιμοποιούν και να εκβιάζουν όσους βέβαια έχουν κάτι να κρύψουν παρακρατικοί και επιχειρηματίες που κοιτάνε φυσικά ο καθένας τα δικά του συμφέροντα. 
Όταν βέβαια παρουσιάζεις κάτι με στοιχεία και οπτικοακουστικό υλικό δεν χωράει αμφισβήτηση και αυτό δεν το θέλουν πολιτικοί από όλους τους πολιτικούς χώρους. 

Υπάρχουν και αυτοί που το θέλουν κυρίως από τον χώρο της κεντροδεξιάς και είναι καιρός νομίζουμε να καταργηθεί ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και σκληρούς ποινικούς. 

Υπάρχουν και ορισμένοι βουλευτές από αριστερά κόμματα που γουστάρουν στο να καταργηθεί ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα και που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις τηλεφωνικές υποκλοπές κλιμακίου της ΕΥΠ που δημοσιοποιεί η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη. 

Για να δούμε προεκλογικά θα βγει κάτι καλό ή ανούσιοι διάλογοι που φωτογραφίζουν ένα "έγκλημα" αλλά δεν αποτελούν ούτε καν ένδειξη για την διάπραξή του; 

Στο χώρο κατά λάθος βρέθηκε και δικό μας αυτί και μάτι και φυσικά μας μετέφερε το κλίμα ενώ έχει και φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσουμε προεκλογικά αφού υλικό για τότε μαζεύουμε τώρα κάνουμε απλώς διαχείριση δυνάμεων και ξοδεύουμε αναρτήσεις και φαιά ουσία για ασήμαντα πράγματα που όμως σας προσελκύουν το ενδιαφέρον όχι προς έκπληξή μας! 

Άλλωστε ξέρουμε σε ποια πόλη γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε , πως ήταν και πως είναι σήμερα. Εάν έχετε απορία καλύτερη είναι από ό,τι συνέβαινε σε αυτή πριν καμία 25ετία! 

Διαβάστε επίσης: 
Πάει και αυτός ,θα το ξεφυλλίζει μετρώντας τις μέρες του σε θέση ευθύνης και θα τις παρακολουθεί όπως και ο προηγούμενος δήμαρχος να πουλάνε σανό για "απολιτίκ" πρόβατα σε απεγνωσμένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: