ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χρόνια Πολλά και επιτέλους ξυπνήστε μην αφήνοντας κανέναν να σας εκμεταλλευτεί για ίδιον όφελος!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Χρόνια Πολλά και επιτέλους ξυπνήστε μην αφήνοντας κανέναν να σας εκμεταλλευτεί για ίδιον όφελος!

 


Να περάσετε καλά με τις οικογένειές σας τις φίλες και του φίλους σας και να μην ξεχνάτε να μην επιδεικνύετε τα γεμάτα λιχουδιές και εδέσματα τραπέζια σας γιατί δυστυχώς κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν έχουν ούτε τα αναγκαία. 

Βοηθήστε όσους εσείς γνωρίζετε πως τα βγάζουν δύσκολα πέρα και μην χορηγείτε χωρίς ψάξιμο "φιλάνθρωπους¨ , "αλληλέγγυους" και ένα σωρό ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ όπου έχουν κάνει την αλληλεγγύη ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. 

Μάλιστα κάποιοι είναι τόσο ανήθικοι που επιζητούν την τιμωρία αθώων πολιτών μόνο και μόνο για να έχουν αυτοί λόγο ύπαρξης και να παρασιτούν εις βάρος της κοινωνίας. 

Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να αναλύσουμε και να παρουσιάσουμε βάσει πιο στοιχείων η Ελληνική Δικαιοσύνη με τα τόσα προβλήματά της δεν δίκασε με βάση ιδεοληψίες και φανταζόμαστε πως το δήθεν θύμα πρέπει να τιμωρηθεί επειδή διέσυρε χωρίς λόγο τον πατέρα του αποδίδοντας του μια βαρύτατη κατηγορία που οδηγεί σε απαξία. 

Για όσους δεν τιμούν την στολή τους εμάς δεν μας νοιάζει και δεν έχουν θέση στην ΕΛ.ΑΣ που εμείς φανταζόμαστε αλλά δυστυχώς δεν έχουμε. 

Αυτά τα άλλα μετά τις γιορτές αφού φαίνεται πως η υπόθεση για έχει εξέλιξη με την σύλληψη "τσατσάς" που μέσω ιντερνετικής σελίδας κλείνει  ραντεβού σε παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες ανάμεσά τους και το δήθεν θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης που συμμετείχε σε ερωτικές ταινίες του Σειρηνάκη! 

Το οπτικοακουστικό που παρουσιάστηκε στη δίκη αποδεικνύει πέρα πάσας αμφιβολίας πως θύμα υπήρξε ο πατέρας της Ε που έτσι και αλλιώς ουδείς πίστεψε από όσους την γνώριζαν. 

Τώρα εάν την πίστεψαν όσες έχουν "πλακωθεί" εδώ και χρόνια με την ΑΛΗΘΕΙΑ για λόγους σε εμάς κατανοητούς αλλά όχι αποδεκτούς,  πρόβλημά τους! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: