ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γαβριήλ Αραμπατζής: Πληρώσαμε 74.000 ευρώ ή και παραπάνω στον εκκαθαριστή της εταιρίας ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Γαβριήλ Αραμπατζής: Πληρώσαμε 74.000 ευρώ ή και παραπάνω στον εκκαθαριστή της εταιρίας ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ!


Πληρώσαμε 74.000 ευρώ τον εκκαθαριστή της εταιρίας ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ, και σκάνδαλο δεν βρήκαμε. 

Δεν μας έπεισε η απάντηση του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη σε ερώτημα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Αραμπατζή,  και φυσικά ο κος Μανταδάκης δεν θα μας έπειθε σε καμία περίπτωση. 

Όσοι παρακολούθησαν το σημερινό δημοτικό συμβούλιο κατάλαβαν γιατί προφανέστατα ό,τι θα έβρισκε και φοιτητής οικονομικών δεν "ανακάλυψε" ο εκκαθαριστής. 

Κόντεψε να φτάσει την "κακοδιαχείριση" στην ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ η αμοιβή του εκκαθαριστή και βγήκαν να πουν πως ωφέλησαν και τον δήμο! 

Κουβάλησαν τον εκκαθαριστή κέρδισαν τις εκλογές του 2010 με την σημαία της ΚΑΘΑΡΣΗΣ και μας κουβάλησαν κάθε πικραμένο Πασόκο που φτιάχνοντας μια εταιρία στο πόδι ήρθε να το παίξει επιχειρηματίας προμηθευτής και μεγάλο κεφάλαιο! 

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πλέον πως το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τον θάνατο του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα υπήρξε προϊόν συναλλαγής ανάμεσα στις δυνάμεις εκείνες που παραποιούν συστηματικά την Ιστορία της πόλης. 

Αυτές που έτσι και δεν έρθει σε ΡΗΞΗ μαζί τους και ο νυν δήμαρχος θα τελειώσει σε ένα χρόνο από σήμερα η θητεία του αφού αντί να υπερασπίσει χθες ως όφειλε τον πρώην δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη στις ασυναρτησίες της κα Τσατσούλη που προσπάθησε να απαξιώσει τον πρώην δήμαρχο επικαλούμενη τον χουντικό κάθονταν και την άκουγε. 

Κυρία Τσατσούλη προφανέστατα και οι ασυναρτησίες του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα για το έργο του Θεόδωρου Γεωργάκη και η στήριξη του στον Δημήτρη Κιντή τις αμαρτίες του οποίου και σήμερα πληρώνουμε  (δημόσια περιουσία, Χαλικάκι, κ.ο.κ) είναι άλλη μια δικαίωση όσων πιστεύουμε πως δεν είχαν να χωρίσουν και τίποτα Δελλαπόρτας και Κιντής παρά μόνο το χρώμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους. 

Πως τον ωφέλησαν τον δήμο ακριβώς λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ επί τόσα χρόνια; Δημοτικοί σύμβουλοι που τότε φωνασκούσαν και  σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο  απλώς δεν έχουν να πουν τίποτα. 

Και δεν έχουν για δύο λόγους,  είτε γιατί είναι πολιτικοί απατεώνες είτε γιατί θεωρούν δεδομένο πως σε ένα δήμο μπορούν να "χαθούν" και κάποια εκατομμύρια ευρώ. 

Ο πρώην δήμαρχος κος  Βασίλης Βαλασόπουλος που έφερε τον εκκαθαριστή και που στην ουσία βγήκε δήμαρχος εν μέσω σκανδαλολογίας είναι πλέον σπίτι του. 

Ο τότε εισηγητής στο δημοτικό συμβούλιο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης είναι πλέον δήμαρχος και δομές που ήταν αξιοποιημένες και "τσούλαγαν" με εργαζόμενους της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ δημιουργώντας ελλείμματα  είναι σήμερα ΕΡΕΙΠΙΑ ή καταλύματα για χελώνες του βουνού. 

Αλλά ελλείμματα δημιουργούν και ΚΑΦΑΔΗΛ και ΠΑΟΔΗΛ χωρίς ουδείς να τα αγγίξει ποια η πρεμούρα τους λοιπόν για την ΔΕΚΕΗΛ και την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ; 

 Για εμάς θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να παραδεχθούμε πως πέσαμε θύματα παραπληροφόρησης αλλά επειδή έχουμε παρακολουθήσει όλα τα δημοτικά συμβούλια της εποχής , είμαστε βέβαιοι πως η δουλειά που έγινε ήταν ελλιπής και πως ο διαχειριστής οφείλει να έρθει σε δημοτικό συμβούλιο για να δώσει εξηγήσεις. 

Δεν πιστεύουμε πως στη διάσπαση του δήμου σε Νομικά Πρόσωπα ώστε πάντα κάτι να λείπει και να το μαθαίνουμε κατόπιν εορτής. Δεν πιστεύουμε και δεν θα πιστέψουμε και στο μέλλον πως οι δημόσιοι - δημοτικοί υπάλληλοι είναι "άγγελοι" για εμάς το ΔΗΜΟΣΙΟ είναι συνώνυμο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι πολίτες και κυρίως οι επιχειρηματίες που κάνουν δουλειές μαζί του! 

Ψέματα ακούσαμε και χθες  για το πλεόνασμα και για τα δήθεν ταμειακά διαθέσιμα και γενικά ο μηχανισμός του δήμου νοσεί  είναι μια διατύπωση που θα αποδείξουμε προεκλογικά και με ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 

Θα έβαζε νέο οδοφωτισμό ο πρώην δήμαρχος με δανεικά από το Παρακαταθηκών και Δανείων αλλά είχε στην άκρη 7.000.000 ευρώ όπως έλεγε , τα οποία έπεσαν στα 5.000.000 και εάν δεν μπει άλλος ιδιώτης εκκαθαριστής να πάρει κάνα μύριο δεν θα μάθουμε και ποτέ εάν υπάρχουν! 

Φανταζόμαστε βέβαια πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ είναι λογιστικό τρικ και εάν αύριο θελήσει κάτι να αγοράσει ο δήμος μας με αυτά θα τα ψάχνει και δεν θα τα βρίσκει. 

Πρόσφατα δημοτική  υπάλληλος έκλεψε στον ΠΑΟΔΗΛ και δεν θα τιμωρηθεί όπως δεν τιμωρήθηκε ΠΟΤΕ στον δήμο μας κανένας. 

Δεν τιμωρήθηκε ποτέ ο δοτός δήμαρχος για έργα που πληρώθηκαν και ΠΟΤΕ δεν έγιναν και φυσικά σε όλη την Ελλάδα μόνο ένας δήμαρχος εκ Θεσσαλονίκης φυλακίστηκε τελικά επειδή δεν επέβλεψε την συμμορία που δρούσε δίπλα του. 

Ακόμα και ο Ζορρό της Θεσσαλονίκης κυκλοφορεί όμορφος και ωραίος και ο Αλέξανδρος Καϊλής συνελήφθη τελικά στο Βέλγιο αφού είχε μάθει χρόνια εδώ να κουβαλάει βαλίτσες με χρήματα. Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα των αδιευκρίνιστων ποσών ουδείς τιμωρείται. Μάλιστα άμα έχεις αδιευκρίνιστα ποσά σε λογαριασμούς σου έχεις και περισσότερες πιθανότητες να γίνεις υπουργός ή ακόμα και πρωθυπουργός! 

Τα 5.000.000 λογιστικό πλεόνασμα που δήθεν παρέδωσε ο προηγούμενος δήμαρχος που σε άλλες αναφορές του το είχε ανεβάσει και στα 7.000.000 ευρώ!  έγινε στις μέρες μας 2.800.000 όχι επειδή μας πήγαν άσχημα και είχαμε πανδημίες αλλά επειδή ποτέ δεν υπήρξε το 5 ή το 7 και αύριο δεν θα υπάρχει το 2,8. Τα 5.000.000 ευρώ μάθαμε χθες πως ήταν 4.700.000 και πως υπήρχαν οφειλές σε ΠΑΟΔΗΛ και ΚΑΦΑΔΗΛ που πλέον καλύφτηκαν από το δήμο. 

Είναι σαν να λέμε εμείς που χρωστάμε 300.000 ευρώ και όλη μας η περιουσία είναι 200.000 πως είμαστε και 100.000 ευρώ πάνω ενώ είμαστε πάνω από 100.000 κάτω και στο μείον γιατί τα χρέη δημιουργούν άλλα και οι τόκοι τρέχουν! 

Τα ανταποδοτικά τέλη που δεν είναι ανταποδοτικά αλλά μάταια παλεύει ο κ. Κάτσαρης να τους πείσει στα δημοτικά συμβούλια τους κομμουνιστές της πόλης ,  ο Ψυρρόπουλος που τιμάει και χαίρεται για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας είτε επειδή είναι αφελής είτε επειδή.... άσε δεν το λέμε το αφήνουμε για προεκλογικά . Έτσι και αλλιώς κανείς δεν ξέρει τίποτα σε αυτή την πόλη και όλοι υποκριτικά αναρωτιούνται γιατί δεν έχει προϋπολογισμούς το Μουσείο!

Τι να προϋπολογίσει δηλαδή; Τις ψηφοθηρικές ανάγκες της εκάστοτε διοίκησης; Δεν γνωρίζουν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι πως ο χώρος χρησιμοποιείται από όσους δεν θέλουν να πληρώσουν αλλά "προάγουν" τον "πολιτισμό" και την "φιλανθρωπία";  Συμβαίνουν και σε άλλους δήμους θα πουν κάποιοι και δίκιο θα έχουν αλλά εμείς παλεύουμε για να κάνει ο δήμος μας την διαφορά τώρα που θα μείνει παρίας των Νοτίων ΟΧΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ της νυν διοίκησης αλλά με αυτών που τους στήσατε και αγάλματα! 

Ρωτήστε την Εύα Καϊλή πως γίνονται οι "δουλειές" στην χώρα μας ,  έτσι και αλλιώς πιο ειλικρινής μας φαίνεται η δική της απάντηση πως δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ , από όσους είχαν θέση Αντιδημάρχων και δεν ξέρουν ποιος ο κος Καλογεράκης , πόσα δίνει ετησίως  ο κος  Γκογκορώσης και τι μάρκα τσιγάρα καπνίζει ο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: