ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Μετά την "Κιβωτό του Κόσμου" και τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του πατέρα - Αντώνιου ακολουθούν καταγγελίες για το "Χαμόγελο του Παιδιού" και τον πρόεδρό του. Για δεκαετίες οι "φιλάνθρωποι" κορόιδεψαν εκατομμύρια ανθρώπους που από το υστέρημά τους βοηθούσαν την "φιλανθρωπική" δράση των δύο αυτών ΜΚΟ. Ευτυχώς στην πόλη μας οι "φιλάνθρωποι" είναι τόσο εμφανώς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που ξεγελούν μόνο νοητικά καθυστερημένους και όχι και όλους από αυτούς! 

  • Εκδήλωση αύριο στο Νέο Κόσμο από τον δήμο Αθηναίων με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ. Σας γράψαμε χθες (δες εδώ)  και θα σας το υπενθυμίσουμε και αύριο για να πάτε. 


  • Κάθε τοπικό ΜΜΕ με τα δικά του κριτήρια επιλέγει ποιους θα προβάλλει και ποιους όχι. Μην μας ζητάτε να προβάλλουμε φίλους υβριστών μας δεν είμαστε ανόητοι εάν αυτό νομίζετε! 


  • Πολλά μηνύματα υπέρ του συνδημότη μας κ. Βερβερέλη λάβαμε για την ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση που διατύπωσε για το ΚΥΤ Υμηττού κάποιοι τον θέλουν και πάλι υποψήφιο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και μας ζητάνε να τον βοηθήσουμε να αναδειχθεί αφού το αξίζει. Προφανέστατα και θα τον βοηθήσουμε σε ό,τι μας ζητήσει και μπορούμε όσο εκφέρει ΔΗΜΟΣΙΑ απόψεις που ενοχλούν όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη. Αναμένουμε να "παλιώσει" λίγο το φύλλο της εφημερίδας "Ηλιοτυπία" για να διαβαστεί από εκεί και μετά θα δημοσιεύσουμε όλο το άρθρο παρέμβασή του που αναδεικνύει κάποιες λύσεις για την καθαριότητα και το πράσινο της πόλης που οι νυν διοικούντες επιδεικτικά αγνοούν. 


  • Ο κος Ψυρρόπουλος επισκέφτηκε σήμερα υπαλλήλους της "Σοβιετίας" μας. Μικρές οι ελπίδες του για ψηφοθηρία από εκεί αφού η συντριπτική τους πλειοψηφία στηρίζει "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" και οι υπόλοιποι με τόσες υπερωρίες ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ Χατζηδάκη θα ρίξουν και σε αυτές τις κάλπες όπως έπραξαν και στις προηγούμενες. Υπάρχουν και καμία 50αρια δεξιοί αλλά και από αυτούς απώλειες θα έχουν οι κεντροδεξιές παρατάξεις αφού ο καθένας ψηφίζει με βάση το συμφέρον του και πρωτίστως την τσέπη του. 

  • Ευτυχώς στην κυβέρνηση κατάλαβαν πως πρέπει να δοθεί οικονομικό κίνητρο στους δημοτικούς συμβούλους και ανέβασε το ύψος της αποζημίωσης . Για εμάς θα έπρεπε να έχουν μισθό. Εάν θεωρούν στην κυβέρνηση πως λεφτά δεν υπάρχουν ας μειώσουν τον αριθμό τους εκτός και θεωρούν πως οι δημοτικοί σύμβουλοι βγάζουν μαύρα και τους οδηγούν στο να γίνουν σαν την κα Καϊλή. Δεν είναι δυνατόν να αποφασίζουν σε οικονομικές επιτροπές μοιράζοντας εκατομμύρια και αυτοί να μην έχουν έστω 700 ευρώ μηνιαίο μισθό. Δεν είναι όλοι κλέφτες , και δεν αγαπάνε όλοι τόσο την πόλη για να χάνουν τον πολύτιμο χρόνο τους ασχολούμενοι με τα κοινά. Εάν πάλι είναι τόσοι πολλοί που αγαπάνε την πόλη τους και θέλουν να ασχοληθούν ΤΖΑΜΠΑ με τα κοινά τότε μάλλον ζούμε σε κοινωνία αγγέλων και οι μόνοι "κακοί"  είμαστε εμείς που δεν πιστεύουμε σε τέτοια παραμύθια. 


  • Τελικά βρέθηκε το βιβλίο στο οποίο καταγράφονταν τα ραντεβού που έκανε για τον δήμο Ηλιούπολης ο πρώην δήμαρχος ή κάποιοι το έχουν σπίτι τους για να τον "εκβιάζουν". Γιατί η περίπτωση να το έχει αυτός στο δικό του σπίτι δεν περνάει από το μυαλό μας θα μας στεναχωρούσε πολύ να διαπιστώναμε πως είχαμε πέσει τόσο έξω! 

  • Τρία χρόνια διοίκηση και θα δείτε που θα θυμηθούν προεκλογικά "ατασθαλίες" προηγούμενων Αντιδημάρχων. 



  • Η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ  Ηλιούπολης όπως και ανάλογες τοπικές ανά την Ελλάδα δεν στηρίζουν κανέναν υποψήφιο εάν δεν υπάρχει επίσημη στήριξη ή χρίσμα από το κόμμα της ΝΔ. Αυτά δημόσια γιατί φυσικά τα μέλη της κάτι ψήφισαν και θα ψηφίσουν και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και εμείς εκτιμήσαμε στις προηγούμενες μόνο την στάση του τότε ταμία κ. Ρέππα που βγήκε και είπε ΔΗΜΟΣΙΑ ποια παράταξη θα στήριζε. Μπορεί να μην είναι ΣΩΣΤΟ αλλά για εμάς είναι λιγότερο υποκριτικό από όσους μπορεί να ΜΗΝ ψήφισαν καμία από τις δύο κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο το δήμο μας αφού στο Άργος μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ φωτογραφήθηκαν πρόσφατα με τον διαγραμμένο από το κόμμα νυν δήμαρχο  κ. Καμπόσο! Θα τους παίξουμε προεκλογικά επειδή είναι και δημόσιοι υπάλληλοι και τους πληρώνουμε! Τι κάνει η ΝΔ ; Μα προφανώς τον μ@λ@κα μαθαίνουμε μάλιστα πως δεν θα δώσει στο Άργος ούτε χρίσμα , ούτε στήριξη σε κάποιον υποψήφιο! Εντάξει και να έδινε θα πείτε πάλι ο κος Καμπόσος θα έβγαινε! 


  • Δεν ξέρουμε εάν θα δείτε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο αλλά όσοι το δείτε να το συγκρίνετε με το χθεσινό του δήμου Αλίμου για να δείτε τις μεγάλες διαφορές. Και τα δύο μπορείτε να τα βρείτε στο LOCAL TV στο youtube! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: