ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνισσας είναι ο πατριωτισμός

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνισσας είναι ο πατριωτισμός

 


Η φωτογραφία είναι από το συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών όπου ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ και ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ με βαθιές τσέπες διαδήλωσαν την εμμονή τους στο να ανακαλύπτουν εχθρούς της πατρίδας μας. 

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν όσοι για δεκαετίες καπηλεύονται την ιδεολογία του Εθνικισμού οι γνωστοί λαδέμποροι όπως τους αποκαλεί ο βουλευτής Παύλος Πολάκης που από θέσεις υπουργών και έχοντας λύσει με "αδιευκρίνιστα ποσά" όλα τα οικονομικά τους προβλήματα πουλάνε "πατριωτισμό" και μοιράζουν σε κολλητούς και φίλους τα λάφυρα της επιτυχίας τους να ξεγελάσουν τόσους πολλούς! 

Εθνικιστές στη χώρα μας αυτοαποκαλούνται διάφοροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και μάλιστα είναι μόδα πλέον όλοι αυτοί οι ξεφτιλισμένοι "Κολοκοτρώνηδες" να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. 

Τόσα όσα δεν θα αντέχαμε εμείς που δεν γίναμε αλλά "γεννηθήκαμε" μέσα σε αυτή την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και έχουμε δει ποιοι παγκοσμίως διαμορφώνουν ένα κίνημα που θα συμβάλει θετικά κατά εμάς στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που είναι ήδη εδώ αλλά πολλοί αρνούνται να το παραδεχτούν. 

Δεν μας φοβίζει ούτε η κα Μελόνι αλλά ούτε πολιτικοί όπως οι Όρμπαν , Τραμπ , κ.ο.κ . Βλαμμένοι όπως ο Σαλβίνι , ο Κασιδιάρης και ο Πούτιν μας τρομάζουν επειδή εξαιτίας τους πολλοί άνθρωποι θα χάσουν την ζωή τους στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αλλάξουν τον κόσμο μας προς το χειρότερο. 

Από χθες με το πρωτοσέλιδο των "Παραπολιτικών" γίνεται χαμός σχετικά με το εάν τελικά επιτραπεί στον φυλακισμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κ. Ηλία Κασιδιάρη να ηγηθεί του νεοναζιστικού του μορφώματος.

Αυτό όμως που δεν κάνουν τα ΜΜΕ είναι να αναδεικνύουν σταθερά και χωρίς εκπτώσεις πως δεν υπήρξε κανένας πατριώτης που δεν ήταν ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. 




Από τον εκβιαστή Γρηγόρη Μιχαλόπουλο μέχρι την Εύα Καϊλή και τον λαδέμπορα με τα ταξίδια στην Λάρισα η χώρα ζέχνει από φασίστες και πατριδοκάπηλους και το θέμα είναι ΠΟΤΕ θα δούμε και στην πατρίδα μας ισχυρό εθνικιστικό κίνημα με προοπτική πρώτου κόμματος και όχι λαδέμπορους που σε πουλάνε για μισό ευρώ. 

ΥΓ: Η κα Βούλτεψη στόχος ύβρεων  των Χρυσαυγιτών στη Βουλή ένιωσε την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί για την συμφωνία των Πρεσπών αλλά συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που την διατηρεί αφού και αυτή όπως και πολλοί άλλοι Νεοδημοκράτες βουλευτές πουλάνε σανό για γαλάζια πρόβατα. Βγείτε να πείτε πως η συμφωνία ήταν αναγκαία και επωφελής για την πατρίδα μας και αφήστε τις αστειότητες. Για αυτό και στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές μην ψηφίζετε "πατριώτες" ψηφίστε πολιτικούς που λένε αλήθειες και ψηφίζουν για να αποφύγουμε νέες Μικρασιατικές καταστροφές. Γιατί σε έναν πόλεμο με την Τουρκία είναι αδύνατον να επικρατήσεις εάν έχεις αρχηγό ΓΕΕΘΑ έναν Φλώρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: