ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τρομερή αβάντα για το κόμμα Κασιδιάρη το θέμα των "Παραπολιτικών"

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Τρομερή αβάντα για το κόμμα Κασιδιάρη το θέμα των "Παραπολιτικών"

 


Αφού δεν πέτυχαν να ολοκληρωθεί μια δίκη σε όλους τους βαθμούς έτσι ώστε να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε εκλογές καταδικασμένοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση θεωρούμε ανοησία να προσπαθήσουν κάθε οιοδήποτε τρόπο να ανακόψουν χιλιάδες ΦΑΣΙΣΤΕΣ να εκφράσουν το ΜΙΣΟΣ τους για την Αστική μας Δημοκρατία στις προσεχείς κάλπες. 

Άλλωστε μια σειρά κομμάτων που θα συμμετάσχουν και σε αυτές τις εκλογές ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην Αστική μας Δημοκρατία και ονειρεύονται "επαναστάσεις" και εμφυλίους πολέμους που θα ανατρέψουν τον καπιταλισμό. 

Τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί εάν η Πολιτεία θωρακίσει τους θεσμούς της και δυστυχώς στο σημαντικό αυτό κομμάτι έχει αποτύχει. 

Έτσι με δεδομένο πως αβάντα στο κόμμα Κασιδιάρη θα κάνουν πολλοί που έτσι και αλλιώς θα συνεργαζόντουσαν και με τον ΔΙΑΒΟΛΟ προκειμένου να πιάσουν καρέκλες ΕΞΟΥΣΙΑΣ θα ήταν ανοησία στο παρά πέντε η ΝΔ να επιχειρήσει από μόνη της να αλλάξει το οτιδήποτε αφορά τις κάλπες που θα στηθούν σε μερικούς μήνες. 

Ας αφήσουν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ να χορεύουν στις πλατείες της "αγανάκτησης" με γεμάτες τις τσέπες από τα δεκάδες επιδόματα που μοιράζουν προεκλογικά. Ίσως θα ήταν καλύτερα για την χώρα το μακρινό 2015 να είχε χρεοκοπήσει έτσι ώστε να τιμωρηθούν τα εκατομμύρια φασίστες κόκκινου και μαύρου χρώματος που θεωρούν τους ξένους υπεύθυνους για τα δεινά μας και όχι τις λάθος νοοτροπίες μας. 

Αφήστε λοιπόν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ να εκφραστούν πολιτικά δεν κινδυνεύει η πορεία της χώρας ακόμα και εάν έφταναν σε καρέκλες εξουσίας μια κωλοτούμπα σαν της κα Μελόνι στην Ιταλία θα έκαναν δεν μπορούν να ανατρέψουν την πορεία του κόσμου ούτε προφανώς να επιβάλλουν τις "ψεκασμένες" λύσεις τους που είναι ανέφικτες και επικίνδυνες. 

Αφήστε τα "παλικάρια" με τις σβάστικες αφού αφήνετε και τους άλλους με τα σφυροδρέπανα να σχίσουν τα μνημόνια της υποταγής , να καταργήσουν την συμφωνία των Πρεσπών , να καταργήσουν τον καπιταλισμό με έναν Νόμο , να μας κάνουν "ανεξάρτητους" και να συνεργαστούν με δικτάτορες τύπου Πούτιν. 

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να τιμωρηθούν δεν μπορούν να συνεχίσουν να ζουν παρασιτικά εις βάρος άλλων λαών! 

Δεν θεωρούμε πως ο υπουργός Εσωτερικών κος Μάκης Βορίδης θα επιχειρήσει καμία έκπληξη που έτσι και αλλιώς θα γυρνούσε μπούμερανγκ για τη ΝΔ αφού μια χαρά θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ όλοι αυτοί εάν δεν τους κάτσει ο μαύρος φασισμός θα τιμωρήσουν τη ΝΔ και κυρίως την χώρα ψηφίζοντας οιοδήποτε θα τους έβγαζε από τις φυλακές για να συνεχίσουν το "θεάρεστο" έργο τους. 

Σε μια χώρα όπου η ίδια της η Ιστορία την έχει οδηγήσει από τα μεγαλεία στην ΠΑΡΑΚΜΗ οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" θα χορεύουν έως ότου βρεθεί κάποιος αφελείς να τους δώσει το σχοινί να μας κρεμάσουν. 

Η ΝΔ δεν εξήγησε στους πολίτες γιατί μάλλον δεν την συνέφερε τι εστί η μη συμμετοχή μας ως χώρα σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς , συστηματικά παραπλανεί τους πολίτες για τις δυνατότητες της χώρας και έτσι με την πολιτική που ακολουθεί ευνοεί τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες". 

Η εικόνα της χθεσινής Βουλής τραγική καταδεικνύει σε όσους βλέπουν πως η χώρα μας οδεύει σε νέα χρεοκοπία , δανεισμό και μνημόνια αφού λεφτόδενδρα δεν υπάρχουν και οι επόμενες γενιές θα πληρώσουν ακριβά και με "αίμα" τα ανόητα "καλάθια του Άη Βασίλη" και τους λαϊκιστές υπουργούς που κουβαλούν τελάρα με λάχανα έχοντας εξασφαλίσει για αυτούς μια άνετη ζωή. 

Διάλογος με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν μπορεί να γίνει αλλά δεν μπορείς να τους απαγορέψεις να λένε τις ανεδαφικές και επικίνδυνες για την χώρα μαλακίες τους και να διεκδικούν την ψήφο τον έτσι και αλλιώς προβληματικών Ελλήνων που έχουν έπαρση επειδή οι σύμμαχοί μας δεν άφησαν τους εχθρούς μας να μας ρίξουν μερικά ακόμα "χαστούκια". 




Η ΝΔ με την πολιτική της ιδίως στα εξωτερικά θέματα ταΐζει έναν ανέξοδο "πατριωτισμό" έχοντας για υπουργό τον κ. Νίκο Δένδια και για αρχηγό ΓΕΕΘΑ τον κ. Φλώρο δημιουργεί στρεβλή εικόνα για όσα μας ανήκουν και σύντομα θα κληθεί να απολογηθεί για τις επιλογές της. 

Είτε απαγορέψουν στον κ. Κασιδιάρη να είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου λοιπόν είτε όχι την ζημιά την έχουν κάνει και η ακυβερνησία μετά τις προσεχείς κάλπες είναι βέβαιη. 

Μην τα κάνουν λοιπόν χειρότερα ας εξηγήσουν στους πολλούς πως το καλάθι της νοικοκυράς θα μείνει άδειο αφού η Ε.Ε και οι Ρώσοι "αδελφοί" μας θέλησαν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του δυτικού κόσμου έναντι της βάρβαρης Ανατολής. 

Επειδή λοιπόν δεν μπορείς να καταργήσεις 10 κόμματα που είναι εξίσου προβληματικά και έχουν τους ίδιους στόχους με το κόμμα Κασιδιάρη άσε και αυτούς τους φασίστες να κατέβουν άλλωστε εκατομμύρια είναι οι Κυρ - Παντελήδες που αναζητούν σε πρόσφυγες , μετανάστες και αδύναμους την αιτία των δεινών τους. 

Το ό,τι οι ίδιοι για δεκαετίες ζούσαν πάνω από τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας βολεμένοι σε ένα δημόσιο τομέα που ζει εις βάρος της κοινωνίας δεν περνάει καν από το μυαλό τους. 

Γιατί όπως εύστοχα παρατήρησε πρόσφατα συναγωνιστής σε εκδήλωση μικρού ακροδεξιού κόμματος το ερώτημα που απασχολούσε τους εκεί μαζεμένους αποστράτους που έχουν εξασφαλίσει μια άνετη ζωή δεν ήταν το καλάθι της νοικοκυράς που δεν γεμίζει αλλά το πότε θα πάρουμε την Πόλη! 

Είναι τραγικό και συνάμα γελοίο να φοβάται μια κυβέρνηση όσους συνωστίζονται στα ψηφοδέλτια κομμάτων και από τα δύο άκρα επομένως  κάτι δεν κάνουν καλά και ας μην τα κάνουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: