ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την συνδρομή ξυλοπόδαρων επιστράτευση η διοίκηση για να "ψηλώσει"

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Την συνδρομή ξυλοπόδαρων επιστράτευση η διοίκηση για να "ψηλώσει"

 


Ξυλοπόδαρα θα έπρεπε να βάλουν τα μέλη της διοίκησης του δήμου μας για να δουν από πιο κοντά τους τις κολώνες της ΔΕΗ όπου ο οδοφωτισμός παραμένει με λάμπες παλιού τύπου και όχι με Led όπως σας είχαν υποσχεθεί προεκλογικά το 2019 γιατί εμείς δεν τους πιστέψαμε και δεν τους ψηφίσαμε. 

Κοιτώντας από ψηλά ίσως διαπιστώσουν πως η πόλη μας παραμένει βρώμικη και κάθε φορά που κάποια από τις ... πέσει και πάλι από τα σύννεφα θα ελπίζουμε και εμείς οι "κακοί" πως θα τραυματιστεί αφού χωρίς τέτοιες απώλειες δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα από όσους ενώ σας είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά το 2019 για τα ασύστολα και ακοστολόγητα σχέδια τους για την μεταμόρφωση της πόλης μας έμειναν κενό γράμμα μόλις "υφάρπαξαν" την ψήφο σας. 

Και βέβαια χωρίς ΡΗΞΕΙΣ τίποτα δεν θα αλλάξει σε μια πόλη όπου οι πολλοί εξακολουθούν και αποκαλούν τις πουτάνες κυρίες και που επίσης θεωρούν αξιόπιστη καταγγέλλουσα μια εκδιδόμενη επί χρήμασι που ενώ γυρίζει ερωτικές ταινίες παίζει το θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα. 

Οι φωτογραφίες από το κιτς πανηγύρι που κάποιοι διαφημίζουν ως χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις εκτός από την παντελή έλλειψη δυνατών ονομάτων που δεν θα έρθουν τζάμπα για να ψυχαγωγήσουν τους δημότες μας γυρίζει την πόλη πολλές δεκαετίες πίσω με φιλαρμονικές και μελωδίες που δεν καλύπτουν τα "φάλτσα" της παρούσας διοίκησης σε ένα σωρό τομείς που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας. 

Ας διασκεδάσουν όσο μπορούν στον ένα χρόνο που τους απέμεινε σε θέσεις ευθύνης εμείς απλώς γελάμε με τα χάλια τους. Και κυρίως με όσους προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτοί μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η πόλη μας. 

Είναι βέβαιο πως ακόμα και εάν έπαιζαν μόνοι τους θα έχαναν με αυτογκόλ είναι κρίμα για πετυχημένους πρώην δημάρχους να μη βγαίνουν ΔΗΜΟΣΙΑ να καταγγείλουν αυτό το χάλι. 

Έχουν χρέος για την υστεροφημία τους δεν μπορούν με ένοχη σιωπή τους να ανέχονται συμπεριφορές που υποβαθμίσουν έστω τους ελάχιστους δημότες μας που τους αξίζει κάτι καλύτερο. 

Γιατί εμείς δεν είχαμε , ούτε έχουμε καμία αυταπάτη πως αυτοί οι δημότες ως πλειοψηφία αξίζουν και κάτι καλύτερο με τις διαχρονικές επιλογές τους. 

Θετικό το γεγονός που δεν μπορεί να αποκρυβεί πως παρά τις φανφάρες και τους διαχρονικά οπαδούς της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ αντιδράσεις είναι μεγάλες και η αποτυχία των έως τώρα εκδηλώσεων παταγώδης παρά την "πλάτη" που βάζουν δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης. 

Όσοι ποντάρουν πως δεν θα υπάρξουν 5-10 σωστοί επιχειρηματίες της πόλης μας που θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να χρηματοδοτήσουν δράσεις και πρωτοβουλίες για την διαμόρφωση κλίματος για να ηττηθεί αυτή η διοίκηση στις προσεχείς κάλπες απλώς μιλάνε μόνο με τους μικρής σημασίας εμπορικούς συλλόγους της πόλης ( που δεν απηχούν τις απόψεις ούτε 50 οικογενειών) και έχουν ως συνομιλητές τους προνομιακούς εδώ και 12 χρόνια προμηθευτές του δήμου μας που καιρός είναι να αρχίζουν τα "μαζεύουν". 

Δεν θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε την "επιχειρηματικότητα" μικρομεσαίων που αρνούνται να συνενωθούν και να γίνουν μεγάλοι και το μόνο που ξέρουν είναι ως αμετανόητοι κομμουνιστές με δεξιές τσέπες να διαδηλώνουν για ανεδαφικά αιτήματα προστασίας τους έναντι όσων δεν το παίζουν καπιταλιστές αλλά εφαρμόζουν τους νόμους της ελεύθερης αγοράς στην πράξη. 

5-10 επιχειρηματίες δεν επιθυμούν να βλέπουν να τους εκπροσωπούν όσοι θεωρούν πως η επιχειρηματικότητα πρέπει να στρεβλώνεται από τους νόμους μιας Σοβιετίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: