ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη: Αναστολή στον αστυνομικό για το κύκλωμα trafficking - Θα βρεθεί εκτός φυλακής - Τελικά δεν ήταν βιαστής ο πατέρας της καταγγέλλουσας!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Ηλιούπολη: Αναστολή στον αστυνομικό για το κύκλωμα trafficking - Θα βρεθεί εκτός φυλακής - Τελικά δεν ήταν βιαστής ο πατέρας της καταγγέλλουσας!



Κάθειρξη πέντε ετών και έξι μηνών επιβλήθηκε στον αστυνομικό. που δικάστηκε για το κύκλωμα σωματεμπορίας στην Ηλιούπολη.
Δικαστές και ένορκοι αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, ενώ του χορήγησαν ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με αποτέλεσμα.την αποφυλάκισή του. Η ανασταλτική δύναμη στην έφεση χορηγήθηκε στον αστυνομικό, με τον περιοριστικό όρο της παρουσίας του κάθε 15 μέρες σε αστυνομικό τμήμα.

Ακόμη, το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 12 ετών και 10 ημερών στον σύντροφο της 19χρονης κοπέλας, όπως και χρηματική αποζημίωση.

Τέλος, στον πατέρα της 19χρονης επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μήνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ.

Νωρίτερα, ωστόσο, επεισόδια σημειώθηκαν στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, στη δίκη του αστυνομικού και των συγκατηγορουμένων του για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος 19χρονης και 25χρονης στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, με τη δικαστική απόφαση, ένοχος με οριακή πλειοψηφία (4-3) για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου κρίθηκε ο κατηγορούμενος αστυνομικός. Αντίθετα, δικαστές και ένορκοι αθώωσαν τον κατηγορούμενο από τα αδικήματα του βιασμού σε βάρος της 19χρονης, της εμπορίας ανθρώπου σε βάρος της 25χρονης δεύτερης κοπέλας, της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Το δικαστήριο έκρινε επίσης ένοχο τον πρώην σύντροφο της 19χρονης για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου κατά πλειοψηφία (5-2). Αντίθετα, κατά πλειοψηφία (6-1) κρίθηκε αθώος ο πατέρας της κοπέλας.

Κατά την εκφώνηση της απόφασης, όμως, προκλήθηκαν σφοδρότατες αντιδράσεις, με το κοινό να φωνάζει «ντροπή σας, σκουπίδια», στο άκουσμα της λέξης «αθώος» και πριν ολοκληρωθεί η ανάγνωση όλης της απόφασης.

Τότε, στη δικαστική αίθουσα εισέβαλαν τα ΜΑΤ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ακροατήριο που διαμαρτυρόταν.

Στον διάδρομο έξω από την αίθουσα έπεσαν ακόμη και χημικά.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Οι ένορκοι που αποφάσισαν πως η καταγγέλλουσα έλεγε ΨΕΜΑΤΑ για τον πατέρα της πως την βίασε έκριναν ΕΝΟΧΟ την πρώην ΑΛΛΟΔΑΠΟ σύντροφό της ( μάλλον επειδή είναι ξένος) και έριξαν την μικρότερη ποινή στον αστυνομικό παρόλο που καταδικάστηκε για σωματεμπορία! Η απόφαση είναι χωρίς λογική και σίγουρα στο Εφετείο θα εκπέσει. Το θέμα είναι πως  η απόφαση αυτή που βγήκε από ενόρκους προφανώς καταδεικνύει πως κυκλοφορούν πολλοί ανόητοι που πιστεύουν πως κάποια που είπε ψέματα για τον ίδιο τον πατέρα και που συμμετείχε σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη ήταν έρμαιο στα χέρια του αλλοδαπού πρώην φίλου της και του αστυνομικού που μαζί με τον πατέρα της θα κυκλοφορούν ελεύθεροι εάν και ο πρώτος έχει καταδικαστεί για σωματεμπορία! Δεν υπάρχει σωτηρία και προφανέστατα το δικαστήριο που κεκλεισμένων των θυρών πρόβαλε βίντεο που αποδεικνύουν την φαιδρότητα των καταγγελιών φέρει ευθύνες για μια απόφαση που άφησε παραπονούμενους τους πάντες! Με αυτή την Δικαιοσύνη δεν μπορούμε να προχωρήσουμε φέρτε δικαστές και ενόρκους από το εξωτερικό εδώ μιλάμε για ιδεοληπτικούς που προφανώς τους φάνηκε τρομοκρατημένη η καταγγέλλουσα ενώ είχαν την δυνατότητα να την "απολαύσουν" στην ταινία που προβλήθηκε κεκλεισμένων των θυρών αφού ήταν αυστηρώς ακατάλληλο! Ελπίζουμε ως το Εφετείο η ΕΛ.ΑΣ να έχει προχωρήσει στη σύλληψη της διαχειρίστριας της σελίδας μέσω της οποίας η κοπέλα διαφήμιζε τα προσόντα της έτσι ώστε να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν σε αυτό το δικαστήριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: