ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σταύρος Γεωργάκης: Θα σας μιλάω για μεγάλα έργα και όχι για μικροπρέπειες!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Σταύρος Γεωργάκης: Θα σας μιλάω για μεγάλα έργα και όχι για μικροπρέπειες!

 

Απάντηση σε όσους εμμένουν σε λαϊκισμούς και μικρότητες έδωσε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Ηλιούπολης κ. Σταύρος Γεωργάκης .

"Για ένα χρόνο ακόμα που θα με βλέπετε εδώ μέσα εγώ θα επιμένω να σας μιλάω για μεγάλα έργα και όχι για μικροπρέπειες" τόνισε ενώ προηγουμένως είχε καυτηριάσει όσους χρησιμοποιούν για αντιπολιτευτικούς λόγους το πρόβλημα υπερκορεσμού του Κοιμητηρίου της πόλης μας λέγοντας πως σύντομα η διοίκηση Χατζηδάκη θα έχει δώσει λύση σε ένα φλέγον θέμα. 

Τόνισε πως επέκταση του υπάρχοντος Κοιμητηρίου δεν θα υπάρξει αφού αυτή δεν είναι εφικτή τονίζοντας πως κάποιοι από το δημοτικό συμβούλιο ( εννοούσε τον κ. Αραμπατζή) ενώ γνωρίζουν πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση για να τρέχουν μετά να κάνουν ενστάσεις στην Περιφέρεια. 

Περιεκτικός και ευγενής ευχήθηκε και στην νέα δημοτική σύμβουλο της  "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" που πήρε την θέση του παραιτηθέντος κ. Θωμά Στυλιάρα έτσι για να μαθαίνουν και κάποιοι πως η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό του ονόματος Σταύρος! 

Για να μην παρερμηνεύσουν κάποιοι την δήλωση του κ. Σταύρου Γεωργάκη για τον έναν χρόνο ακόμα που θα τον βλέπουν στα δημοτικά συμβούλια και βγάζουν φημολογίες να τους γράψουμε πως μια χαρά υποψήφιος θα είναι και πάλι και οι δημότες μας θα τον τιμήσουν με την ψήφο τους. 

Έτσι τουλάχιστον βλέπουμε εμείς και θα χαιρόμασταν να υπήρχαν πολλοί ακόμα με τις απόψεις του στο δημοτικό συμβούλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: