ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... ( 31/12/2022)

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... ( 31/12/2022)



  • Κάντε πρώτα κάνα έργο στον δήμο μας και μετά το διαφημίζετε! Γραφικοί σαν τον πρώην δήμαρχο που μετά από 9 χρόνια δεν κατάφερε ούτε τα αντιπλημμυρικά να ολοκληρώσει, άφησε την πόλη χωρίς νέο οδοφωτισμό, και ακόμα μιλάει για μια Αστική Σήραγγα που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ολοκληρωθεί μετά από 5 χρόνια! Μπήκαν οι βάσεις θα πουν κάποιοι και επειδή μπήκαν αυτές και δεν είδαν οι πολλοί τα έργα για αυτό τον έστειλαν σπίτι του και έκαναν δήμαρχο την συνέχειά του! Ελπίζουμε να μην ξεχάσετε να βγάλετε δήμαρχο και τον διάδοχο Ψυρρόπουλο αφού ως αριστερή πόλη το να δείτε παραπέρα δεν το έχετε!


  • Οι Αντιδήμαρχοι της Αγίας Μαρίνας θα κριθούν για αυτό που βλέπουμε και όχι αυτό που ήθελαν να προσφέρουν. Έτσι και οι τρεις θα έχουν απώλειες ψήφων αφού η απώλεια της καρέκλας είναι δεδομένη για όσους συνεχίσουμε με την παρούσα διοίκηση! 


  • Θα "σαλτάρουν" στο "άρμα" Ευαγγέλου τρεις μήνες πριν τις δημοτικές κάλπες και θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ξανά πως τα επόμενα πέντε χρόνια θα τα πάνε καλύτερα. 



  • Άμα περιμένει υποψήφιος δήμαρχος να μας ανακοινώσει πως θα σώσει την πόλη τέσσερις μήνες πριν τις δημοτικές κάλπες μην διαμαρτύρεται μετά πως δεν θα προλάβει! Άλλωστε εάν θέλεις να σώσεις κάποιον πρέπει προηγούμενα να έχεις διαπιστώσει εάν αυτός θέλει να σωθεί! 


  • Απεργία ξεκίνησαν οι υπάλληλοι καθαριότητας ή είναι σε άδεια και είναι γεμάτοι και πάλι οι κάδοι σε πολλά σημεία της πόλης; Τι τους πληρώνουμε για να βρωμάμε; 


  • Δεν δημοσιοποιεί ακόμα τα ονόματα ο εισαγγελέας που αφορούν γνωστή υπόθεση ναρκωτικών και έτσι τους δίνει χρόνο για να εξαφανίσουν καταγγελίες που θα γίνονταν έτσι και προχωρούσαν γρήγορα στη δημοσιοποίηση αυτή. Ήδη μοιράζεται χρήματα και τα στόματα ΣΙΩΠΟΥΝ. 



  • 17 μήνες παρακολουθούσαν το κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών και βγήκε ο άλλος να τους πει πως ενέπλεξαν κατά λάθος το όνομά του! Αυτή την φορά δεν γλιτώνει την άσκηση δίωξης αφού η ποσότητα που παρήγγειλε δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση πως ήταν για προσωπική χρήση. Ούτε με Κούγια σώζεται και είναι κρίμα να φτάνει στο σημείο να απειλεί όσους έτσι και αλλιώς κάνουν την δουλειά τους. 



  • Περιμένουμε να τελειώσουν οι ολιγοήμερες διακοπές κάποιων για να δημοσιοποιήσουμε ένα θέμα που μπορεί να μην είναι το πλέον σοβαρό για την πόλη μας αλλά είναι ενδεικτικό της ελαφρότητας με την οποία η διοίκηση του δήμου μας αντιμετωπίζει πλέον τα πάντα! 


  • Δώδεκα και ένα λεπτό θα σας έχουμε την πρώτη μας ανάρτηση για το 2023! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: