ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα μας τρελάνει το ilioupolinews.gr αυτοί που μας χρεοκόπησαν και μας οδήγησαν στα μνημόνια κάνουν bazaar αλληλεγγύης;

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Θα μας τρελάνει το ilioupolinews.gr αυτοί που μας χρεοκόπησαν και μας οδήγησαν στα μνημόνια κάνουν bazaar αλληλεγγύης;


Μάλλον οι διαχειριστές του ilioupolinews.gr δεν παρακολουθούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και σίγουρα δεν τα έχουν καλά με την Ιστορία αυτού του Τόπου. 

Ειδάλλως δεν θα προσπαθούσαν να στηρίξουν μια πρωτοβουλία της τοπικής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηλιούπολης (Κίνημα Αλλαγής είναι οι δεύτεροι τους ονομασία για να μην τους μπερδεύουν με τους παλιούς κλέφτες) κατηγορώντας πως όσοι αντέδρασαν στην παρουσία εκεί υποψηφίων δημάρχων το έκαναν για πολιτικές σκοπιμότητες! 

Ας πάνε λουλούδια και στην κα Καϊλή στις Βρυξέλλες άλλωστε μητέρα είναι και το παιδί της μεγαλώνει χωρίς αυτήν άμα το πάμε έτσι! 

Λες και η πόλη δεν γνωρίζει ποιο ήταν και παραμένει το ΠΑ.ΣΟ.Κ,  λες και δεν χρεοκόπησαν την χώρα οι σοσιαλιστικές συνταγές τους,  λες και πλέον έχουμε ελαφρώσει από τα βάρη που μας φόρτωσαν και τα χρέη που θα πληρώνουμε για δεκαετίες. 

Εάν θέλει το ΠΑ.ΣΟ.Κ να δείξει αλληλεγγύη στους αναξιοπαθούντες ας το πράξει πληρώνοντας τα δάνειά του,  το ίδιο ισχύει και για το κυβερνών κόμμα αλλά δεν διοργανώνει και bazaar για να προκαλεί,  και βοηθάει με τρόφιμα που μαζεύει μέσω των μελών του το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας χωρίς καν να το προβάλει.  Και μιλάμε για το κόμμα που έβαλε την χώρα στην Ε.Ε αυτοί δηλαδή που ως δανειστές μας έβαλαν πλάτη για να γλιτώσουμε την άτακτη χρεοκοπία που μας άξιζε. 

Έχουμε συναίσθηση στη ΝΔ στο τι συνέβη σε αυτή την χώρα και έχουμε πληρώσει ήδη το λάθος μας να συνεργαστούμε την περίοδο 2012 -2015 με αυτούς που μας χρεοκόπησαν ή που συνετέλεσαν τα μέγιστα για αυτή την χρεοκοπία,  αφού και η ΝΔ της περιόδου 2004-2009 φέρει ευθύνες μικρότερες βέβαια από αυτές που φέρει το ΠΑ.ΣΟ.Κ 

Η πολλή ΑΓΑΠΗ του ΠΑ.ΣΟ.Κ στον κόσμο μας οδήγησε στο Καστελόριζο που για κάποιους ήταν ένα απλό διάγγελμα αλλά για πολλούς η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ τους καταστροφή. Έχει βίντεο πιο κάτω για όσους τα ξέχασαν μάλλον γιατί η κρίση δεν τους άγγιξε και πάρα πολύ ή και καθόλου αφού κάποιοι μέσα σε αυτή έγιναν πλουσιότεροι! 

Κατανοούμε βέβαια πως μένοντας στην ίδια πόλη δημιουργούνται διαπροσωπικές σχέσεις και ούτε όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ φέρουν τις ίδιες ευθύνες αλλά δεν τους θεωρούμε και ανεύθυνους.  Για εμάς είναι μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ. 

Έτσι ο κος Τάσος Ευσταθίου προφανέστατα και με αυτή την λογική θα μπορούσε να πάει σε όλα τα bazaar αλληλεγγύης που διοργανώνονται στο δήμο μας αφού όπως ισχυρίζεται ( και εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε) έχει φίλους παντού επομένως δεν θα προλαβαίνει να πηγαίνει φανταζόμαστε σε δράσεις τέτοιες αλλά ευτυχώς για αυτόν εκεί δεν υπήρχαν "φωτογράφοι" και έτσι διέφυγε της προσοχής μας. Θα μπορούσε να πάει π. χ στην ανάλογη δράση του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα και σε άλλες που δεν προβάλλουν τα τοπικά ΜΜΕ επειδή γίνονται από πολιτικούς φορείς που δεν έχουν μεγάλη δημοφιλία. 

Δίκαια πανηγυρίζουν λοιπόν οι Κάνδηλες αφού σε αυτή την περίπτωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" δεν πήγε στο bazaar  ως μη όφειλε άλλωστε. Επικοινωνιακά θα του έκανε ζημιά,  και θεώρησε σωστό πως δεν έπρεπε να πάει. Γιατί στην πόλη ήταν όπως μας πληροφόρησαν! 

Πρόσφατα άλλωστε ανάλογες δράσεις έγιναν και από άλλους πολιτικούς χώρους , συλλόγους , συλλογικότητες και γενικά ανθρώπους που πιστεύουν στην αλληλεγγύη εντός ή εκτός εισαγωγικών. 

Πάμε τώρα στα πιο σοβαρά. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης ισχυρίζεται και μπράβο του πως είναι πάνω από κόμματα και χρώματα, αφού τα προβλήματα των επιχειρηματιών της πόλης δεν έχουν χρώμα και κόμμα. 

Αφού λοιπόν συμβαίνει αυτό δεν βλέπουμε ΚΑΝ τον λόγο δημιουργίας του αφού η πόλη είχε και έχει την Ένωση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης με γραφεία στο Χαλικάκι (ουδείς πλην ημών δεν έχει μιλήσει για αυτά και πως παραχωρήθηκαν) και έτσι ΟΛΟΙ μαζί και χωρίς κομματικές αγκυλώσεις να "συνεργαστούν" αφού άλλωστε αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που του χωρίζουν. Γιατί δεν φανταζόμασταν ποτέ πως Εμπορικός Σύλλογος δήθεν πάνω από κόμματα και χρώματα θα συνέδραμε και θα δέχονταν να μπει σε αφίσα με τον Ήλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ που έτσι και αλλιώς έχει δύσει εδώ και χρόνια!   Επομένως καρέκλα έψαχναν και για τον λόγο αυτόν εμείς φωνάζουμε πως είναι αναγκαία η δημιουργία ΔΕΞΙΟΥ Εμπορικού Συλλόγου στην πόλη δεν μπορούν να υπηρετήσουν τον καπιταλισμό όσοι ΔΕΝ τον πιστεύουν! Γιατί εάν τον πίστευαν δεν θα αναρωτιόντουσαν γιατί πρέπει να μαγαζιά να είναι ανοιχτά και τις Κυριακές! 



Εάν δεχθούμε πως για την στήριξη των απόρων πρέπει όλοι να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ τότε γιατί έπρεπε να γίνει μπαζάρ ξεχωριστό του ΠΑ.ΣΟ.Κ και όχι όλων των τοπικών των κομμάτων μαζί μη εξαιρουμένων προφανέστατα και όσων δεν ανήκουν στο συνταγματικό τόξο αφού φανερά και χωρίς ΑΙΔΩ δεν είναι οπαδοί της Αστικής Δημοκρατίας αλλά ονειρεύονται επαναστάσεις. Μαύρες , κόκκινες ροζ ή πορτοκαλί με λαό ή στρατό ή και τους δύο μαζί εμάς δεν μας κάνει διαφορά. Χούντες θέλουν και απλώς καλύπτουν τον φασισμό τους με κοινότοπα συνθήματα.  

Αλλά η αλληλεγγύη τους είναι φανερή και σε ποσότητα μεγάλη. Και δεν το λέμε ειρωνικά αφού και ο κος Μουλάς ο υποψήφιος πλέον του κόμματος Κασιδιάρη έχει τροφοδοτήσει με λαχανικά και φρούτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας που δεν είχε θέμα να λάβει την προσφορά από εάν εκλεγμένο πρόεδρο Λαϊκής Αγοράς της τέταρτης εάν κάνουμε λάθος να μας συγχωρέσει αλλά και άλλες συλλογικότητες έχουν συνδράμει σε άλλους δήμους με μεγαλύτερη προσφορά αυτή του Ρουβίκωνα στη στέγη θηλέων στο Φάληρο και μάλιστα χωρίς να κάνουν και μπαζάρ!  Τα αγόρασαν δεν τα έκλεψαν για όσους νεοφιλελεύθερους έχουν τέτοιες φαντασιώσεις! 



Εμείς προφανέστατα και δεν επιζητούμε να ξεχαστεί το παρακάτω διάγγελμα στο Καστελόριζο αφού κάποιοι εξαιτίας του καταστράφηκαν οικονομικά  πολλοί , ενώ κάποιοι άλλοι κέρδισαν μέσα στα χρόνια της κρίσης. Έτσι το να θεωρούν κάποιοι πως μπορούμε όλοι μαζί σε ένα κοινό τραπέζι να συζητήσουμε το μέλλον της πόλης ή της χώρας είναι μια ΟΥΤΟΠΙΑ που δεν μπορεί να συμβεί και ούτε κερδίζει μάχες. 

Οι μάχες αλλά και η Ιστορία της χώρας μας διδάσκει πως ΠΟΤΕ δεν ήμασταν ΟΛΟΙ μαζί , εκτός και κάποιοι την διαβάζουν επιφανειακά ή την διαστρεβλώνουν. Έτσι είναι όχι άνευ σημασίας η παρουσία κάποιου που ευελπιστεί πως θα γίνει δήμαρχος σε οιαδήποτε εκδήλωση και προφανώς και θα πρέπει να αναμένει τον αντίχτυπο της επιλογής του. 


Όπως και ένας Εμπορικός Σύλλογος είναι λάθος να χορηγεί τον οιοδήποτε,  και να θεωρεί πως οι πολίτες θα κατανοήσουν πως αυτό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από μια απλή χορηγία,  γιατί προφανώς και αυτό δεν είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.  

Χορηγούν τους πάντες ή δέχονται χορηγίες από τους πάντες όσοι δεν έχουν κριτική σκέψη να καταλάβουν πως είναι προσβολή να σου δίνουν ελεημοσύνη όσοι σε χρεοκόπησαν. Ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ καταδικάζουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ακόμα και των δικών μας κυβερνήσεων και ένα μεγάλο ατόπημα ήταν τα προεκλογικά μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν χθες στη Βουλή που δεν θα πείσουν και πολλούς ούτε θα δώσουν ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. Έτσι με πρόθεση ή μη ήταν για εμάς γκάφα η παρουσία κάποιου κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου σε ένα bazaar που διοργάνωσε η τοπική οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηλιούπολης. 

Και φυσικά όπως συμβαίνει πάντα αυτό το ιστολόγιο επιβεβαιώνεται για την "αλληλεγγύη" όλων . Η κοινή φωτογράφηση με στελέχη και της νυν διοίκησης που δεν είχαν θέμα να μπλέξουν πριν μερικούς μήνες τον δήμαρχο σε χορηγία πωλητή λαϊκών αγορών υποψηφίου πλέον με το κόμμα Κασιδιάρη δεν είναι ανεκτή από εμάς τουλάχιστον που αδιαφορούμε πλήρως για το ποιος θα είναι δήμαρχος της πόλης μετά την 1/1/2024 εάν είναι να ακολουθήσει την ίδια αποτυχημένη συνταγή. 


Άμα θέλετε διοίκηση πάνω από κόμματα και χρώματα την έχετε ήδη άρα αφήστε εμάς τους "κακούς" να εκμεταλλευτούμε την στιγμή "ανθρωπιάς" και να μην θέλουμε κοινές φωτογραφίες με όσους αναπολούν και φτιάχτηκαν τις "μέρες" του υπέρμετρου δανεισμού της χώρας μας από αυτούς που έτσι και αλλιώς δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν την καρέκλα αναζητούσαν όλοι και ο λαός τους την έδινε , αφού στα μικτά καφενεία και στις κοινές αγορές ανθίζουν πάντα για όσους δεν το ξέρουν οι καλύτερες "διαπλοκές". 

Μην κατηγορούν λοιπόν εμάς για έλλειψη ανθρωπιάς , ας κοιτάξουν στα μάτια όσους κατέστρεψαν με τις πολιτικές τους εμείς δεν αλλάξαμε δέκα κόμματα και τριάντα συλλογικότητες και συλλόγους για να δούμε ποια βολεύει καλύτερα το "καλό" της πόλης. Αυτό που επικαλούνται άπαντες πριν τις κάλπες και ξεχνάμε αμέσως μετά. Εδώ κάποιοι το ξέχασαν από πριν,  και πιστεύουν πως με τέτοιες φωτογραφίες θα μας πείσουν πως η πόλη μπορεί να πάει μπροστά! 

Δεν μπορεί να πάει και δεν θα πάει όσο προκαλούν την κοινή γνώμη που έτσι και αλλιώς γύρισε την πλάτη σε όσους ονειρεύονται νεκρανάσταση πολιτικών "πτωμάτων". Γκάφα ήταν και από τύχη μάλλον την γλίτωσε ο κος  Αραμπατζής και οι συν αυτών που δεν τσίμπησαν στη χορηγία του ΕΣΗ δεν πήγαν  και βγήκαν κερδισμένοι. 

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε , φωτογραφία με φόντο σημαίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ την περίοδο που όλα τα κανάλια παίζουν τις μίζες της κα Καϊλή είναι να μην σου τύχει!  Βέβαια άμα είσαι ΠΑ.ΣΟ.Κ θα πας και σε αυτό το bazaar και σε δέκα παρόμοια γιατί έτσι έμαθες! Το θέμα μας ήταν πως πέρασαν και όσοι θα έπρεπε όχι μόνο να το αποφύγουν αλλά και να το καταδικάσουν όπως και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αυτών που θέλουν ενώ μας χρεοκόπησαν τώρα να μας "σώσουν". 

Ο σύντροφος Ευάγγελος Βενιζέλος πέρασε από το bazaar ή συμβουλεύει νομικά την κα Καϊλή για να πέσει στα "μαλακά" και δεν είχε χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: