ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάει και αυτός ,θα το ξεφυλλίζει μετρώντας τις μέρες του σε θέση ευθύνης και θα τις παρακολουθεί όπως και ο προηγούμενος δήμαρχος να πουλάνε σανό για "απολιτίκ" πρόβατα σε απεγνωσμένους!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Πάει και αυτός ,θα το ξεφυλλίζει μετρώντας τις μέρες του σε θέση ευθύνης και θα τις παρακολουθεί όπως και ο προηγούμενος δήμαρχος να πουλάνε σανό για "απολιτίκ" πρόβατα σε απεγνωσμένους!



"Ξεφυλλίζοντας" το ημερολόγιο της συλλογικότητας "Οι Ηλιουπολίτισσες"  που έχει τσακωθεί με την ΑΛΗΘΕΙΑ και είναι ΕΔΩ  για να υπερασπίσει κάθε πουτάνα της πόλης ενίοτε και πούστηδες ! (έχουν ρατσισμό μόνο για τους άφραγκους πρόσφυγες ή μετανάστες τους οποίους αποκαλούν πιθήκια ), μετράει και τις μέρες του στη δημαρχία της πόλης μας. 

Γιατί προφανέστατα και δεν υπάρχει μεγαλύτερος ξεπεσμός από το μοστράρεις ημερολόγιο για το 2023 με όσους χορηγούν ΑΥΤΕΣ που    κάνουν το άσπρο- μαύρο.  Έτσι 31 Δεκεμβρίου λήγει το ημερολόγιο του 2023 εκτός και έβαλαν μέρες περισσότερες για να "χωρέσουν" τους περισσότερους χορηγούς και επικαλεστεί αυτό πριν παραδώσει την 1/1/2024 την καρέκλα του στον επόμενο δήμαρχο. Ποιος θα είναι αυτός ; Μα ο οποιοσδήποτε κατορθώσει να περάσει στον δεύτερο γύρο επαναλαμβάνοντας ως φάρσα τις δημοτικές εκλογές του 2019 όπου ο ίδιος με την βοήθεια δύο πρώην δημάρχων κατάφερε από το 16% του πρώτου γύρου να εκτοξευτεί στο 50% . Με αυτά που κάνει τέτοιες διαφορές θα υπερκαλυπτούν και μοιάζει πλέον πιθανό το ενδεχόμενο να μην πάνε ενωμένοι ως παράταξη στις προσεχείς κάλπες. Γιατί κάποιοι έχουν όνειρα και ελπίδες και δεν θα τις θυσιάσουν ανεχόμενοι για πολύ  τις απανωτές μαλακίες του. 

"Οι Ηλιουπολίτισσες" του σκοταδισμού, του ψέματος , της ανηθικότητας και της απόλυτης ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ,  σίγουρα δεν είχαν θέμα να τα βρουν με οιοδήποτε από θέση ευθύνης θα υπήρξε αρωγός στο ανύπαρκτο έργο τους για την πόλη μας.

Έργο που δήθεν βοηθάει τοπικές επιχειρήσεις , που οι ίδιες ισχυρίζονται πως φυτοζωούν και που διεκδικεί αυτονόητα σε δημοκρατικές κοινωνίες όπως οι δυτικές , απαξιώνοντας ακόμα και τον όρο καταγγελία αφού δήθεν τρομοκρατούνται και εκβιάζονται από όσους αναδεικνύουν απλώς την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Και η αλήθεια ήταν και παραμένει πως το δήθεν απολιτικίκ ιδεολογικό τους αφήγημα είναι προμετωπίδα εξαπάτησης αφελών και ενός δημάρχου που θα συμμαχούσε και με τον διάβολο για να κερδίσει ακόμα μια πενταετία σε θέση ευθύνης. 

Επειδή δεν μπορεί να συνεχίσει να διασύρετε και να υποβαθμίζετε η πόλη από μια διοίκηση που αύριο - μεθαύριο θα φωτογραφίζονταν και με τον "Αλ Καπόνε" εάν τους εξασφάλιζε μια κούτα γάλα για το κοινωνικό τους παντοπωλείο , γιατί με φασίστες πρόλαβαν και το έπραξαν ήδη! (Διαβάστε εδώ) καλούμε τους δύο πρώην δημάρχους της πόλης που στήριξαν την επιλογή Χατζηδάκη είτε να τον "μαζέψουν" είτε να βρουν κάποιον καλύτερο αντικαταστάτη του. 

Γιατί τόση αηδία εν μέσω Χριστουγέννων δεν είχαμε ξανανιώσει! Σε κάθε περίπτωση επειδή την φωτογραφία μας την έστειλαν κομμένη και αδυνατούμε να χάνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας για να την αναζητήσουμε ολόκληρη,  όποιος αναγνώστης την βρει μας την στέλνει για να μην κατηγορηθούμε πως παρουσιάζουμε την ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ στη φωτογραφία,  γιατί σε όλα τα άλλα δεν έχουν να μας απαντήσουν οτιδήποτε. 

Δίπλα λοιπόν στον δήμαρχό μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη που περιχαρής κρατάει το ημερολόγιο των "Ηλιουπολιτισσών" που χορηγούν κάποιες επιχειρήσεις της πόλης , είναι η κα Τσακογιάννη ως η "ΨΥΧΗ" όσων συνδράμουν και στηρίζουν τις δράσεις αυτής της ομάδας και των άλλων που θα σκεφτούν στο μέλλον να  σας πείσουν για το ενδιαφέρον τους για το "καλό" της πόλης. 

Στην χθεσινή παράσταση "ανθρωπιάς - αλληλεγγύης",  διασκέδασης και κεφιού έδωσαν το παρών όλοι ή σχεδόν όλοι οι συνήθεις ύποπτοι και φυσικά μπέρδεψαν τον Άγιο Βασίλειο με τον Santa Claus όπως μπερδεύουν διαχρονικά την αλληλεγγύη με τα μεροκάματα. 

Όσο το γράφαμε οπαδός της διοικούσας παράταξης μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία ισχυριζόμενος πως ο ευγενής δήμαρχος δεν φταίει και πως η "Εύα" έδωσε το μήλο στον  "Αδάμ" να μην τον αδικούμε! 

Να του υπενθυμίσουμε επειδή είναι και ΠΑΣΟΚΟΣ πως και της άλλης "Εύας" της έδωσαν τις βαλίτσες δεν εκβίασε για αυτές όπως συνηθίζουν κάποιοι άλλοι,  αλλά αυτή βρέθηκε στις φυλακές του Βελγίου για 1-2 "ατυχείς" δηλώσεις της και κάνα δύο φωτογραφίες με αυτούς τους "μυστήριους" Άραβες με τα "τραπεζομάντηλα" στο κεφάλι! 


Καλές γιορτές να έχουμε και του χρόνου ελπίζουμε να δούμε και περισσότερους στην αντίστοιχη εκδήλωση και φυσικά τον ίδιο αφού δήμαρχος θα είναι ακόμα , την 1/1/2024 παραδίδει! 

Εμείς από τώρα παραδίδουμε μαθήματα αντιπολίτευσης σε επίδοξους υποψηφίους δημάρχους και δυστυχώς για εμάς για ακόμα μια φορά ΔΩΡΕΑΝ , αφού δεν θέλουμε έτσι και αλλιώς να "κλέβουμε" "εκκλησίες",  Δεν είμαστε άλλωστε καλοί "πωλητές" και ούτε μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε σε κανέναν φύκια για μεταξωτές κορδέλες! 

Η δική μας άλλωστε "διαπλοκή" έχει καταδειχθεί γλαφυρά από εχθρούς και "φίλους" και περιορίζεται σε μικρές απολαύσεις που επί κυβέρνησης Μητσοτάκη οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έγιναν πιο δαπανηρές,  δηλαδή δύο σουβλάκια και μία Coca - Cola για να μην ξεχνάνε και οι παχύσαρκες κρατικοδίαιτες πουτάνες της πόλης μας , αφού εμείς ΔΕΝ ξεχνάμε ΠΟΤΕ και  τίποτα. Κυρίως δεν αφήνουμε οτιδήποτε μας "αφορά"  να πέσει ασχολίαστο! 

Βέβαια θα συνεχίσουμε να "χτυπάμε" τους πάντες,  γιατί έχουμε εδώ και χρόνια την Coca - Cola από την "πηγή" της,  και για τον λόγο αυτό δεν φοβόμαστε ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ , τι να μας κάνουν άλλωστε ; Για όσους γνωρίζουν είμαστε περισσότερο "γκάστερν" , από όσο μας υπολόγιζαν όσοι περίλυποι που χάθηκαν τα μεροκάματα τους,  έκλαιγαν στην κηδεία του Δημήτρη! 

Γιατί προφανέστατα και ουδείς νιώθει "ασφαλής" από εμάς , σε μια πόλη που το να λες την ΑΛΗΘΕΙΑ έφτασε να έχει γίνει "επαναστατική" πράξη . 

Εμείς πάντως επαναστάτες δεν είμαστε , αλλά από μικροί ήμασταν φιλαλήθεις και λέγαμε ΔΗΜΟΣΙΑ και χωρίς δεύτερη σκέψη πως ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ",  όταν διαπιστώναμε πως ήταν. 

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό , και μην δημιουργείται άσχημες εικόνες , δεν εννοούμε σωματική γύμνια αλλά ΗΘΙΚΗ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: