ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Οι εξορμήσεις των δημοτικών παρατάξεων σε επιχειρήσεις της πόλης εν όψει εορτών είναι κάτι που εμείς τουλάχιστον δεν κατακρίνουμε ( βλέπουμε πολλούς να θεωρούν λάθος την δράση τους αυτή στα τοπικά social media) όταν από αυτές τις περιοδείες προκύπτει ζύμωση με τους συνδημότες μας που έχουν συγκεκριμένα προβλήματα για δεκαετίες που δεν έχουν λυθεί. Βέβαια όταν βλέπουμε πως στις περιοδείες αυτές συμμετέχουν και "Κασιδιάρηδες" δεν πέφτουμε φυσικά από τα σύννεφα γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά σε τι πόλη ζούμε αλλά τις θεωρούμε μάταιο κόπο για όσους επικεφαλής επιλέγουν αυτή την "επαφή" με το κοινό. Δεν φτάνουν οι ψήφοι των "Κασιδιάρηδων" για διοίκηση παρά μόνο για απλή συμμετοχή του επικεφαλής στο δημοτικό συμβούλιο. Λόγο της ημέρας βαριόμαστε και να ασχοληθούμε μετά τις εορτές θα επανέλθουμε δριμύτεροι αφού από εμάς δεν γλιτώνουν όσοι το μόνο που έχουν να προσφέρουν στην πόλη μας είναι η ανέξοδη κριτική και οι "μαγικές" αλλά ανέφικτες λύσεις που προτείνουν προεκλογικά γιατί με το που θα πιάσουν καρέκλα θα καταλάβουν και οι "τυφλοί" που θα τους ψηφίσουν πως θα αρχίσουν τις κυβιστήσεις! 

  • Μόλις τριακόσιες περίπου οικογένειες παίρνουν την βοήθεια που παίρνουν και είναι μικρή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας. Δυστυχώς όπως παραδέχονται πλέον οι περισσότεροι οι αναξιοπαθούντες στην πόλη είναι περισσότεροι και οι ανάγκες τους μεγαλύτερες. Η Πολιτεία με επιδόματα και άλλα κομμουνιστικά τρικ προσπαθεί να γεμίσει το καλάθι μας που παραμένει άδειο γιατί ένα σου δίνουν και πέντε σου παίρνουν μέσω ανατιμήσεων και αισχροκέρδειας που δεν λένε να την πατάξουν. Έτσι το μόνο που μας μένει είναι να ψάχνουμε χάνοντας τον χρόνο μας για "προσφορές" για να κερδίσουμε μερικά λεπτά ή ευρώ από τις επιλογές μας. Η κατάσταση δεν είναι καλή και η δυσαρέσκεια του κόσμου θα οδηγήσει στο να μπουν ΤΕΡΑΤΑ στην επόμενη Βουλή. Εμείς βαριόμαστε ειλικρινά να τονίζουμε σε κυβερνητικά στελέχη πως με ημίμετρα οι "Κασιδιάρηδες" θα ξαναχορέψουν στις πλατείες αυτοί στο τέλος θα αναστήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και θα επαναφέρουν Τσίπρες και Πολάκηδες σε θέσης ευθύνης. Εάν αυτός είναι ο σκοπός τους τότε άδικα τους φωνάζουμε, εάν θεωρούν πως θα φοβίσουν και κανέναν λέγοντας για capital control και Βενεζουέλες να τους τονίσουμε πως τα μέτρα που παίρνουν Full Pass και Food Pass μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αυτές. Την ώρα που βολεύουν στο ΔΗΜΟΣΙΟ κολλητούς , συγγενείς , γκόμενους και γκόμενες δίνουν ψίχουλα μάλλον θεωρώντας τους πολλούς ηλίθιους που δεν βλέπουν την οικονομική καταστροφή που έρχεται. Οι τιμές σε όμορα κράτη σε βασικά είδη είναι πολύ μικρότερες από την πατρίδα μας και πλέον οι μισθοί ακόμα και βαλκανικών κρατών δεν διαφέρουν από τους δικούς μας. Εάν έτσι θα έρθει η Ανάπτυξη με υπουργό που κουβαλάει καφάσια με λάχανα να μας το πουν να λέμε και αυτούς λαϊκιστές μαζί με τους προηγούμενους. Έχουν καταφέρει να δίνουν αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις και να είναι οι περισσότεροι να είναι παραπονούμενοι ας το κοιτάξουν και να μην ποντάρουν στις δημοσκοπήσεις αφού σε αυτές ψηφοφόροι ακραίων και φασιστικών συνδυασμών δεν εκδηλώνουν την επιλογή τους. Άμα έφτασε ο Κασιδιάρης μέσα από την φυλακή να παίρνει σε δημοσκόπηση 2,8% τότε ΜΑΥΡΟ φίδι που μας έφαγε . ΞΥΠΝΗΣΤΕ και γυρίστε την πλάτη σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινου ή μαύρου χρώματος. Στην Πειραιώς μιλάνε ακόμα για επενδύσεις και καζίνο την στιγμή που ο κόσμος δεν έχει να φάει ζουν σε άλλη κοινωνία και δεν έχουν αντιληφθεί καν πως ένα απλό σουβλάκι στοιχίζει πλέον πάνω από 3 ευρώ! 



  • Εσείς που είσαστε ψηφοφόροι της ΝΔ στην πόλη πιέστε τους να ενωθούν και να κατεβάσουν έναν  μόνο κεντροδεξιό ΥΠΟΨΗΦΙΟ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Εμείς τι περιμένετε να κάνουμε τα έχουμε γράψει και ΔΗΜΟΣΙΑ τα έχουμε πει και στο κόμμα και αναμένουμε σαν μ@λ@κες να φάνε το χαστούκι τους στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές μπας και τελειώσουμε με την αλαζονεία τους. Αυτοί βολεύουν όσους για δεκαετίες έβριζαν τη ΝΔ και τις επιλογές της και περιμένετε να ακούσουν εμάς που ψηφίζουμε διαχρονικά μόνο ΔΕΞΙΑ δεν μας ακούνε μας θεωρούν σίγουρους και ακόμα και όταν τους ΛΕΜΕ πως θα αναγκαστούμε να τους καταψηφίσουμε ΔΕΝ μας πιστεύουν! 

  • 9 βουλευτές έχει η ΝΔ στο Νότιο Τομέα μόνο ο κος Σπανάκης μας έστειλε ευχές . Προφανώς οι άλλοι θεωρούν πως οι ευχές τους δεν πιάνουν και τις σταμάτησαν. Ίσως είναι και καλύτερα αφού ποντάρουν στην τύχη και αυτοί εάν συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς θα τους γυρίσει την πλάτη. Ξέρεις τι είναι να σου κόψει την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ένας καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση που κάνει προεκλογική εκστρατεία από τις φυλακές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: