ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευτυχώς που υπάρχουν οι "κοριοί" και τα "βαλιτσάκια" και διαβάζουμε και καμία ΑΛΗΘΕΙΑ!

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Ευτυχώς που υπάρχουν οι "κοριοί" και τα "βαλιτσάκια" και διαβάζουμε και καμία ΑΛΗΘΕΙΑ!

 


Την ώρα που το εδώ πολιτικό κατεστημένο "σκούζει" ακόμα και για τις νόμιμες επισυνδέσεις για να μην μάθουμε ΠΟΤΕ ποιοι και εάν άρπαζαν βαλίτσες γεμάτες ευρώ από ΜΙΖΕΣ στο Βέλγιο έχουν κάνει σωστή δουλειά και ήδη η κα Εύα Καϊλή σαν κάτι δικές μας "εκδιδόμενες" κάτι την ανήξερη! 

Η καταγραφή ιδιωτικών συνομιλιών είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ασφαλής τρόπος για να οδηγήσεις ενώπιων της Δικαιοσύνης ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. 

Δεν υπάρχει κακή χρήση των τηλεφωνικών υποκλοπών και κάθε άλλης καταγραφής σε ιδιωτικό χώρο αφού προφανέστατα και ο καθένας μπορεί να καταλάβει ό,τι για να εκβιάζεσαι πρέπει να είσαι παντελώς ανήθικος. 

Έτσι και στην Ελλάδα κάτι πρώην φίλοι μας αντί να σκούζουν και να τσιρίζουν πως θα κλείσουν 20 χρόνια φυλακή όσους δημοσιογράφους χρησιμοποιούν και δημοσιοποιούν τέτοιο υλικό θα ήταν προτιμότερο να παραιτηθούν από τις θέσεις ευθύνης τους. 

Για εμάς πλέον είναι λαμόγια γιατί εμείς πιστεύουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας και δεν πιστεύουμε κανέναν πούστη και καμία πουτάνα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Να τους αφιερώσουμε και ένα τραγούδι του Αλβανικής καταγωγής ράπερ  Τοκέλ επειδή το παίζουν και πατριώτες! Μην τους μπουν ιδέες όμως και καταφύγουν σε άλλου είδους παραβατικότητα γιατί τα "βαλιτσάκια" είναι πάλι στραμμένα σε κάθε δράση τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: