ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της πόλης μας

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της πόλης μας

 


Στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου επισκέφτηκαν την μεγάλη υπαίθρια λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην πόλη μας στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και ευχήθηκαν σε δημότες μας και πωλητές των λαϊκών αγορών για τις γιορτές που έρχονται ενώ παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις και δέχθηκαν πολλά παράπονα για τα κακώς κείμενα της πόλης μας. 

Επειδή πολλοί κακεντρεχείς θα πουν πως τους θυμήθηκαν τώρα στις γιορτές οφείλουμε να γράψουμε πως η συγκεκριμένη παράταξη εδώ και χρόνια δίνει το παρών σε μία σειρά εκδηλώσεων αλλά κακώς για εμάς δεν διαφημίζει τις δράσεις στις οποίες συμμετέχει. 

Ευτυχώς που πλέον τα "μάτια" μας και τα "αυτιά" μας στην πόλη πληθαίνουν και έτσι έχοντας δημιουργήσει ένα δικό μας δίκτυο μέσα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης έχουμε εικόνα για τις συμμετοχές τους , τις απουσίες τους και κυρίως για το τι λένε και προβάλλουμε όσες εμείς θεωρούμε πως αξίζουν. 




Η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για την οποία δεν οφείλουμε όπως και για καμία καλό λόγο δεν λαϊκίζει στις εξορμήσεις της ακούει περισσότερο παρά δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα στην πόλη. Είναι επιλογή της αυτή η μετριοπαθής και υπεύθυνη στάση και εμείς οφείλουμε να το καταγράψουμε εάν και δεν ήμασταν ποτέ οπαδοί της πολιτικής ευγένειας όταν η κατάσταση στην πόλη μας παραμένει τραγική σε ένα σωρό τομείς. 




Να ευχαριστήσουμε και τον αναγνώστη μας για τις φωτογραφίες που μας έστειλε ( γιατί εμείς δεν είμαστε από αυτούς που περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου) και να ευχηθούμε στα μέλη και τους ψηφοφόρους της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης να έχουν ευχάριστες προσωπικές και οικογενειακές στιγμές τις ημέρες των εορτών. 

Θα ευχηθούμε και στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις , κάτι θα βρούμε να γράψουμε και για αυτές. Και επειδή φέτος "κάλαντα" δεν θα διαβάσουμε από γνωστό ιερέα της πόλης είμαστε βέβαιοι πως το "κενό" θα καλυφτεί από τους πολλούς παραπονούμενος συνοδοιπόρους της νυν διοίκησης που μη αποχωριζόμενοι θέσεις ευθύνης τις οποίες κατέχουν κάνουν τους τζάμπα μάγκες! Κάποιοι ελάχιστοι είναι κιόλας γιατί έχουν μόνο τίτλους "τιμής" που εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε κανένα στοιχείο πως τους αποφέρουν κάποιο όφελος παρά μόνο ζημία! Γιατί καταγγελία χωρίς καταγγέλλοντα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για εμάς και μερικές φορές μπορεί να σου βγει η καταγγέλλουσα και "εκδιδόμενη επί χρήμασι" που το παίζει βιασθείσα! 

Όσο γραφικοί άνθρωποι με ιδεοληψίες προσπαθούν να σας πείσουν πως με το πιστόλι στον κρόταφο γυρίζει κάποιος ερωτική ταινία πηγαίνοντας μόνος του και υπογράφοντας συμβόλαιο τόσο εμείς θα σας αναδεικνύουμε πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ είναι μη θέλοντας να δουν πως για ακόμη μια φορά την πάτησαν επειδή είχαν λανθασμένη πληροφόρηση και κάποιοι από αυτούς οικονομικό όφελος . Γιατί η αλληλεγγύη για κάποιους είναι απλώς ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: