ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωτογραφίες από την πρόσφατη εκδήλωση της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ Νοτίου Τομέα στο Penarrubia με Ηλιουπολίτικο ενδιαφέρον

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Φωτογραφίες από την πρόσφατη εκδήλωση της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ Νοτίου Τομέα στο Penarrubia με Ηλιουπολίτικο ενδιαφέρον

 


Ο πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ Νοτίου Τομέα κος Μίλτος Μπαντής ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook πολλές φωτογραφίες από την προχθεσινή εκδήλωση στο Penarrubia που τίμησαν με την παρουσία τους υπουργοί και βουλευτές αλλά εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε αυτές στις οποίες υπάρχει Ηλιουπολίτικο ενδιαφέρον. 

Για πάνω επιλέξαμε όχι τυχαία την φωτογραφία του κ. Νίκου Μπαντή με τον Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ Αθανάσιο Βαμβίνη αφού υπάρχει έντονη φημολογία πως θα ασχοληθεί με τα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας κάτι που αναμένετε να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί το προσεχές διάστημα. 


Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει αφού το κόμμα της ΝΔ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τις στηρίξεις ή τα χρίσματα που θα δώσει σε μια σειρά δήμων όπου η ΝΔ δεν είχε εκλέξει δήμαρχο στις προηγούμενες εκλογές.  Και όπως ήδη γνωρίζετε δεν οδήγησε πουθενά η συνάντηση των κεντροδεξιών στελεχών της πόλης μας την προηγούμενη εβδομάδα. 

Ήδη θετικά για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ και συνδημότη μας κ. Αθανάσιου Βαμβίνη ως επικεφαλής κεντροδεξιάς  παράταξης , εκφράζονται Νεοδημοκράτες της πόλης μας,  ανάμεσά τους και ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος Ηλιούπολης έως σήμερα  κ. Γιάννης Αναγνώστου.  Ο κος Βαμβίνης ουδέποτε έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης,  σεβόμενος τις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος στο οποίο αυτή την περίοδο είναι τομεάρχης Μεταφορών. 



Με τους περισσότερους να θεωρούν δεδομένο πως η ΝΔ δεν θα θέλει να στεναχωρήσει ΚΑΝΕΝΑΝ και δεν θα δώσει χρίσμα ή στήριξη σε κάποιον υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο για την πόλη μας αναμένουμε με ενδιαφέρον εάν τελικά ακολουθήσει τον λάθος δρόμο που θα οδηγήσει την πόλη μας σε νέες περιπέτειες. 

Η ΝΔ με την υποψηφιότητα του κ. Τάσου Κωνσταντέα προσπάθησε παλιότερα να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα της κεντροδεξιάς της πόλης μας αλλά φαίνεται πως δεν πέτυχε και πολλά πράγματα. Και δεν πέτυχε γιατί δεν διάγραψε ΟΛΟΥΣ όσους ακολούθησαν έναν ΧΟΥΝΤΙΚΟ υποψήφιο δήμαρχο τον οποίο αργότερα το ίδιο κόμμα τον κατέβασε και ως υποψήφιο βουλευτή του! 

Άρα όταν την επομένη των βουλευτικών εκλογών αναζητούν Βελόπουλους για να συγκυβερνήσουν ας γνωρίζουν πως οι ίδιοι τους δημιούργησαν,  άλλωστε η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική και η Συμφωνία των Πρεσπών "προδοσία" όπως διατράνωναν στο Σύνταγμα "πατριώτες" με ίνδαλμα τον Μίκη Θεοδωράκη! 

Την άποψή μας την έχουμε γράψει,  για εμάς ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους πρέπει ένα κόμμα να επιλέγει χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα μέλη ή οι οπαδοί ενός κόμματος θα ακολουθήσουν υποψηφίους δημάρχους ανά την Επικράτεια έχοντας ως συμβουλάτορες σε αυτό τα μέλη του Δ.Σ των ΔΗΜ ΤΟ του κόμματος που φέρουν και την ευθύνη για την προβολή των θέσεων του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες. 

Άλλωστε εμείς είμαστε υπερήφανοι που δεν ακολουθήσαμε την επιλογή της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής,  και  λογικά θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι το 2019 αποφάσισαν να ενδώσουν στους "εκβιασμούς" του νυν Περιφερειάρχη. 



Ελπίζουμε πως το 2023 θα έχουν μια άλλη επιλογή,  εάν και δεν είμαστε αισιόδοξοι για αυτό. Εδώ προσπαθούν να επιβάλλουν αποτυχημένα στελέχη της διοίκησής του ως υποψηφίους δημάρχους! Ας γνωρίζουν από τώρα πως οι δημοκρατικοί πολίτες δεν ψηφίζουν πολιτικούς "νάνους". 




Η επιλογή αυτή όπως και δεκάδες άλλες έχουν δημιουργήσει την εικόνα που θα αποτυπωθεί σε λίγους μήνες στις βουλευτικές κάλπες όπου η ΝΔ δεν θα κατακτήσει την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ , ούτε στις δεύτερες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική εξαιτίας λαθών της ηγεσίας της. 




Η εικόνα είναι μη αναστρέψιμη και ο αγώνας που πλέον δίνεται είναι να αποτραπεί η δυνατότητα να προκύψει κυβέρνηση χωρίς το κόμμα της ΝΔ . Ένας αγώνας που πρέπει να κερδηθεί για να μην μπλέξει η χώρα μας σε περιπέτειες και για τον λόγο αυτό οι όποιες πικρίες θα πρέπει να παραμεριστούν έως την επόμενη μέρα των δεύτερων εκλογών. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: