ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καφεδάκι στην πόλη μας και συζήτηση με φίλους και ψηφοφόρους της ΝΔ είχε η κα Ιωάννα Γκελεστάθη

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Καφεδάκι στην πόλη μας και συζήτηση με φίλους και ψηφοφόρους της ΝΔ είχε η κα Ιωάννα Γκελεστάθη

 


Σε καφέ της πόλης μας βρέθηκε την Παρασκευή η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ κα Ιωάννα Γκελεστάθη και συζήτησε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα με φίλους της και οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος.

 Σε γνωστή καφετέρια- μπαρ της πόλης μας επί της Λεωφόρου Ειρήνης συνάντησε και φωτογραφήθηκε (χαμογελαστή όπως πάντα) όπως πάντα με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Νικόλαο Τηλεβερίδη που ανάρτησε και την σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Και σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές η Ιωάννα δίνει την μάχη του σταυρού στα Νότια και διεκδικεί την μία από τις τέσσερις ψήφους των Νεοδημοκρατών εάν και πιστέψτε μας ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ θα προτιμούσαν την ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ! 

Τις τελευταίες μέρες και όσο πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές οι επισκέψεις των υποψηφίων βουλευτών στην πόλη μας θα πυκνώσουν και ως τοπικό ΜΜΕ κεντροδεξιό για να μην ξεχνιόμαστε όσο υπάρχει "εκκρεμότητα" και μη στήριξη σε έναν εκλεκτό κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο του κόμματος για την πόλη μας δεν θα πάμε σε ΚΑΜΙΑ. 

Πολύ πιθανό μάλιστα εάν η ΝΔ αποφασίσει πως της αρέσει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ και οι πολλές κεντροδεξιές υποψηφιότητες ανοίγοντας τον δρόμο για επανεκλογή του νυν δημάρχου και εμείς να προτιμήσουμε να "πετάξουμε" την ψήφο μας σε κάποια άλλη ΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα κόμματος στις προσεχείς εκλογές. 

Άλλωστε δεν κρίνετε τίποτα στις πρώτες εκλογές αυτές δηλαδή με την απλή αναλογική και ίσως κάποιοι στην Πειραιώς κατανοήσουν πως τα "καλάθια της νοικοκυράς" και οι λαδέμποροι δεν είναι ελκυστική επιλογή για κανέναν δημοκρατικό πολίτη! 

Τους τα γράφει και η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" άλλωστε ας την διαβάζουν άλλωστε το συγκρότημα Γιάννη Αλαφούζου διαχρονικά στηρίζει την κεντροδεξιά και ασκεί κριτική όταν το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο μην κάνουν πως δεν κατανοούν πως με επιδόματα και κουπόνια δεν θα έρθει ποτέ η ανάπτυξη άλλωστε τους "Πάτσηδες" , τους "Καππάτους" και τους "Κολομπανίδες" έχουμε βαρεθεί να απολογούμαστε για ένα "πάρτι" που μας εξέθεσε έως και τις Βρυξέλλες με το τελευταίο κρούσμα διαφθοράς της κα Σπυράκη! 

Πολύ "ΠΑ.ΣΟ.Κ" μαζεύτηκε στα δεξιά και στο τέλος θα καταφέρουν να βάλουν στη Βουλή ακόμα και τους "Κασιδιάρηδες" . Έως τώρα υπάρχουν πάνω από 5 συνδυασμοί που κατεβαίνουν στα δεξιά της ΝΔ εάν συνεχίσουν στην Πειραιώς να αδιαφορούν η ψαλίδα όλο και θα μικραίνει! 

Τα γράφουμε από τώρα για να είμαστε καθαροί απέναντι από όσους μας διαβάζουν γιατί ήδη ΠΟΛΛΟΙ είναι αυτοί που μας παραπονούνται για τον τσιρίδα υπουργό που μάλλον θεωρεί πως βρίσκεται ακόμα στο ΛΑ.Ο.Σ ! 

Ας καταλάβει πως στις αναρτήσεις του δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει τοποθέτηση προϊόντος γνωστής και πανάκριβης εταιρίας και πως με τον τρόπο αυτό εκθέτει και τον δήμαρχο με τον οποίο έχει φωτογραφηθεί και θα δώσει και αυτός σε λίγους μήνες την μάχη του για τον πρώτο δήμο της χώρας. 

Έλεος μαζέψτε τον επιτέλους καταντήσατε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: